2023 temmuz ağustos gibi tüp bebeğe başlayacak olanlar..

bakalım tedaviye girecek arkadaşlarla birbirimize destek olalım inşallah

transferden sonra avakado ananas kabak çekirdeği bol su tutunmaya yardımcı gıdalardır arkadaşlar bildiklerimizi paylaşalım bu dönemler çok önemli transferden sonraki günler zaman duruyor geçmez oluyor insana

Ne durumdasınız kizlar
beklemedeyim öyle canım ayın 15inde bir lojman boşalacakmış bakalım bize verecekler mi ?
şimdi bir göçebe durumdayız ben kardeşimin evinde eşim misafirhanede maddi manevi böyle zorluk oluyor insana..
sen ne yapıyorsun

Rabbim hayırlısını versin en kısa zamanda lojman çıkar umarım ben ikinci adeti bekliyorum transfer için. Son adet tarihim 19 Mayıs ama üç dört gün erken oluyorum genelde. Rahim filminden sonra enfeksiyon kapmamam adına antibiyotik kullanıyordum dün bitti şuan için folik asit kullanıyorum sadece

ay canım hayırlısı ile seviniriz inşallah ya...
hadi ilk sen hayırlısı ile sağlıcakla sevin de gülüm sonra bizim tedavi heyecanı başlayacak...
inşallah ikizlerin olur :)

ay canım hayırlısı ile seviniriz inşallah ya...
hadi ilk sen hayırlısı ile sağlıcakla sevin de gülüm sonra bizim tedavi heyecanı başlayacak...
inşallah ikizlerin olur :)
Ya amin çok teşekkür ederim:))) herkes olacağını ve ikiz hissettiklerini söylüyorlar

Ya amin çok teşekkür ederim:))) herkes olacağını ve ikiz hissettiklerini söylüyorlar
amin canım inşallah ikiz olur ben de ikiz çok isterim ama genetikten çıkanı tek koyduracağım nasipse bakanıp yardımcı olanım yok..
hayırlısı bakalım da

Biz de ağustos gibi başlamayı planlıyoruz..Benim bir oğlum var çok şükür sekiz yaşında o da tüp bebek..Eşim azospermi şimdi tekrar ameliyat olacak biz de sekiz sene sonra ikinci için deneyeceğiz..Bakalım neler olacak ve nasip olacak mı?Fiyatlar ne alemde acaba ortalama bir listeden bilgniz var mı ben yeni yeni araştıryorum

bahçeci 35 diyordu canım umarım temmuz gibi falan artım olmaz ben de eşimi bekliyorum temmuz başında gelecek nasipse ona göre başlayacağız..

Merhaba, ben ilk defa yaptırıcam. Eşimin sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği var bende de çikolata kisti ama Değerlerim iyi çıktı. Çam sakura devlet hastanesi ile başlamayı düşündüm sonra olmaz ise özel geçeceğim ama bilemiyorum devlet hastaneleri beni korkutuyor

Kızlar selam ben haziran ayında transfer oldum ve olumsuz sonuçlandı. Temmuzda Allah izin verirse baştan başlamayı düşünüyorum çünkü başka embriyom yok. Morelim çok kötü biraz moral bulmak için size yazdım.

Şuan bunu size yazarken ezan okunuyor. Ezanların yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah. Lütfen pes etmeyin. Yaş kaçtı sizin ve problem neydi

Şuan bunu size yazarken ezan okunuyor. Ezanların yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah. Lütfen pes etmeyin. Yaş kaçtı sizin ve problem neydi
Allah razı olsun okurken ağladım. Yaş 30. Pes etmemekte gayret ediyorum. Kendimi hala toparlayamayıp çok ümitliydim. Eşim azospermiydi tane ile sperm çıkışı var.

Allah razı olsun okurken ağladım. Yaş 30. Pes etmemekte gayret ediyorum. Kendimi hala toparlayamayıp çok ümitliydim. Eşim azospermiydi tane ile sperm çıkışı var.
Göz yaşlarınız mutluluk göz yaşlarına dönüşsün inşallah. Yaşınız daha çok genç bu sayfada kırk küsur yaşında olan hemcinslerimiz var ben inanıyorum Rabbim hepimizin evlerine cennet kokusu yayacak yeterki isyan etmeyelim bol bol dua edelim hayırlısını dileyelim

Evet canım amin inşallah. Allah annelik duygusunu isteyen uğraşan herkese nasip etsin. Temmuz adetimle başlamayı düşünüyorum. Ya siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…