• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
650 değilmiş kız şimdi baktım da nerden kaldıysa aklımda 396 milyon muş. Dur hatta atayım, anlıyorsanız bakın bi Eki Görüntüle 2997652
Cok iyi cok iyi. Toplam sayilar baya iyi. Bir tek morfoloji dedigin gibi olmasi gerekenin altinda ama bence olmamasi icin bir sebep degil bu.

Aynen oyle onu diyorum ben de 😂
Okuduklarimdan yanlis hatirlamiyorsam siz tup bebegi universitede deneyecektiniz. İste takviye paralariyla istediginiz ozel yerde de yapilabilir😂🙈
Ama isin sakasi tabi, sonucta tup bebegin de pozitif olmasi icin kaliteli yumurta ve sperm onemlidir herhalde? O yuzden gucumuz yettigince iste, ne kadar ne yapabilirsek artik…
Ben o kadar ugrastim 1 kere deneyelim dedim neyse şuan bana kalsa vazgeçtim ama esim ısrar ediyo ilk dene sonra bakarız biyerler dedi bide benim aksilikler basimdan eksik olmadığı için hala 1 adım atamadık galiba doğal yoldan gelicek bu bebek 😅 bu kadar engel çıkmaz insanin karşısına tedavi olsa sonuç negatif olsa anlarım ama benim ki bambaşka bise 😂 usandım 1 2 ay zaman verdik kendime iyileşene kadar sonrasi allah kerim canim

Baska vitamin kullandık o cok kötüydü ya ilaç sahteydi yada bize yaramadı eczaneden aldik oda proxedden ozamanlar daha pahalıydı maas bekliyoz şimdi bide bunu deneyelim dedik 1 ay doğal doğal deneyelim tüpbebeğe geçene kadar çalışmalara devam 😎
Simdiki denediginiz ne kuzum?
Tam anlayamadim mesajindan

Simdiki denediginiz ne kuzum?
Tam anlayamadim mesajindan
Bizim uroloji Doktoru thancs one diye bi vitamin yazdi 3 ay kullandik butun spermleri düşürdü doktorda şok oldu sonra o doktor proxed verdi esime ama biz kullanmadık en son geçen hafta esim profesöre gitti proxed kullanin 3 ay ve doğal deneyin dedi yani ozaman o takviyeye verdiğimiz para ile keşke proxed alaymışız

İleri hiziniz da gayet iyi bu arada…
Yaslariniz kac senin ve esinin? Tedavi dusunuyor musunuz
Benim 28, eşim 36 yaşında. Klomen ovitralle tedavisi gördük 2 defa olumsuz oldu. , hsg çekildi açık tüpler. 3 ay önce gebe kaldım, 9. Haftada kürtaj oldum maalesef kalp atışı olmadı. Baktığımızda sorun yok ama nedense olmuyor işte nasip diyorum artık ama üzülüyorum çok.

Ben o kadar ugrastim 1 kere deneyelim dedim neyse şuan bana kalsa vazgeçtim ama esim ısrar ediyo ilk dene sonra bakarız biyerler dedi bide benim aksilikler basimdan eksik olmadığı için hala 1 adım atamadık galiba doğal yoldan gelicek bu bebek 😅 bu kadar engel çıkmaz insanin karşısına tedavi olsa sonuç negatif olsa anlarım ama benim ki bambaşka bise 😂 usandım 1 2 ay zaman verdik kendime iyileşene kadar sonrasi allah kerim canim
Okudum o basina gelenleri hep, gercekten cok ilginc. Herseyde bir hayir vardir, sadece senin durumundaki hayir i henuz bilmiyoruz 🥰 dedigin gibi belki de dogal yolla zamanini bekletti sana bu kadar suredir… hadi insallah ya, bir surpriz yapsin bu 1-2 ay icinde 🙏🏻😍

Selizay Selizay Maviesra Maviesra benim doktor son gittigimizde bana 3 ay daha deneyin, olmadiysa gelin bir embryo attiriverelim iceri dedi aynen bu dille 😅 zaten bi kere tup bebekten sonra genelde ikinci kendiliginden oluyor dedi sonra da.
Yani aslinda garip bir dille ifade etse de, stres ve kafaya takmanin rolunu anlatmaya calisti diye yorumluyorum😆
Belki de bizlerin en buyuk sorunu bu

Selizay Selizay Maviesra Maviesra benim doktor son gittigimizde bana 3 ay daha deneyin, olmadiysa gelin bir embryo attiriverelim iceri dedi aynen bu dille 😅 zaten bi kere tup bebekten sonra genelde ikinci kendiliginden oluyor dedi sonra da.
Yani aslinda garip bir dille ifade etse de, stres ve kafaya takmanin rolunu anlatmaya calisti diye yorumluyorum😆
Kesinlikle ya, ama takmamayı öğrenemedim maalesef, tek gözüm hep takvimde 😅

Hadi bakalim şu 1 2 ayda neler olcak biraz daha bıraktım kendimi yani usteledikce aksilikler oluyo zamani değil demek diyorum bakalim sabrin sonu ya selamet ya timarhane 😅😅😅

Canim selam, biz Balikesir’de hic doktora gitmedik. Ben is nedeniyle arada İstanbula gidip geliyorum, zaten eskiden de istanbulda oldugum icin hep orda doktora gittim. Testlerimizi de biz gidip istanbulda yaptirdik. Benim acibademdeki doktorum ozellikle esimin semen analizi icin; baska yerde yaptirmayin, her laboratuvar dogru sonuc vermiyor diyerek mutlaka Biruni Lab. da yaptirmamizi onermisti, ama tabi bir tek istanbulda var o da. Sonuca hemen inanmayin, biraz esinize takviye kullandirip testi tekrarlamakta fayda var, yazimda yazdigim gibi yillar evvel esimin gittigi urolog da tup bebek filan bile degil, senin hic cocugun olamaz demis ne akla hizmetse. Benim esim 5-6 aydir proxeed-plus kullaniyor. Siz de esinize kullandırabilirsiniz bence, sperm sayisina ozellikle cok iyi geldigini dusunuyorum. Esimin son degerleri sayi bazinda gayet iyi cikti, morfolojisinde sorun var biraz ama sayi yuksek olunca morfolojideki dusuk orani da cok onemsemedi doktorumuz.
Guzel dilegin icin cok tesekkurler🙏🏻 İnsallah sizde de en kisa zamanda guzel haberler gelir 🥰
Bizde İstanbuldaydık normalde esimin tayini buraya cıktı simdi tekrar İstanbul'a gitmek hedefimiz cok cok tesekkur ederim eğer yakın zamanda İstanbul a gidersek oraya bu dedikleriniz aklımda olacak. Su an bir doktorla online tedavi altında 5 tane ilac kullanıyor onun haricinde keçiboynuzu kürü vs kullanıyoruz herkesin hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻🌸

Omega 3 folik asit ama icin de ekstra başka vitaminler var birde 200 mglik coenzimq10 canim prowomen ve maxijuno kullandım 2 ay bu ay devam etmicem 🤗 kür 2 kere yaptım basıma gelmeyen kalmadı ondan uzak duruyorum
Canim bu arada prowomen hangi markanin? Bir bakayim ona da neler varmis

Canim bu arada prowomen hangi markanin? Bir bakayim ona da neler varmis
Sol üstteki canim benimki diğeri de aynı diyolar ama iceriği falan çok iyi 🤗 bu ayda bunları kullancam 🌸

Eklentiler

• Screenshot_20220130-161128.png
    Screenshot_20220130-161128.png
    319,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 16435484346651813564614.jpg
    16435484346651813564614.jpg
    118,1 KB · Görüntüleme: 35
Back