- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #35.101
Yok zaten regl dönemi ile doğum kontrol hapı veya lucrin veriyorlar. Durumuna göre artık. Zaten yumurtlama olmuyor. Kendi halinde eşinle takılıyorsun2 hafta daha beklenir sorun yok ama transfere kadar derse 3 ayı geçer çok yanibide transfer sonrası beklemeden olmaz nasip olursa pozitif görürsek ilk aylar da olmaz derken ohooo kış biter
ya ilaçları almaysam bana da uyguna gelirdi ama rapor var diye yazmışlar o kadar aradım para verdim 7 kutu elimde kaldı şuan . bende doktora ve hemşireye dedim taze transfer olmaycağı belliydi ön görüşmede neden yazdınız o zaman dedim . doktorda assitana sordu neden yazıldı diye. oda hocam ilaç raporu vardı 1 ay sürede bitiyor bitmeden alsın diye yazdık dedi.sonrada doktor biz senden satın alırız başka hasta çıkınca dedi kaçtan satmam lazım bilmiyorum. gonal f ile beraber toplu aldımBenimde ilaçlara başladıktan sonra önden giden yumurtalar oldu, çatlamasınlar diye verdi…
Baya kullanan var.
Bence tarlusal dan dolayı benim tedavi uygun fiyata geldi. Sadece gonal f para ödemiş oldum..
İnternete bakabilirsin canım satıs fiyatınaya ilaçları almaysam bana da uyguna gelirdi ama rapor var diye yazmışlar o kadar aradım para verdim 7 kutu elimde kaldı şuan . bende doktora ve hemşireye dedim taze transfer olmaycağı belliydi ön görüşmede neden yazdınız o zaman dedim . doktorda assitana sordu neden yazıldı diye. oda hocam ilaç raporu vardı 1 ay sürede bitiyor bitmeden alsın diye yazdık dedi.sonrada doktor biz senden satın alırız başka hasta çıkınca dedi kaçtan satmam lazım bilmiyorum. gonal f ile beraber toplu aldım
baktım ama bulamadım bişey benİnternete bakabilirsin canım satıs fiyatına
baktım ama bulamadım bişey ben
böyle bir site olduğunu yeni gördüm desemİlaç Fiyatları | 17 Aralık 2024 tarihli İlaç Fiyat Listesi
Sağlık Bakanlığı Referans Bazlı Fiyat Listesi verilerinden derlediğimiz İlaç Fiyatları sistemimizde 17 Aralık 2024 tarihinde güncellenmiştir.www.ilacrehberi.com
Bu sitede bütün ilaçlar var
Olabilir canım işin düşmediyse cok normalböyle bir site olduğunu yeni gördüm desemçok sağol canım
Merhaba.. beklemedeyim hala regl 5 gün var. Kasık ağrım yok denecek kadar az.. gögüs uçlarımdaki sızlama devam ediyor. sanırım olmadı bu ayda..Merhaba durumunuz nedir acaba
Benimde martta 1,42ydi haziranda 1.13 (farkli hastanelerde yapildi) yasim 25 benimki nasil pekiKızlar amh 1.51 çıktı yaşım 27 sizce nasıl?
Bilmiyorum ki bende amh yeni öğrendim. Üç ayda nasıl o kadar farklı çıkabiliyor çok enteresan. Ben bir ay sonra tekrar doktora gidip sonuçları göstereceğimBenimde martta 1,42ydi haziranda 1.13 (farkli hastanelerde yapildi) yasim 25 benimki nasil peki
Çok iyi de değil, kötü de değil canımKızlar amh 1.51 çıktı yaşım 27 sizce nasıl?
Bilmiyorum ki yaBilmiyorum ki bende amh yeni öğrendim. Üç ayda nasıl o kadar farklı çıkabiliyor çok enteresan. Ben bir ay sonra tekrar doktora gidip sonuçları göstereceğim
Benimde martta 1,42ydi haziranda 1.13 (farkli hastanelerde yapildi) yasim 25 benimki nasil peki acabaÇok iyi de değil, kötü de değil canım
benımde yasım 31 amh 1,50.. en son gıtııgım doktor yasıma göre orta rezerv demıstı yanı harıka degıl cok cok kotu de degıl..Bilmiyorum ki bende amh yeni öğrendim. Üç ayda nasıl o kadar farklı çıkabiliyor çok enteresan. Ben bir ay sonra tekrar doktora gidip sonuçları göstereceğim
Bol su içme vardı galiba..Ne bileyim kimi diyor acı yeme az su iç kimi diyor çok su içilmeli herkeste bir bilgi var
Ohss bende çok yüksek ihtimal olacakmış doktor öyle dedi. Yarım yine kontrolüm var 6.gün güzel gelişiyor sağda 11 solda 8 yumurta saydı
Aldığın fiyattan satarsın, zarar etmezsin. Onlarda raporu olmayan hastaya verecekler snuçta. Raporu olmadığı için zaten uyguna gelecektir. Daha yüksek fiyat vermek istemezsen birşey diyemem..ya ilaçları almaysam bana da uyguna gelirdi ama rapor var diye yazmışlar o kadar aradım para verdim 7 kutu elimde kaldı şuan . bende doktora ve hemşireye dedim taze transfer olmaycağı belliydi ön görüşmede neden yazdınız o zaman dedim . doktorda assitana sordu neden yazıldı diye. oda hocam ilaç raporu vardı 1 ay sürede bitiyor bitmeden alsın diye yazdık dedi.sonrada doktor biz senden satın alırız başka hasta çıkınca dedi kaçtan satmam lazım bilmiyorum. gonal f ile beraber toplu aldım
6 Kutu gonal f 450 lik 7 kutu cetrodide 1 adet de çatlatma iğnesine toplam 6600 tl verdim canımBol su içme vardı galiba..
Ohss engellemiyor işte, ödemi hızlı atmak için…
Aldığın fiyattan satarsın, zarar etmezsin. Onlarda raporu olmayan hastaya verecekler snuçta. Raporu olmadığı için zaten uyguna gelecektir. Daha yüksek fiyat vermek istemezsen birşey diyemem..
Ayyy insaAllah guzel seylerin habercisidirKızlar iyi geceler
regl döndüm 27 gün civari
Bugun 18.gunum
İç camasirimda 1 2 damla açık pembe kan vardı sizce neden ilk kez oldu bu ?
Yumurtlamamin 7.gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?