- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.761
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet verdim canım. Yeni çıktı. 48 saatte 299.9 dan 456 ya yükselmiş. Doktor yorum yapamıyor. Az ama artıyor yine de yazmış. Cumartesi tekrar kan vereceğim ve muayene edecek dualarınıza ihtiyacım varaygibiguzel kuzu verdin mi kan?
48 saatte 456ya çıktı canım cumartesi tekrar kan vereceğimKendimden yola cikarak bence gayet guzel diye cevap verebilirim :)
Umarim yarin daha da icini rahatlatacak bir sonuc alirsin
Senin sonuçların nasıldı canım? Hatırlar mısın?Kendimden yola cikarak bence gayet guzel diye cevap verebilirim :)
Umarim yarin daha da icini rahatlatacak bir sonuc alirsin
Kuzu bu artış bana umut verdi sanki. İnşallah sağlıkları ilerlerEvet verdim canım. Yeni çıktı. 48 saatte 299.9 dan 456 ya yükselmiş. Doktor yorum yapamıyor. Az ama artıyor yine de yazmış. Cumartesi tekrar kan vereceğim ve muayene edecek dualarınıza ihtiyacım var
Hala olabilir, çalışmalara tam gaz devam2022 bitmeden hamile kalsaydık iyiydi
Amin inşallah canım sadece hayırlısını diliyorum. 14 aylık denemede ilk kez hamile kaldım. Hamile kalınca bitecek her şey sanıyordum ancak bitmiyormuş..Kuzu bu artış bana umut verdi sanki. İnşallah sağlıkları ilerler
ah canım biter mi hiç. Evlilik hazırlıklarında çok stres yapmıştım oldu mu olacak mı nasıl olacak bi evlensekte bitse stres diyodum aha evlendik şimdi çocuk oldu olacak bitmiyo çocuk olunca yedi mi doydumu üşüdümü gitti mi geldi mi bu dünyanın teranesi bitmez. Sıkma tatlı canını hatta canınızıAmin inşallah canım sadece hayırlısını diliyorum. 14 aylık denemede ilk kez hamile kaldım. Hamile kalınca bitecek her şey sanıyordum ancak bitmiyormuş..
Canımsın. Yüzümü güldürdün Allah razı olsunah canım biter mi hiç. Evlilik hazırlıklarında çok stres yapmıştım oldu mu olacak mı nasıl olacak bi evlensekte bitse stres diyodum aha evlendik şimdi çocuk oldu olacak bitmiyo çocuk olunca yedi mi doydumu üşüdümü gitti mi geldi mi bu dünyanın teranesi bitmez. Sıkma tatlı canını hatta canınızı
canım 15tanesi döllendi benimle ilerleyen 12tanesi oldu , inşallaahh anne olarakda beni seçer ve sımsıkı tutunur bana 9ay sonra kucağıma alırım aminn..
12 adet Dondurulmuş embriyo çok iyi canım maşallahcanım 15tanesi döllendi benimle ilerleyen 12tanesi oldu , inşallaahh anne olarakda beni seçer ve sımsıkı tutunur bana 9ay sonra kucağıma alırım aminn..
hepimize nasip etsin Allahım ılk seferde saglıklı hayırlı gebelıkler ve doğumlar ,aminn..
sen naptın transfer ne zaman sımdı bellı mı ?
5.gün evet ,bir tanesi 6.gun canım geriden geldi12 adet Dondurulmuş embriyo çok iyi canım maşallah
Hepsi 5. Gün mü
Ben henüz regl olmadım o yüzden daha belli değil
Düzensiz olduğum için vaktinde adet olmuyorum
Geçen ay istedim doktor gitmeden 10 gün geçsin olmazsanız haber verin demişlerdi.5.gün evet ,bir tanesi 6.gun canım geriden geldi
Çok şükür kuzum inşallah ilk seferde sağlıkla kavuşuruz bebislerimize
Ya hızlandırmak için ilaç vs vermiyorlar mı?
İnşallah uzun sürmez canım en hayırlı zamanda olur
Ay insallahh bir an önce olursun da transferin gerçekleşir yaGeçen ay istedim doktor gitmeden 10 gün geçsin olmazsanız haber verin demişlerdi.
Doğal olması taraftarıyız dediler. Gecikmeli 42. Gün masajla olmuştum ona da doktor gitti kaldı işte
48 saatte 456ya çıktı canım cumartesi tekrar kan vereceğim
Canim benim 196-282-446-887-1987 diye gitmisti. Yani aslinda 446’dan sonra toparlamisti.Senin sonuçların nasıldı canım? Hatırlar mısın?
Masallah canim, iclerinden en hayirlisi, en sagliklisi icinde can olsun insallahcanım 15tanesi döllendi benimle ilerleyen 12tanesi oldu , inşallaahh anne olarakda beni seçer ve sımsıkı tutunur bana 9ay sonra kucağıma alırım aminn..
hepimize nasip etsin Allahım ılk seferde saglıklı hayırlı gebelıkler ve doğumlar ,aminn..
sen naptın transfer ne zaman sımdı bellı mı ?
Amiiinnnn kuzum ya inşallah ilk adet olmadım daha bekliyorum, bir sonraki adet ile olacak transferMasallah canim, iclerinden en hayirlisi, en sagliklisi icinde can olsun insallah
Ne zaman transfer planlaniyor?
Amin canım çok sağol güzel dileklerin için neredeyse değerlerimiz başında aynı artmış. Umut oldun bana. Ama her şey nasip. Onu da biliyorum. sen de inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna ctesi sizleri de bilgilendireceğimCanim benim 196-282-446-887-1987 diye gitmisti. Yani aslinda 446’dan sonra toparlamisti.
İnsallah cumartesi senin de 2 kat civari bir deger artisin olur Bu surec cok zor gercekten, sikma canini diyemiyorum, insanin omrunden omur gidiyor beklerken… Ama gunun sonunda da kismetimizde ne varsa onu yasiyoruz. Olabildigince pozitifi dusunmeye calis, hayirlisiyla hersey guzel olsun diye bol bol dua et, umarim guzel sonuclar alirsin