• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sence embiryo üzerinde olumsuz bir etkisi olsa doktorlar verir mi? Klomenle femera ile hamile kalan nice kadın var, onlarınki doğal değil de sentetik mi? Eşin çok biliyorsa beklesin olana kadar.
Teşekkür ederim☺️genel olarak hastane doktor ilaç bunlara karşı biri bundan kaynaklı diye düşünüyorum.

Hanımlar çıktım. Eve geldik. 5 dk kadar sürdü..
Tuvaletimi tutma alışkanlığım sağolsun çok işimi kolaylaştırdı😂
15 dk kadar dinlendirdiler…
Çok fazla operasyon olduğu için beni almaları uzun sürdü ☺️
İnş sıkı sıkı tutunur ve inş benimledir..
doktora söz verdim test yapmıycam.. Nasıl dayanıcam bakalım😄
Ayy inşallah her şey çok güzel olur canım resimdeki usg görüntüsü ne oluyor

Kızlar sizin bilgilerinize güveniyorum. Kullandığımız ilaçlar varya klomen femara letrol bunların embriyo üzerinde bir etkisi var mı yoksa sadece yumurtlama için olduğu için bir bağlantısı yok mu? Eşim ilaç kullanmama karşı bebeği olumsuz etkiler doğal olsun diyor ama doktor yazıyor bende doğal olsun istiyorum ama olmuyor korkuyorum böyle bir gel git hali beni en iyi siz anlarsınız.
Kuzum dediğini anladım☺️ Ama o ilaçlar söyle aslında senin vücudunda olan hormonların salgılanmasını sağlıyor.. Yumurta gelişimi için 5 gün veriliyor zaten.. Bunların vücuttan atılma süreleri son ilacı aldıktan 2-5 gün sonra bitiyor. Yani bu demek oluyor ki yumurta çatlayana kadar zaten yoklar.. Sonrasında zaten vücudun kendi hormonunu üreterek gebelik varsa devam ettiriyorlar..
Ovitrelle zaten doğal hormon salgısını sağlıyor..
Bak ben tüp bebek sürecinde antibiyotik kortizon kullandım. Bunların hepsi çalışmalarla güvenli oldukları ortaya konmuş…
İçinizi ferah tutun.. Bu süreç hepimizi etkiliyor bir de öyle ayrıntılarda boğulursak hiç ilerleyemeyiz..

Hmm ozaman yapma canım ben o iğneden neler çektim yalancı gebelik falan ben hep dondurulmuş embriyo transferi olmuştum o yüzden vurulmamistim hiç tüp bebekte ovitrelle o yüzden benim 7.8.gunde hep belli olmuştu gebeliklerim
Benimki de dondurulmuş ama bazı doktorlar vücut doğal tepki versin diye uyguluyor.. Ya da test yapmayalım diye 😂
Bugün 7.günüydü.. Doktorda 4-5 güne etkisi bitecek ama sen sakın test yapma dedi😄
Bakalım dayanabildiğm yere kadar.. Görüştüğüm arkadaşlar 6-7.günlerde öğrendiler🙂

Benimki de dondurulmuş ama bazı doktorlar vücut doğal tepki versin diye uyguluyor.. Ya da test yapmayalım diye 😂
Bugün 7.günüydü.. Doktorda 4-5 güne etkisi bitecek ama sen sakın test yapma dedi😄
Bakalım dayanabildiğm yere kadar.. Görüştüğüm arkadaşlar 6-7.günlerde öğrendiler🙂
Eğer 7.gunu ise bı 7gune etkisi gider yani yine aynı mantık 7.yada 8.gun belli olur kuzum ben de dayanamayıp hep yapmıştım test 😊ins sıkı sıkı tutunur sana bide mesela arada gezindigini hissedebilirsin minnosun kendine yer arar 🤗

Back