• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim selam, biz Balikesir’de hic doktora gitmedik. Ben is nedeniyle arada İstanbula gidip geliyorum, zaten eskiden de istanbulda oldugum icin hep orda doktora gittim. Testlerimizi de biz gidip istanbulda yaptirdik. Benim acibademdeki doktorum ozellikle esimin semen analizi icin; baska yerde yaptirmayin, her laboratuvar dogru sonuc vermiyor diyerek mutlaka Biruni Lab. da yaptirmamizi onermisti, ama tabi bir tek istanbulda var o da. Sonuca hemen inanmayin, biraz esinize takviye kullandirip testi tekrarlamakta fayda var, yazimda yazdigim gibi yillar evvel esimin gittigi urolog da tup bebek filan bile degil, senin hic cocugun olamaz demis ne akla hizmetse. Benim esim 5-6 aydir proxeed-plus kullaniyor. Siz de esinize kullandırabilirsiniz bence, sperm sayisina ozellikle cok iyi geldigini dusunuyorum. Esimin son degerleri sayi bazinda gayet iyi cikti, morfolojisinde sorun var biraz ama sayi yuksek olunca morfolojideki dusuk orani da cok onemsemedi doktorumuz.
Guzel dilegin icin cok tesekkurler🙏🏻 İnsallah sizde de en kisa zamanda guzel haberler gelir 🥰
Benim eşimin de morfoloji 3 çıktı. Ama total sperm 650 milyon civarı çıkınca sorun etmedi doktorlar. Yine de tekrar bir test verse iyi olur eşim de sanırım. Takviye kullanmadık hiç ama 2 senedir sadece 1 defa gebe kalabildim, o da 9 haftadan ileri gitmedi. Bende sorun yok eşimde de yoksa sorun nerede bilemiyorum 😔

Hadi gecmis olsun 🥰
Takviye olarak ne kullaniyorsun? Vitaminlerin etkileyecegini pek sanmiyorum ama oyle kür mür yapiyorsan hersey olabilir 😄
Omega 3 folik asit ama icin de ekstra başka vitaminler var birde 200 mglik coenzimq10 canim prowomen ve maxijuno kullandım 2 ay bu ay devam etmicem 🤗 kür 2 kere yaptım basıma gelmeyen kalmadı ondan uzak duruyorum

Benim eşimin de morfoloji 3 çıktı. Ama total sperm 650 milyon civarı çıkınca sorun etmedi doktorlar. Yine de tekrar bir test verse iyi olur eşim de sanırım. Takviye kullanmadık hiç ama 2 senedir sadece 1 defa gebe kalabildim, o da 9 haftadan ileri gitmedi. Bende sorun yok eşimde de yoksa sorun nerede bilemiyorum 😔
Morfoloji kaç olmalı benim esim de 14 çıkmisti erkek değerlerinden hic bise anlamiyom

Canim selam, biz Balikesir’de hic doktora gitmedik. Ben is nedeniyle arada İstanbula gidip geliyorum, zaten eskiden de istanbulda oldugum icin hep orda doktora gittim. Testlerimizi de biz gidip istanbulda yaptirdik. Benim acibademdeki doktorum ozellikle esimin semen analizi icin; baska yerde yaptirmayin, her laboratuvar dogru sonuc vermiyor diyerek mutlaka Biruni Lab. da yaptirmamizi onermisti, ama tabi bir tek istanbulda var o da. Sonuca hemen inanmayin, biraz esinize takviye kullandirip testi tekrarlamakta fayda var, yazimda yazdigim gibi yillar evvel esimin gittigi urolog da tup bebek filan bile degil, senin hic cocugun olamaz demis ne akla hizmetse. Benim esim 5-6 aydir proxeed-plus kullaniyor. Siz de esinize kullandırabilirsiniz bence, sperm sayisina ozellikle cok iyi geldigini dusunuyorum. Esimin son degerleri sayi bazinda gayet iyi cikti, morfolojisinde sorun var biraz ama sayi yuksek olunca morfolojideki dusuk orani da cok onemsemedi doktorumuz.
Guzel dilegin icin cok tesekkurler🙏🏻 İnsallah sizde de en kisa zamanda guzel haberler gelir 🥰
Proxed plus gunde 2 yazmis bize doktor cok degilmi sizde hem pahalı 15 günde bitmiş olcak sonra bidaha almak zorunda kalcaz :( neden bu kadar pahalı alim gücü olmayan insanlar var Hadi biz çalışıyoruz elimizdeki herşeyi vitamindi oydu buydu veriyoruz ama inan üzülüyorum içler acısı şuan fiyatlar

Oh ohh total sayinin masallahi varmis😅 bizimki o kadar degil tabi. Aciklanamayan infertilite diye birsey var kuzum ve asiri yaygin. O yuzden malesef her zaman bir sebep de olmayabiliyor… yine de ortada bir sebep olmadigi icin her zaman umut var. Yaslariniz kac bilmiyorum ama siz de tedaviyi dusunebilirsiniz yetti artik dediginiz noktada…
Morfoloji kaç olmalı benim esim de 14 çıkmisti erkek değerlerinden hic bise anlamiyom
14 un de masallahi var 😅 4 ve uzeri olmali normali. Sizinki baya iyi…

Proxed plus gunde 2 yazmis bize doktor cok degilmi sizde hem pahalı 15 günde bitmiş olcak sonra bidaha almak zorunda kalcaz :KK43: neden bu kadar pahalı alim gücü olmayan insanlar var Hadi biz çalışıyoruz elimizdeki herşeyi vitamindi oydu buydu veriyoruz ama inan üzülüyorum içler acısı şuan fiyatlar
Evet oyle malesef :(
6 aydir biz paralari bayiliyoruz sadece proxeed plus olsa yine iyi, nutraxin in ultra men diye bir takviyesini de kullaniyor. E ben de bir suru sey kullaniyorum. Her ay bi ton para sadece vitamine gidiyor… tup bebek maliyetinden korkuyorum ama 6 aydir bir tup bebek parasini takviyelere harcadik bile 🙈😆

Oh ohh total sayinin masallahi varmis😅 bizimki o kadar degil tabi. Aciklanamayan infertilite diye birsey var kuzum ve asiri yaygin. O yuzden malesef her zaman bir sebep de olmayabiliyor… yine de ortada bir sebep olmadigi icin her zaman umut var. Yaslariniz kac bilmiyorum ama siz de tedaviyi dusunebilirsiniz yetti artik dediginiz noktada…

Valla varikosel baslangici var o spermleri düşürüyor asıl sorun o bizde sperm artar diyolar ama işte takviye kullanıcaz bu ay da esim icin yine

Evet oyle malesef :KK43:
6 aydir biz paralari bayiliyoruz sadece proxeed plus olsa yine iyi, nutraxin in ultra men diye bir takviyesini de kullaniyor. E ben de bir suru sey kullaniyorum. Her ay bi ton para sadece vitamine gidiyor… tup bebek maliyetinden korkuyorum ama 6 aydir bir tup bebek parasini takviyelere harcadik bile 🙈😆
400 tl olmus proxed inanılır gibi degil valla 1000 tl bana 1000 tl esime gidiyor resmen dun dedim ki bu paralarla ne ceyrek alınır 🤣🤣🤣🤣

650 değilmiş kız şimdi baktım da nerden kaldıysa aklımda 396 milyon muş. Dur hatta atayım, anlıyorsanız bakın bi
IMG_20220130_153924.jpg

400 tl olmus proxed inanılır gibi degil valla 1000 tl bana 1000 tl esime gidiyor resmen dun dedim ki bu paralarla ne ceyrek alınır 🤣🤣🤣🤣
Aynen oyle onu diyorum ben de 😂
Okuduklarimdan yanlis hatirlamiyorsam siz tup bebegi universitede deneyecektiniz. İste takviye paralariyla istediginiz ozel yerde de yapilabilir😂🙈
Ama isin sakasi tabi, sonucta tup bebegin de pozitif olmasi icin kaliteli yumurta ve sperm onemlidir herhalde? O yuzden gucumuz yettigince iste, ne kadar ne yapabilirsek artik…

Proxeed plus gercekten pahali kuzum ama ozellikle sayida cok ise yariyor. Gemileri yaktiysaniz deneyin 😂
Baska vitamin kullandık o cok kötüydü ya ilaç sahteydi yada bize yaramadı eczaneden aldik oda proxedden ozamanlar daha pahalıydı maas bekliyoz şimdi bide bunu deneyelim dedik 1 ay doğal doğal deneyelim tüpbebeğe geçene kadar çalışmalara devam 😎

Back