- 25 Şubat 2021
- 1.029
- 738
- 28
Vallahı öyleyim of canım 5.günden itibaren yapan var git gide koyulaşcak tabi yarın sabah da yapıcam bakalım..Sabırsız en erken kaç günde belli olurmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahı öyleyim of canım 5.günden itibaren yapan var git gide koyulaşcak tabi yarın sabah da yapıcam bakalım..Sabırsız en erken kaç günde belli olurmuş
Ay hadi İnşallahVallahı öyleyim of canım 5.günden itibaren yapan var git gide koyulaşcak tabi yarın sabah da yapıcam bakalım..
Yaa ne güzel maşallah hep böyle devam eder inşallahElhamdülillah başlamadı ben bu şekilde geçireceğim sanırım
Maşallah hadi hayırlısı inşallah güzel olcakKızlar 5.günüm test yaptım dünde yapmıştım bugun daha koyu cıktı tabi her an herşey olabılır:)) duramıyorum hergun test yaparım herhalde 3tane daha var
İlerde yapılabilir gibi söyledi sanırım canım hatırlamıyorumSmrydn doktorun serklaj yapalım dedi mi bu konuyu konuştunuz mu hiç
Kimisine 11. Haftada atılmış benim doktorum bu konuda birşey söylemedi o yüzden merak ettimİlerde yapılabilir gibi söyledi sanırım canım hatırlamıyorum
Doğrudur canım benimde 5 Ekim'de perinatoloğa randevum var tekrardar bakalım ne dicekKimisine 11. Haftada atılmış benim doktorum bu konuda birşey söylemedi o yüzden merak ettim
Daha önce perinatoloğa muayene olmuş muydunDoğrudur canım benimde 5 Ekim'de perinatoloğa randevum var tekrardar bakalım ne dicek
Hiç korkma ben başından beri öyleyim içerde kanama görünmüyor ama kanamam var lekelenme şeklinde Pazar günü baya bildiğin kan geldi ama içerde bi sıkıntı görünmedi elhamdülillahKızlar benim bugün sabah saat 6 gibi kanamam oldu. İki doktora gittim bebeklerin durumuna baktılar üçünün kalp atışları falan var, bi kanama alanı gözükmüyor durumları iyi dedler. Ama kanama devam ediyor
Evet olmuştum. 8. Haftada gitmiştim doktorum yönlendirmişti. 10. Haftaya kadar belki müdahale etmek gerekebilir diye ama biz devam ettik işte.Daha önce perinatoloğa muayene olmuş muydun
Bizde devam etme kararı aldık ben perinotoloğa gidecem mi diye sordum bana biz ayrıntılı ultrason için göndericez zaten dedilerEvet olmuştum. 8. Haftada gitmiştim doktorum yönlendirmişti. 10. Haftaya kadar belki müdahale etmek gerekebilir diye ama biz devam ettik işte.
Arada lekelenme oluyordu ama hiç kan ğelmemişti önce su gibi geldi sonra kana döndü. Çok tedirgin oldum panikledim biraz. akşamdan biraz sol kasık tarafımda sancım vardı. Gece uyurken bişey geldi sonra bi baktm kan geldiHiç korkma ben başından beri öyleyim içerde kanama görünmüyor ama kanamam var lekelenme şeklinde Pazar günü baya bildiğin kan geldi ama içerde bi sıkıntı görünmedi elhamdülillah
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım. Doğuma kadar hep bi risk faktörüyle yaşayacağız sanırım.Bizde devam etme kararı aldık ben perinotoloğa gidecem mi diye sordum bana biz ayrıntılı ultrason için göndericez zaten dediler
Ee tekrar gittin mi ben artık alıştım normal bakıyorum ya bilmem iyi mi kötü müArada lekelenme oluyordu ama hiç kan ğelmemişti önce su gibi geldi sonra kana döndü. Çok tedirgin oldum panikledim biraz. akşamdan biraz sol kasık tarafımda sancım vardı. Gece uyurken bişey geldi sonra bi baktm kan geldi
Amiinnn canım ben Konyadayım özel büyükşehir hastanesine gidiyorum. Aynı yerde devam ederim büyük ihtimalHakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım. Doğuma kadar hep bi risk faktörüyle yaşayacağız sanırım.
Tedacini nerde olmuştun. Takip için bi yer düşünüyor musun?
Kendi doktorumu aradım o da yurtdışına çıkmış şuan evdeyim tekrar gitmedim sonrasını bilmiyorumEe tekrar gittin mi ben artık alıştım normal bakıyorum ya bilmem iyi mi kötü mü
Anladım hayırlısı bakalımAmiinnn canım ben Konyadayım özel büyükşehir hastanesine gidiyorum. Aynı yerde devam ederim büyük ihtimal
Ee ne dedi iğne falan vurdur demedi mi düşük önleyiciKendi doktorumu aradım o da yurtdışına çıkmış şuan evdeyim tekrar gitmedim sonrasını bilmiyorum
Sen nerdesin canımAnladım hayırlısı bakalım