Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sence embiryo üzerinde olumsuz bir etkisi olsa doktorlar verir mi? Klomenle femera ile hamile kalan nice kadın var, onlarınki doğal değil de sentetik mi? Eşin çok biliyorsa beklesin olana kadar.
Teşekkür ederimgenel olarak hastane doktor ilaç bunlara karşı biri bundan kaynaklı diye düşünüyorum.

Ayy inşallah her şey çok güzel olur canım resimdeki usg görüntüsü ne oluyor

Kuzum dediğini anladım Ama o ilaçlar söyle aslında senin vücudunda olan hormonların salgılanmasını sağlıyor.. Yumurta gelişimi için 5 gün veriliyor zaten.. Bunların vücuttan atılma süreleri son ilacı aldıktan 2-5 gün sonra bitiyor. Yani bu demek oluyor ki yumurta çatlayana kadar zaten yoklar.. Sonrasında zaten vücudun kendi hormonunu üreterek gebelik varsa devam ettiriyorlar..
Ovitrelle zaten doğal hormon salgısını sağlıyor..
Bak ben tüp bebek sürecinde antibiyotik kortizon kullandım. Bunların hepsi çalışmalarla güvenli oldukları ortaya konmuş…
İçinizi ferah tutun.. Bu süreç hepimizi etkiliyor bir de öyle ayrıntılarda boğulursak hiç ilerleyemeyiz..

Benimki de dondurulmuş ama bazı doktorlar vücut doğal tepki versin diye uyguluyor.. Ya da test yapmayalım diye
Bugün 7.günüydü.. Doktorda 4-5 güne etkisi bitecek ama sen sakın test yapma dedi
Bakalım dayanabildiğm yere kadar.. Görüştüğüm arkadaşlar 6-7.günlerde öğrendiler

Eğer 7.gunu ise bı 7gune etkisi gider yani yine aynı mantık 7.yada 8.gun belli olur kuzum ben de dayanamayıp hep yapmıştım test ins sıkı sıkı tutunur sana bide mesela arada gezindigini hissedebilirsin minnosun kendine yer arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…