Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu normalde bu kadar güzel yumurtlama oluyorsa neden tüp bebekteki ilaçlarda içleri boş çıktı?
Bilmiyorum ki canım hiç anlamıyorum bu olayları =/
Ama bazı doktorlar videolarda izlediğim kadarıyla iğneler yerine doğal tedaviyle 1 2 yumurta elde etmek amh dusuklugunde daha güzel olabilir diyor çok iğne vermek birden zorluyordur belki bir dahaki denemede bunu sorcam zaten buna altin yumurta mı ne diyorlar kendi yumurtani takip edip topluyorlar falan

Niye erken dogum riskin varmis kuzu? Doktorun ne diyor?
Surekli lekelenme ve hafif kanamalar oluyor bir nedeni yok progestan ile düzenlemeye çalıştık hep aktif olmadığı için sansliyim
2 gun once kontroldeydim bebito da gayet iyi cok şükür

Canım 28 hafta öncesi rapor yok. Xray den geçmedim İstanbul havalimanı dahil. 13. Haftada seyahat ettim ben çok erken sayılmazdı

Selam arkadaşlar. 1 yıldır deniyoruz olmadı. Kısmetse gelecek hafta aşılama yaptıracağım Konu hakkında hiçbir bilgim yok. Sizce aşılamada şans artıyor mu? Tecrubeleriniz nedir? Aşılama ile hamile kalan var mı aranızda?

Ben iş yerinde de geçiyorum…
Hiç düşünmemiştim.

O tek yumurta görülünce uygulanıyor. Klomen ile tek yumurta geliştirip onu topluyorlar.
Zaten ilaç dozunu görünen yumurtaya göre yapıyorlar.
Amh düştükçe ilaç dozu azalıyor. Çünkü zaten fazla uyarılım var, bi de ilaçlar ile uyarınca gelişemiyor..

Canım 28 hafta öncesi rapor yok. Xray den geçmedim İstanbul havalimanı dahil. 13. Haftada seyahat ettim ben çok erken sayılmazdı
Tamam canım teşekkür ederim ben gidene kadar 9 hafta olurum sıkıntı olmaz inşallah
Ben iş yerinde de geçiyorum…
Hiç düşünmemiştim.
Benim de çok bir bilgim yokdq yine buralarda okumuştum geçmemek daha iyiymiş

Bence benimki öyle oldu hayırlısı böyleymiş.
Sıradaki güzel olur inşallah amin=)

Daha önce aşılama yaptırmış biri olaraktan bilmiyorum ama gereksiz buluyorum normal ilişkiden farkı yok gibi canım Özelde mi devlette mi yaptıracaksınız bilmiyorum ama maliyet açısından da düşünün. Çoğunluk doktorların da erkek faktöründe işe yaradığı söyleniyor.

Süper
Evet yumurtlama gerçekleşiyor

Aynen saçmaydı yaptırmam neyse ucuzdur o zaman

Hiç aklımın ucundan bile geçmemiş.. İstanbullu olarak xray leri özümsemişim
Okuyunca bir anım geldi aklıma yazmadan edemedim bende o kadar ozumsemistim ki artık karnım bayağı vardı yani 8 aylık falandim herhalde, görevli bir adam tam cihaza girecekken "rahatsizsaniz gecmeyebilirsiniz " diye beni uyarınca aklıma başıma gelmisti aaaa geçmeyecekmiydim ben falan diye tabi adamın ne demek istediğini de anlayamadım başta, rahatsizsaniz gecmeyebilirsiniz

Hiç aklımın ucundan bile geçmemiş.. İstanbullu olarak xray leri özümsemişim
Ben hamile olmadığım halde avm dir nüfus müdürlüğü dür gibi yerlerde denk gelince geçmiyorum. Güvenlik sorarsa hamileyim diyorum tmm o zaman diyor

Bence hamileyseniz demek istemiştir ya bende hiç geçmiyorum direk aklıma geçiyor yan tarafı kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…