Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBen ikinci adeti bekliyorum bu hafta oluyorum. Bir aksilik çıkmazsa bitiminde transfer olacak
Umarım inşallah. 15 yumurta toplandı 7si dondurulduBebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Çok iyi bi rakam canım maşallahUmarım inşallah. 15 yumurta toplandı 7si donduruldu
Kartal lütfi kırdar a gittiniz mi4 yıllık evliyiz 1 yıl önce karar verip bir kaç ay denedikten sonra sonuç alamayınca doktora gittik azosperm olduğunu öğrendik azospermde herangi bir şart yok zaten memur eşim sigorta vs problemde yok yaşlar 30.. istanbulda gitmediğim araştırma hastanesi kalmadı hepsi dışarıda tedavi olamazsın diyor, hücre olmadığı için aşılama zaten yapılamaz bu bi sebep değil şuan sadece hormon değerler baz alınarak rapor çıkıyor hormonlar istedikleri düzeyde değilse verilmiyor yeni yasanın saçmalığı. Valla herkes o hastaneden rahatca rapor alıyor şehir değiştirip gidecem az kaldı o derece yordu bu rapor süreci beni.
Merhaba başladınız mı bu hastanede?Merhaba, ben ilk defa yaptırıcam. Eşimin sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği var bende de çikolata kisti ama Değerlerim iyi çıktı. Çam sakura devlet hastanesi ile başlamayı düşündüm sonra olmaz ise özel geçeceğim ama bilemiyorum devlet hastaneleri beni korkutuyor
Merhaba , hayır vazgeçtik. Şişli Memorial e görüşmeye gideceğim bu hafta .Merhaba başladınız mı bu hastanede?
genetik test için ne kadar fiyat dediler benim de kafam çok karıştı herkes fiyatlara bindirme yaptı bahçeciye gitmekten vazgeçmek üzereyim..Merhabalar .bizde adım attık öncelikle bı kaybım oldgu icin genetik test verdik 6haziranda onun sonucunu bekliyoruz.Ona göre hareket edeceğiz.bayram snrasina cikar dediler ama regl oldum .muhtemelen dger reglide başlarız .
fiyat ne dediler acabaMerhaba , hayır vazgeçtik. Şişli Memorial e görüşmeye gideceğim bu hafta .
İnanın fiyat bile sormadık, ne derlerse o kadar yapmaya razı olmuşuzki.fiyat ne dediler acaba
anladım embriyolar beşinci gün embriyosu değil miİnanın fiyat bile sormadık, ne derlerse o kadar yapmaya razı olmuşuzki.testlerin sonucu çıkınca heralde tedaviye başlamadan önce konuşuruz.
Eşimle ikimiz 900lira gbi bseydigenetik test için ne kadar fiyat dediler benim de kafam çok karıştı herkes fiyatlara bindirme yaptı bahçeciye gitmekten vazgeçmek üzereyim..
Ben ilk defa yaptıracağım, opu yapılmadı bana daha canımanladım embriyolar beşinci gün embriyosu değil mi
anladım canımBen ilk defa yaptıracağım, opu yapılmadı bana daha canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?