yerleşme kanamasıdır diyip geçiştirdi. ilk gün yerleşme kanaması mı olurGeçmiş olsun. Dediğinizi ilk kez duyuyorum. Daha önce de taze transfer oldum ama anlattığınız gibi bişey yaşamadım. Akıntı olması normal olabilir ama kanlı akıntı normal değil. Doktorunuz ne dedi peki
Nasılsın canım nasıl geçtiKızlarrr saat 12:00 da transferim var dualarınızı bekliyorum
İdrara sıkışık olmak zor ama ben transfer saatinden yarım saat önce su içmeye başlıyorum o yüzden çok sorun yaşamadım. Transfer sonrası da 15 dk bekleyip ihtiyacını görebiliyorsun zaten. Ama bende çok düşünüyordum stres yapılacak bişey değil yaniamin inşallah. idrara sıkışık olmak zor yazmış herkes =D inşallah benim de öyle olmaz. ben de bugün regli olmazsam pazartesi kontrole gidebilicem. yoksa bir sonraki aya kalacak. hakkımızda hayırlısı =)
İlk yerleşme kanaması mı olurmuş yahu. Dondurulmuş transfer miydi ?yerleşme kanamasıdır diyip geçiştirdi. ilk gün yerleşme kanaması mı olur
İlk yerleşme kanaması mı olurmuş yahu. Dondurulmuş transfer miydi?yerleşme kanamasıdır diyip geçiştirdi. ilk gün yerleşme kanaması mı olur
İyiyim güzel geçti şehir dışında hastane 3 gece burada kalıcaz. Dua edelim birbirimizeNasılsın canım nasıl geçti
amin inşallah. hep beraber güzel haberler alalım =)İdrara sıkışık olmak zor ama ben transfer saatinden yarım saat önce su içmeye başlıyorum o yüzden çok sorun yaşamadım. Transfer sonrası da 15 dk bekleyip ihtiyacını görebiliyorsun zaten. Ama bende çok düşünüyordum stres yapılacak bişey değil yanihadi hayırlısı olsun ilkinde pozitif görürsün inşallah
gerçekten üzüldüm. geçmiş olsun. bazen doktorların umursamazlığı bu zor süreci daha da zorlaştırıyor. inşallah sonraki tedavinizde olumlu sonuç alırsınız.yerleşme kanamasıdır diyip geçiştirdi. ilk gün yerleşme kanaması mı olur
Amin inşallahamin inşallah. hep beraber güzel haberler alalım =)
Ben de semra hocada transfer oldum 15 haftalık hamileyim inşallah sizin içinde olumlu olurArkadaslar merhaba benim mayis ayinda yumurta toplandi taze transfer planlamistik ama kan degerlerim transfere uygun olmadigi icin donduruldu... hersey yolunda giderse kurban bayram sonrası transfer planlaniyor.. temmuz ortasi olur sanirim..medicalpark pendikte tedavi görüyorum ayni hastaneye giden baska arkadaşlar var mi.. bu arada insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz
Parayı aldıktan sonra hiç umursamadı , umursamadın deyince kendini savundu. Olan oldu zaten de doktor olmasına rağmen ilk günden kanamanın tutunmadır deyip geçiştirmesi gerçekten çok saçmaydı. Burada çok kişiye sordum hiç böyle bişey yaşayan yokgerçekten üzüldüm. geçmiş olsun. bazen doktorların umursamazlığı bu zor süreci daha da zorlaştırıyor. inşallah sonraki tedavinizde olumlu sonuç alırsınız.
Evet 4bc 5.günİlk yerleşme kanaması mı olurmuş yahu. Dondurulmuş transfer miydi?
Hayırlısı olsunamin inşallah. idrara sıkışık olmak zor yazmış herkes =D inşallah benim de öyle olmaz. ben de bugün regli olmazsam pazartesi kontrole gidebilicem. yoksa bir sonraki aya kalacak. hakkımızda hayırlısı =)
Allah'ım çabalarımızı boşa çıkarmasin güzel haberlerinizi bekliyoruz Allah'ın izniyle canım benimİyiyim güzel geçti şehir dışında hastane 3 gece burada kalıcaz. Dua edelim birbirimize
Hayırlı olsun canım , inşallah sağlıkla kucağına alırsın pozitifi görürsünKızlarrr saat 12:00 da transferim var dualarınızı bekliyorum
Aynen amin inşallahaynı durumdayız. bayramdan dolayı benim de sonraki reglime kalacak =) olsun o kadar bekledik 1 ay daha sıkarız dişimizi. yeter ki sonucu güzel olsun =)
Yeme içme konusunda birşey demediler ama buralardan okuduğum kadarını yapmaya çalışıyorum. Haşlanmış yumurta peynir yarım avokado yiyorum hergün transfer öncesinde de böyle beslendim. Çiğ kuruyemiş fındık badem ceviz kabak çekirdeği bir de organik portakal havuç suyu :))Allah'ım çabalarımızı boşa çıkarmasin güzel haberlerinizi bekliyoruz Allah'ın izniyle canım benimyeme içme konusunda bir uyarı aldın mı peki nelere dikkat ediyorsun benim ilk tecrübem olacak da
Amin inşallah güzel haberler veririz birbirimizeHayırlı olsun canım , inşallah sağlıkla kucağına alırsın pozitifi görürsün
Benimde yarın 8 de kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak kan testi yapılacak her şey yolundaysa transfer günüm belli olacak şimdiden çok heyecanlandım
İnşallah bir daha yaşamazsınız böyle bir şey. En mantıklısı doktor değiştirmek şuanEvet 4bc 5.gün
amin çok teşekkür edeim. evet doktor araştırıyorum şuan.İnşallah bir daha yaşamazsınız böyle bir şey. En mantıklısı doktor değiştirmek şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?