- 30 Ekim 2020
- 791
- 323
- 53
- 29
İlaçlar ne kadar uyuyor pekiaynen şuan 35 buçuk hastane istiyor muayene 6 aylık 1.800
Tutuyo diyecektim pardonİlaçlar ne kadar uyuyor peki
ben rapor çıkardım ilaçlara 8 bin kadar verdim ama gonalfin bir kutusunu vermedi devlet onu yeniden onu parayla alacağımTutuyo diyecektim pardon
hadi hayırlısı canım inşallah ilk seferde evladına kavuşursun devlette mi gördün tedavini özelde mi kaç senelik evlisin?Merhaba kızlar aranızda en erken transfer olacak olan benim galiba. 6 Mayıs opu oldum 15 yumurta toplandı 7 adet kaliteleri iyi embriyo donduruldu. Bugün rahim filmi çekildi. Transfer için ikinci adeti bekliyorum Haziran sonuna denk geliyor. Benim birinci denemem tüp bebekte
azosferm olunca bence rapor çıkmasına bir neden 3 senelik evli olmanız lazım en az 2 aşılama geçmişiniz olması lazım 23 yaşını doldurmuş olmanız lazım eşinizin 5 senelik sigortası gibi şartlar var...Merhaba, biz rapor alamıyoruz araştırma hastanelerine gittiğimizde tedavi şartı koyuyorlar kurum dışında tedavi olamazsınız diye ama kendileride tedavi sunmuyorlar azosperm olduğumuz için, direkt işlemler başlar tese olursunuz diyorlar. Nasıl oluyor devlette bu rapor ve tüp bebek süreci bileniniz var mı ? Özellikle azospermde ne yapılıyor. Bana tedavi sunmayıp direkt tese olucak işlemele başlasın raporu versek bile dışardan tedavi alamazsınız dediler
Bir defa aşılama tedavisi negatif sonuçlandı ikinci aşılama olacağım gün deprem oldu maalesef. Hatay'da tedavi görüyorumhadi hayırlısı canım inşallah ilk seferde evladına kavuşursun devlette mi gördün tedavini özelde mi kaç senelik evlisin?
hangi ildesin?
ALLAH'IM yardımcınız olsun şimdi oralar nasıl deprem devam ediyor mu ara ara?Bir defa aşılama tedavisi negatif sonuçlandı ikinci aşılama olacağım gün deprem oldu maalesef. Hatay'da tedavi görüyorum
Evet artçılar halen devam ediyor ama bu duruma alıştık Rabbim gücü veriyor. Amin inşallah teşekkür ederimALLAH'IM yardımcınız olsun şimdi oralar nasıl deprem devam ediyor mu ara ara?
inşallah hayırlısı ile sağlıcakla sevinirsiniz inşallah amin biz de peşinize seviniriz inşallah amin
azosferm olunca bence rapor çıkmasına bir neden 3 senelik evli olmanız lazım en az 2 aşılama geçmişiniz olması lazım 23 yaşını doldurmuş olmanız lazım eşinizin 5 senelik sigortası gibi şartlar var...
ee rapor çıkarmayıp tedaviye başlamıyorlar çıkarsalar da dışarıda da kullandırmıyorlar neresi orası sorması ayıp..
ben ondokuz mayıs ünv hastanesinde 4 tüp bebek denedim öncesinde 2 aşılamam vardı artık yeter dedik rapor çıkardık ilaçlara kullandık başka kurumda kullanacağım dedim ama bahçecide taze transferde raporu geçerli sayacaklardı ama dinlendirme yaptıkları için hastane istedikleri fiyatta düşmüyor
samsunda rapor almak daha kolay canım hele azosferm konusunda direk vereceğine eminim yani istanbul ankara gibi şehirlerde kılı kırk yarıyorlar çok uğraştırırlar sizi ..4 yıllık evliyiz 1 yıl önce karar verip bir kaç ay denedikten sonra sonuç alamayınca doktora gittik azosperm olduğunu öğrendik azospermde herangi bir şart yok zaten memur eşim sigorta vs problemde yok yaşlar 30.. istanbulda gitmediğim araştırma hastanesi kalmadı hepsi dışarıda tedavi olamazsın diyor, hücre olmadığı için aşılama zaten yapılamaz bu bi sebep değil şuan sadece hormon değerler baz alınarak rapor çıkıyor hormonlar istedikleri düzeyde değilse verilmiyor yeni yasanın saçmalığı. Valla herkes o hastaneden rahatca rapor alıyor şehir değiştirip gidecem az kaldı o derece yordu bu rapor süreci beni.
Kesinlikle süreçlerimizi beraber geçirelim sormak istedikerimizi soralım hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Açıkçası benim son bir işlemim kaldı sadece transfer hakkında bilgi almak istiyorum anestezi ile mi oluyor acaba opu gibiT Tuanarab ilk transfer olacak arkadaşımız bakalım ondan önce ya da ondan sonraki transfer olacak arkadaşlarımız kimler olacak sevinçli haberler duyalım benim gibi 5.yi yaptıracak olan çok az kişidir 2. 3. yü deneyenler daha çoğunlukta olacaktır onlarında son denemeleri olur inşallah bebeklerini sağlıcakla kucaklarına alırlar inşallah ben de amin
transfer anestezili olmuyor canım idrara sıkışık oluyorsun 5 dk içinde bitiyor ...Kesinlikle süreçlerimizi beraber geçirelim sormak istedikerimizi soralım hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Açıkçası benim son bir işlemim kaldı sadece transfer hakkında bilgi almak istiyorum anestezi ile mi oluyor acaba opu gibi
7 adet embriyon kaçıncı gün embriyosu canım tek embriyo mu transfer olacakKesinlikle süreçlerimizi beraber geçirelim sormak istedikerimizi soralım hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Açıkçası benim son bir işlemim kaldı sadece transfer hakkında bilgi almak istiyorum anestezi ile mi oluyor acaba opu gibi
Peki acı hissediyor muyuz. Açıkçası spektulum denen aletten çok fazla korkuyorumtransfer anestezili olmuyor canım idrara sıkışık oluyorsun 5 dk içinde bitiyor ...
rahimi genişleten metal birşey ile rahime bakılıyor sonra ince bir boru gibi şeyle embriyolar yollanıyor rahime sonrasında yarım saat bir saat dinlenmeye alınıyor...
yok hayır gözünde büyümesin canım biraz ilk an idrara sıkışıklıktan dolayı az acı olur ama o da çok normal 2 3 dk da bitiyor zaten çok kısa bir işlem inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur canım sana senden ilk müjdeyi alırız...Peki acı hissediyor muyuz. Açıkçası spektulum denen aletten çok fazla korkuyorum
İnşallah canım hep beraber bu mutlu haberi alırızyok hayır gözünde büyümesin canım biraz ilk an idrara sıkışıklıktan dolayı az acı olur ama o da çok normal 2 3 dk da bitiyor zaten çok kısa bir işlem inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur canım sana senden ilk müjdeyi alırız...
transferden sonra kabak çekirdeği avakado falan yemeye çalış tutunmaya etkili onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?