Merhaba hanımlar keyifli bi post olur inşallah gebeliginizin kaçıncı haftasındasiniz neler yaşıyorsunuz ne gibi durumlar atlattiniz yâda dertleşmek isteyenler yazabilir bu arada temmuzda yada Haziran sonunda doğum yapacak anneler de yazabilir bakalım kaç kişi aynı güne denk geliyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 temmuz Haziran anneleri 😊😊
- Konu Sahibi Fethiye50
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #doğum #cinsiyet #hamile #gebe
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Aralık 2017
- 690
- 315
- 103
- 34
Selam canım, ben 11+0 dayım şu anda. 6. Haftadan beri bulantılarım devam. İlk gebeliğim muhtemelen de son hem yaş hem genetik rahatsızlığım sebebiyle fazlasına cesaretim yok. Bu ufaklık da sürpriz geldi ☺
Salı günü 2 lı taramaya gireceğim baya gerginim, fetal DNA testi de düşünüyorum inşallah. Sende durum ne nasılsın?
Salı günü 2 lı taramaya gireceğim baya gerginim, fetal DNA testi de düşünüyorum inşallah. Sende durum ne nasılsın?
Ay canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın en büyük temennim bu benimde 5+4den beri bulantım var geçen hafta çok kötüydüm kusmaktan migdemden kan geldi artık zaten migdem sorunliydu çok şükür şimdi okdar kusmuyuyorum ama hâlâ aynı bulantılar iştahsızlık tiksinme bende 5yildir evliyim tüp Bebek ile ilk denemede hamile kaldım çok şükür 22 yaşındayım ama o benim bu yaşıma kadar yaşadığım en büyük mucizem onun için değer bu zorluklara şimdi 9.haftami doldurdum bile Aralık 19unda ikili tarama testim var bnmdeSelam canım, ben 11+0 dayım şu anda. 6. Haftadan beri bulantılarım devam. İlk gebeliğim muhtemelen de son hem yaş hem genetik rahatsızlığım sebebiyle fazlasına cesaretim yok. Bu ufaklık da sürpriz geldi ☺
Kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyorMerhaba benim de 2. hamileliğim. Tüp bebek tedavisi ile sahip olduğum 4.5 yaşında kızım var. Şimdi de dondurulmuş embriyo transferi sayesinde 13+5 haftalık hamileyim. Bir aksilik olmazsa herhalde ben de Haziran da kucağıma alırım.
Merhaba 18+1 deyim. Bulantılarım azaldı. Kokuya karşı hassasiyet çok olmasa da devam ediyor. Mide yanmalarım oluyor. Bir de yaşla alakalı sanırım çok çabuk yoruluyorum. 36 yaşındayım bu arada. Doğumda 37 olmuş olacağım. İlk doğumu doktorun isteği üzerine sezaryenle yaptım. Bu sefer normal doğum destekleyen bir doktora gidiyorum. İnşallah bir aksilik olmazsa normal doğum istiyorum.
Siz kaç haftalıksınız. Her şey yolunda mı? Benim embriyonun genetik araştırması yapıldığı için 2 li teste gerek yok. 4 lü test yaparız dedi doktor. Sizin test sonuçları nasıl? Bir sorun yoktur umarım.Kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor
İkili testim iyi çıktı sorun yok 16 haftalık olduk içeride kanama alanım olduğunu öğrendim bugün biraz moralim düşük bu haftada bile bulantı kusma devam ediyor ilaç azaltıyor ama bebek çok şükür sağlıklı cinsiyet erkek gün boyu yatıyorum doktor yat dedi stresten başım çatlıyor şuanSiz kaç haftalıksınız. Her şey yolunda mı? Benim embriyonun genetik araştırması yapıldığı için 2 li teste gerek yok. 4 lü test yaparız dedi doktor. Sizin test sonuçları nasıl? Bir sorun yoktur umarım.
Geçmiş olsun. Umarım bir an önce her şey yoluna girer. Dinlenmende fayda var.İkili testim iyi çıktı sorun yok 16 haftalık olduk içeride kanama alanım olduğunu öğrendim bugün biraz moralim düşük bu haftada bile bulantı kusma devam ediyor ilaç azaltıyor ama bebek çok şükür sağlıklı cinsiyet erkek gün boyu yatıyorum doktor yat dedi stresten başım çatlıyor şuan
İnşallah bebek hareketlerini hissediyomusnzGeçmiş olsun. Umarım bir an önce her şey yoluna girer. Dinlenmende fayda var.
Geçen hafta 3 gün üst üste çok net hissettim. Bu hafta sesi soluğu çıkmıyor.İnşallah bebek hareketlerini hissediyomusnz