Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar regl başlamasına 3 gün var, ama belimde ve sol kasıkta batma var göğüs hassasiyyeti var dokununca acıyor dün kahverengi leke gördüm test yapsam çıkarmı, az önce biri 4 gün kalmış pozitif gördü

Merhaba Şubat 2022 topiğinden geliyorum oraya adımı yazdırdıktan yarım saat sonra kırmızıları gördüm Lütfen beni de ekler misiniz
Hoş geldin canım burda bı çok arkadaşımız bende dahil negatifleri görüp tekrar yeniden baslayanlardaniz ins en kısa zamanda görüruruz pozitifleri

peki sabahmı yapsam yoksa şimdi yapsam çıkarmı saat fark etmezmi, yani su içmedim 1-2 yudum çay içtim o kadar
Normalde sabah idrarini daha cok oneriyorlar, sabredebilirsen bekle
Ama cok meraktaysan yap simdi, sabah tekrar edersin elinde test varsa

Takviye falan ne kullanıyosun valla bende tam net göremedim bu Ay denedim eskiden hiç takviye kullanamazdim pik olurdu acaba onlarda etkiliyormu beni bilemedim
Hadi gecmis olsun
Takviye olarak ne kullaniyorsun? Vitaminlerin etkileyecegini pek sanmiyorum ama oyle kür mür yapiyorsan hersey olabilir

Covid etkilemiş olabilir mi kuzum acaba
Ay ne bilim, çok çok hafif geçti ama, ateş öksürük vs hiç olmadı.
Ben de sana onu soracaktim ne oldu diye… her gun baktin degil mi?
Aslında her gün bakmadım, 10. Gün başladım yapmaya ama öncesinde yumurtladığımı düşünmüyorum.
peki sabahmı yapsam yoksa şimdi yapsam çıkarmı saat fark etmezmi, yani su içmedim 1-2 yudum çay içtim o kadar
Ben akşam 21 gibi yapmıştım canım, 4 saat tuvalete çıkmadıysan yapabilirsin. Laboquick hassas oluyor, bulursan ondan yap.

Merhaba Balıkesir de hangi doktorlara gittiniz acaba bende Balıkesirdeyim su an esim ilac takviyesi kullanıyor olmazsa tayin acılınca İstanbula tayin isticez bi de Balıkesir bu durumlar icin en kötü yer sanırım.. sevgi hastanesindekş ürolog esimin sayısı cok dusuk oldugundan direk tüp bebek demişti ama daha yası 27 o yuzden merak ettim hangi doktorlara gittiginizi.
İnşallah tüp bebege gerek kalmadan müjdenizi alıp kucagınıza alırsınız

Ay iyi çok şükür kuzum onlaraf ediyor insanı takip et bakalım yinede belki bu ay geç olcak pik

Canim selam, biz Balikesir’de hic doktora gitmedik. Ben is nedeniyle arada İstanbula gidip geliyorum, zaten eskiden de istanbulda oldugum icin hep orda doktora gittim. Testlerimizi de biz gidip istanbulda yaptirdik. Benim acibademdeki doktorum ozellikle esimin semen analizi icin; baska yerde yaptirmayin, her laboratuvar dogru sonuc vermiyor diyerek mutlaka Biruni Lab. da yaptirmamizi onermisti, ama tabi bir tek istanbulda var o da. Sonuca hemen inanmayin, biraz esinize takviye kullandirip testi tekrarlamakta fayda var, yazimda yazdigim gibi yillar evvel esimin gittigi urolog da tup bebek filan bile degil, senin hic cocugun olamaz demis ne akla hizmetse. Benim esim 5-6 aydir proxeed-plus kullaniyor. Siz de esinize kullandırabilirsiniz bence, sperm sayisina ozellikle cok iyi geldigini dusunuyorum. Esimin son degerleri sayi bazinda gayet iyi cikti, morfolojisinde sorun var biraz ama sayi yuksek olunca morfolojideki dusuk orani da cok onemsemedi doktorumuz.
Guzel dilegin icin cok tesekkurler İnsallah sizde de en kisa zamanda guzel haberler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…