- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #3.801
İnşallah canımAyyy hadi olsun olsun, şu tabloya birkaç tarih daha gireyim artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımAyyy hadi olsun olsun, şu tabloya birkaç tarih daha gireyim artık
Hadi insallah herkes ufaktan tedavilere başladı insalah bu yıl o yıl olcak kızlarKızlar bugün kontrolum vardı çatlama iğnesinden 7.gün doktor çatlama olmuş bu geceyide değerlendir dedi bnde merakımdan progestan testide verdim 29 çıktı bakalım olack mı bu ay
Inşallah allahım hepimiz e nasip eylesinAyyy hadi olsun olsun, şu tabloya birkaç tarih daha gireyim artık
İnşallah cnm hepimiz tez zamanda alalım haberleriHadi insallah herkes ufaktan tedavilere başladı insalah bu yıl o yıl olcak kızlar
Teşekkür ederimgenel olarak hastane doktor ilaç bunlara karşı biri bundan kaynaklı diye düşünüyorum.Sence embiryo üzerinde olumsuz bir etkisi olsa doktorlar verir mi? Klomenle femera ile hamile kalan nice kadın var, onlarınki doğal değil de sentetik mi? Eşin çok biliyorsa beklesin olana kadar.
Amh değeriniz kaç acabaDeğerlerim iyi kuzum buna rağmen olmuyor pco dan dolayı benimde tam tersi amh çok yüksek bunuda istemiyor doktorlar
Benim işim çok rahat.. Ama bu hafta sınav haftası sürekli binalar arası yürüme… merdivenler.. Deneyler falan yorucu olacaktı.Ne is yapiyodun canim sen ağır mi hafifmi is
12 gün canımm.. Ama nasıl geçecek bilmiyorum her gün test yapan ben şimdi beklemek … zor olacakCanımmm hayırlı olsun. Ne kadar bekleyeceksin
Ayy inşallah her şey çok güzel olur canım resimdeki usg görüntüsü ne oluyorHanımlar çıktım. Eve geldik. 5 dk kadar sürdü..
Tuvaletimi tutma alışkanlığım sağolsun çok işimi kolaylaştırdı
15 dk kadar dinlendirdiler…
Çok fazla operasyon olduğu için beni almaları uzun sürdü
İnş sıkı sıkı tutunur ve inş benimledir..
doktora söz verdim test yapmıycam.. Nasıl dayanıcam bakalım
Unut unut ama beslenmene de dikkat et12 gün canımm.. Ama nasıl geçecek bilmiyorum her gün test yapan ben şimdi beklemek … zor olacak
Kuzum dediğini anladım Ama o ilaçlar söyle aslında senin vücudunda olan hormonların salgılanmasını sağlıyor.. Yumurta gelişimi için 5 gün veriliyor zaten.. Bunların vücuttan atılma süreleri son ilacı aldıktan 2-5 gün sonra bitiyor. Yani bu demek oluyor ki yumurta çatlayana kadar zaten yoklar.. Sonrasında zaten vücudun kendi hormonunu üreterek gebelik varsa devam ettiriyorlar..Kızlar sizin bilgilerinize güveniyorum. Kullandığımız ilaçlar varya klomen femara letrol bunların embriyo üzerinde bir etkisi var mı yoksa sadece yumurtlama için olduğu için bir bağlantısı yok mu? Eşim ilaç kullanmama karşı bebeği olumsuz etkiler doğal olsun diyor ama doktor yazıyor bende doğal olsun istiyorum ama olmuyor korkuyorum böyle bir gel git hali beni en iyi siz anlarsınız.
Yaştan dolayı 1 tane..Hadi hayirlisi olsun, saglikli guzel bir minik orda buyusun insallah
Kac adet embriyo transfer ettiler?
Valla eşimde inanılmaz bir değişim.. Ama mutfağı bilmediğini net anladım Artık besler beni diye düşünüyorumUnut unut ama beslenmene de dikkat et
Usg de en uçta bi parlaklık var. Embryo kendileri Doktorlar yıldızımız rahme kaydı dedilerAyy inşallah her şey çok güzel olur canım resimdeki usg görüntüsü ne oluyor
9 kusurdu en son bakıldığında canimAmh değeriniz kaç acaba
8.gun yap çıkar kesin canım hatta 7de bile12 gün canımm.. Ama nasıl geçecek bilmiyorum her gün test yapan ben şimdi beklemek … zor olacak
Ama ovitrelle kullandım etkisi biter mi?8.gun yap çıkar kesin canım hatta 7de bile
Hmm ozaman yapma canım ben o iğneden neler çektim yalancı gebelik falan ben hep dondurulmuş embriyo transferi olmuştum o yüzden vurulmamistim hiç tüp bebekte ovitrelle o yüzden benim 7.8.gunde hep belli olmuştu gebeliklerimAma ovitrelle kullandım etkisi biter mi?
Benimki de dondurulmuş ama bazı doktorlar vücut doğal tepki versin diye uyguluyor.. Ya da test yapmayalım diyeHmm ozaman yapma canım ben o iğneden neler çektim yalancı gebelik falan ben hep dondurulmuş embriyo transferi olmuştum o yüzden vurulmamistim hiç tüp bebekte ovitrelle o yüzden benim 7.8.gunde hep belli olmuştu gebeliklerim
Eğer 7.gunu ise bı 7gune etkisi gider yani yine aynı mantık 7.yada 8.gun belli olur kuzum ben de dayanamayıp hep yapmıştım test ins sıkı sıkı tutunur sana bide mesela arada gezindigini hissedebilirsin minnosun kendine yer ararBenimki de dondurulmuş ama bazı doktorlar vücut doğal tepki versin diye uyguluyor.. Ya da test yapmayalım diye
Bugün 7.günüydü.. Doktorda 4-5 güne etkisi bitecek ama sen sakın test yapma dedi
Bakalım dayanabildiğm yere kadar.. Görüştüğüm arkadaşlar 6-7.günlerde öğrendiler