- 6 Şubat 2021
- 6.044
- 5.859
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #3.921
Benide ekle belki topik uğurlu gelirMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
Rahim filmini ihmal etme kuzucumBen Ocak ayını iğnemin hiç sekmeden 15.gününde regl olarak kapatıyorum kızlar1 Şubatta da şehir hastenesinde randevum var Allahtan orda duruma bakılıp tedavi vs devam ederiz yada rahim filmi mayısta o vakte kadar kendi kendimize deneriz napalım nasipten ötesi yokmuş
Özele o kadar para döktüm ki iğnesi ilacı takviyesi muayenesi derken rahim için devleti beklicemRahim filmini ihmal etme kuzucum
Üniversite hastanesine git rahim filmi içinÖzele o kadar para döktüm ki iğnesi ilacı takviyesi muayenesi derken rahim için devleti beklicemBir de her ay doktora gitmek geriyor beni onu fark ettim sabırsızlıktan ölcem galiba
Yok benim evlenme tarihim 24 Ağustos24 ağustos mu doğum günün? Benimöyle
İnşallah olur neden olmasın bir sekilde hepimizin bir başlangıç hikayesi olacaktır en kısa en hayırlı zamanda olsun inşallahAmin inşallah canım rabbim nasip eder mi ki hayali bile güzel
Şehir hastenesinden aldım randevu kuzum güvenilir bir doktor yapacak işlemi beklicem mayısı belki psikolojik bir rahatlama olur farketmeden oluverir kendi kendineÜniversite hastanesine git rahim filmi için
Sehir hastanelerinde o kadar geçe mi veriyorlarmis randevuyu?Şehir hastenesinden aldım randevu kuzum güvenilir bir doktor yapacak işlemi beklicem mayısı belki psikolojik bir rahatlama olur farketmeden oluverir kendi kendine
Ben iyiyim kuzum zaten herhangi belirtim yoktu, aynı şekilde devam ediyor, esranın da son günüydü bugün
İnşallah hep böyle devam eder canım. Döngünün kaçıncı günündesin, çok kaldı mı yumurtlamaya?Ben iyiyim kuzum zaten herhangi belirtim yoktu, aynı şekilde devam ediyor, esranın da son günüydü bugün
13. Gün ama yumurtlama yok hala, normalde 11,12 de pik olurdu. Bu ay da yumurtlama yok sanırımİnşallah hep böyle devam eder canım. Döngünün kaçıncı günündesin, çok kaldı mı yumurtlamaya?
Çok şükür iyiyim canim bugün karantina bitti yarın doktora gidicem her ihtimale karşı ciğer filmi falan çektirip kan vericem
Kovit etkilermi acaba adeti bile etkiliyomus bakalim 3 şubat gözüküyor benim gecikme yada az az mi gelicek neler olcak13. Gün ama yumurtlama yok hala, normalde 11,12 de pik olurdu. Bu ay da yumurtlama yok sanırım
Daha erken ya ben bu ay 21.günde gördüm kuzuş13. Gün ama yumurtlama yok hala, normalde 11,12 de pik olurdu. Bu ay da yumurtlama yok sanırım
Eşinde iyi mi? Sevindim kuzum iyi olmana, inşallah herşey normal çıkarÇok şükür iyiyim canim bugün karantina bitti yarın doktora gidicem her ihtimale karşı ciğer filmi falan çektirip kan vericem
İstanbul Başakşehir Çam Sakura en erken 5 ay sonraya veriliyor malesefSehir hastanelerinde o kadar geçe mi veriyorlarmis randevuyu?
O iyi ise bile başladı cigerlere inmemis kanlarda guzel cikti onun darisi bana insallah aman dikkat edin salgın her evde her yerde şuan fena coşmuş eee sen nasılsın varmı gelişme canimEşinde iyi mi? Sevindim kuzum iyi olmana, inşallah herşey normal çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?