Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eşimin de morfoloji 3 çıktı. Ama total sperm 650 milyon civarı çıkınca sorun etmedi doktorlar. Yine de tekrar bir test verse iyi olur eşim de sanırım. Takviye kullanmadık hiç ama 2 senedir sadece 1 defa gebe kalabildim, o da 9 haftadan ileri gitmedi. Bende sorun yok eşimde de yoksa sorun nerede bilemiyorum

Hadi gecmis olsun
Takviye olarak ne kullaniyorsun? Vitaminlerin etkileyecegini pek sanmiyorum ama oyle kür mür yapiyorsan hersey olabilir
Omega 3 folik asit ama icin de ekstra başka vitaminler var birde 200 mglik coenzimq10 canim prowomen ve maxijuno kullandım 2 ay bu ay devam etmicem kür 2 kere yaptım basıma gelmeyen kalmadı ondan uzak duruyorum

Morfoloji kaç olmalı benim esim de 14 çıkmisti erkek değerlerinden hic bise anlamiyom

Proxed plus gunde 2 yazmis bize doktor cok degilmi sizde hem pahalı 15 günde bitmiş olcak sonra bidaha almak zorunda kalcaz neden bu kadar pahalı alim gücü olmayan insanlar var Hadi biz çalışıyoruz elimizdeki herşeyi vitamindi oydu buydu veriyoruz ama inan üzülüyorum içler acısı şuan fiyatlar

Oh ohh total sayinin masallahi varmis bizimki o kadar degil tabi. Aciklanamayan infertilite diye birsey var kuzum ve asiri yaygin. O yuzden malesef her zaman bir sebep de olmayabiliyor… yine de ortada bir sebep olmadigi icin her zaman umut var. Yaslariniz kac bilmiyorum ama siz de tedaviyi dusunebilirsiniz yetti artik dediginiz noktada…
Morfoloji kaç olmalı benim esim de 14 çıkmisti erkek değerlerinden hic bise anlamiyom
14 un de masallahi var 4 ve uzeri olmali normali. Sizinki baya iyi…

Evet oyle malesef
6 aydir biz paralari bayiliyoruz sadece proxeed plus olsa yine iyi, nutraxin in ultra men diye bir takviyesini de kullaniyor. E ben de bir suru sey kullaniyorum. Her ay bi ton para sadece vitamine gidiyor… tup bebek maliyetinden korkuyorum ama 6 aydir bir tup bebek parasini takviyelere harcadik bile

Valla varikosel baslangici var o spermleri düşürüyor asıl sorun o bizde sperm artar diyolar ama işte takviye kullanıcaz bu ay da esim icin yine

400 tl olmus proxed inanılır gibi degil valla 1000 tl bana 1000 tl esime gidiyor resmen dun dedim ki bu paralarla ne ceyrek alınır

650 değilmiş kız şimdi baktım da nerden kaldıysa aklımda 396 milyon muş. Dur hatta atayım, anlıyorsanız bakın bi

400 tl olmus proxed inanılır gibi degil valla 1000 tl bana 1000 tl esime gidiyor resmen dun dedim ki bu paralarla ne ceyrek alınır
Aynen oyle onu diyorum ben de
Okuduklarimdan yanlis hatirlamiyorsam siz tup bebegi universitede deneyecektiniz. İste takviye paralariyla istediginiz ozel yerde de yapilabilir
Ama isin sakasi tabi, sonucta tup bebegin de pozitif olmasi icin kaliteli yumurta ve sperm onemlidir herhalde? O yuzden gucumuz yettigince iste, ne kadar ne yapabilirsek artik…

Proxeed plus gercekten pahali kuzum ama ozellikle sayida cok ise yariyor. Gemileri yaktiysaniz deneyin
Baska vitamin kullandık o cok kötüydü ya ilaç sahteydi yada bize yaramadı eczaneden aldik oda proxedden ozamanlar daha pahalıydı maas bekliyoz şimdi bide bunu deneyelim dedik 1 ay doğal doğal deneyelim tüpbebeğe geçene kadar çalışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…