2023 temmuz ağustos gibi tüp bebeğe başlayacak olanlar..

benim 5. tüp bebeğim olacak sizin kaçıncı doktorların izlediği yolları bizler neler yapalım beslenme konusunda bilemedim kuru yemiş falan az az tüketmek lazım diye düşünüyorum ağır yememek lazımdiyorum kendimce yağlı yiyeceklerden uzak durmak lazım diyorum ben şimdi göçebe gibi kardeşimin yanındayım biraz düzensizim şuan bir evimizi düzeltsek

Merhaba, biz rapor alamıyoruz araştırma hastanelerine gittiğimizde tedavi şartı koyuyorlar kurum dışında tedavi olamazsınız diye ama kendileride tedavi sunmuyorlar azosperm olduğumuz için, direkt işlemler başlar tese olursunuz diyorlar. Nasıl oluyor devlette bu rapor ve tüp bebek süreci bileniniz var mı ? Özellikle azospermde ne yapılıyor. Bana tedavi sunmayıp direkt tese olucak işlemele başlasın raporu versek bile dışardan tedavi alamazsınız dediler

Merhaba kızlar aranızda en erken transfer olacak olan benim galiba. 6 Mayıs opu oldum 15 yumurta toplandı 7 adet kaliteleri iyi embriyo donduruldu. Bugün rahim filmi çekildi. Transfer için ikinci adeti bekliyorum Haziran sonuna denk geliyor. Benim birinci denemem tüp bebekte

hadi hayırlısı canım inşallah ilk seferde evladına kavuşursun devlette mi gördün tedavini özelde mi kaç senelik evlisin?
hangi ildesin?

azosferm olunca bence rapor çıkmasına bir neden 3 senelik evli olmanız lazım en az 2 aşılama geçmişiniz olması lazım 23 yaşını doldurmuş olmanız lazım eşinizin 5 senelik sigortası gibi şartlar var...
ee rapor çıkarmayıp tedaviye başlamıyorlar çıkarsalar da dışarıda da kullandırmıyorlar neresi orası sorması ayıp..
ben ondokuz mayıs ünv hastanesinde 4 tüp bebek denedim öncesinde 2 aşılamam vardı artık yeter dedik rapor çıkardık ilaçlara kullandık başka kurumda kullanacağım dedim ama bahçecide taze transferde raporu geçerli sayacaklardı ama dinlendirme yaptıkları için hastane istedikleri fiyatta düşmüyor

hadi hayırlısı canım inşallah ilk seferde evladına kavuşursun devlette mi gördün tedavini özelde mi kaç senelik evlisin?
hangi ildesin?
Bir defa aşılama tedavisi negatif sonuçlandı ikinci aşılama olacağım gün deprem oldu maalesef. Hatay'da tedavi görüyorum

Bir defa aşılama tedavisi negatif sonuçlandı ikinci aşılama olacağım gün deprem oldu maalesef. Hatay'da tedavi görüyorum
ALLAH'IM yardımcınız olsun şimdi oralar nasıl deprem devam ediyor mu ara ara?
inşallah hayırlısı ile sağlıcakla sevinirsiniz inşallah amin biz de peşinize seviniriz inşallah amin

ALLAH'IM yardımcınız olsun şimdi oralar nasıl deprem devam ediyor mu ara ara?
inşallah hayırlısı ile sağlıcakla sevinirsiniz inşallah amin biz de peşinize seviniriz inşallah amin
Evet artçılar halen devam ediyor ama bu duruma alıştık Rabbim gücü veriyor. Amin inşallah teşekkür ederim

4 yıllık evliyiz 1 yıl önce karar verip bir kaç ay denedikten sonra sonuç alamayınca doktora gittik azosperm olduğunu öğrendik azospermde herangi bir şart yok zaten memur eşim sigorta vs problemde yok yaşlar 30.. istanbulda gitmediğim araştırma hastanesi kalmadı hepsi dışarıda tedavi olamazsın diyor, hücre olmadığı için aşılama zaten yapılamaz bu bi sebep değil şuan sadece hormon değerler baz alınarak rapor çıkıyor hormonlar istedikleri düzeyde değilse verilmiyor yeni yasanın saçmalığı. Valla herkes o hastaneden rahatca rapor alıyor şehir değiştirip gidecem az kaldı o derece yordu bu rapor süreci beni.

samsunda rapor almak daha kolay canım hele azosferm konusunda direk vereceğine eminim yani istanbul ankara gibi şehirlerde kılı kırk yarıyorlar çok uğraştırırlar sizi ..

T Tuanarab ilk transfer olacak arkadaşımız bakalım ondan önce ya da ondan sonraki transfer olacak arkadaşlarımız kimler olacak sevinçli haberler duyalım benim gibi 5.yi yaptıracak olan çok az kişidir 2. 3. yü deneyenler daha çoğunlukta olacaktır onlarında son denemeleri olur inşallah bebeklerini sağlıcakla kucaklarına alırlar inşallah ben de amin

Kesinlikle süreçlerimizi beraber geçirelim sormak istedikerimizi soralım hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Açıkçası benim son bir işlemim kaldı sadece transfer hakkında bilgi almak istiyorum anestezi ile mi oluyor acaba opu gibi

transfer anestezili olmuyor canım idrara sıkışık oluyorsun 5 dk içinde bitiyor ...
rahimi genişleten metal birşey ile rahime bakılıyor sonra ince bir boru gibi şeyle embriyolar yollanıyor rahime sonrasında yarım saat bir saat dinlenmeye alınıyor...

7 adet embriyon kaçıncı gün embriyosu canım tek embriyo mu transfer olacak

Peki acı hissediyor muyuz. Açıkçası spektulum denen aletten çok fazla korkuyorum

Peki acı hissediyor muyuz. Açıkçası spektulum denen aletten çok fazla korkuyorum
yok hayır gözünde büyümesin canım biraz ilk an idrara sıkışıklıktan dolayı az acı olur ama o da çok normal 2 3 dk da bitiyor zaten çok kısa bir işlem inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur canım sana senden ilk müjdeyi alırız...
transferden sonra kabak çekirdeği avakado falan yemeye çalış tutunmaya etkili onlar

İnşallah canım hep beraber bu mutlu haberi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…