2023 temmuz ağustos gibi tüp bebeğe başlayacak olanlar..

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.123
26.868
798
merhaba arkadaşlar nasipse temmuz ayında 5. tüp bebeğe başlayacağım ağustosa da sarkabilir aynı olanlar var mı beklemede olanlar sizin kaçıncı tüp bebek 5. tüp bebek de bebeğine kavuşan var mı?

merhaba arkadaşlar nasipse temmuz ayında 5. tüp bebeğe başlayacağım ağustosa da sarkabilir aynı olanlar var mı beklemede olanlar sizin kaçıncı tüp bebek 5. tüp bebek de bebeğine kavuşan var mı?
Hayırlı uğurlu olsun tedavinize nerde başlayacaksınız yaşınız kaç biraz kendinizden bahseder misiniz ..

Hayırlı uğurlu olsun tedavinize nerde başlayacaksınız yaşınız kaç biraz kendinizden bahseder misiniz ..
yaşım 38 canım 4 tüp bebeğimi ondokuz mayıs ünv hastanesinde oldum son iki tüp bebek tedavisi kimyasal oldu...
pkom vardı çok kiloluydum 1.5 sene önce tüp mide ameliyatı oldum yaklaşık 45 klo verdim...
artık devlette çare bulamayacağımızı anladık ankara bahçeci tüp bebek merkezine başladık berfu demire..
2 sene önce gitmiştim berfu hocaya gitmiştik bu kiloda sana tedavi yapmam demişti..
şimdi eşim ve bana vitamin verdi tayinimiz çıktı eşim şimdi şırnakta ben kardeşimin yanındayım lojman boşalmasını bekliyoruz ayrıyız o nedenle beklemedeyiz..

Hayırlı olsun tedavin bende 3cü ye başlıcam ama ne zmn olur belirsiz

İnşallah hayırla sonuçlanır canım tedavin çok zor süreçler tek doktora bağlı kalmayın ben kaldım sonuç olumsuz oldu kilo olayını halletmeniz çok iyi olmuş ... Yeni bir şehir yeni bir ortam zor olur sizin için yapacak Bir şey yok senin yaşın genç vakit kaybetmeyin neolur ... ben 2 buçuk sene kaybettim yalnış doktorlarda Allah'ım herşeyin bir vakti saati var Diyorum 40. Yaşındayım şimdi Maslak Acıbadem gidiyorum çok şükür herşey iyi gidiyor ...

Hayırlı olsun tedavin bende 3cü ye başlıcam ama ne zmn olur belirsiz
hadi hayırlısı inşallah size de nerede tedavi görüyorsunuz dondurulmuşlarınız kaldı mı?
ben devlette tüp embriyoları bitirdim şimdi yeniden sıfırdan tedavi uygulanacak embriyoları genetiğe yollanacak 2 kimyasal gebelik olduğu için yaş da ileri bakalım

biz de seneleri kaybettik ünv hastanesinde bir şey araştırdığımızda bile sorun oluyordu işimize karışmayın der gibi maddi sıkıntılar vardı artık gözümüzü kararttık mecbur olarak olmuyor bizim gibi ayrıntılı tedavi görmesi gerekenler için neler neler var yok era testi yok genetik tanı vs..inşallah siz de biz de tüm isteyenler de hayırlısı ile sağlıcakla evlatlarına kavuşur da bizim de evimiz neşelenir bu sessizlik beni senelerdir çok gerdi hayaller hele bebeğim için kurduğum hayaller...
siz şuan tedavinin hangi aşamasındasınız ?

Ben komple sıfırdan başlayacağım devletten özele geçiş yaptım genetik test yaptık hsg çektirdim yeniden rahim t şeklinde çıktı yapışıklık çıktı ufak bi işlem geçireceğim 6 aşılama 2 tüp bebek geçmişim var 27 yaşındayım bende

benim de 2 aşılamam vardı hayırlısı olsun devlette o kadar ayrıntılı bakılmıyor ne yazık ki ha nasibi olan yine orada bebeklerine kavuşuyor ama olmayan mecbur özele geçiyor..inşallah sen de şifanı ve bebeğine kavuşursun için de bizler de inşallah yaşın genç canım o çok büyük bir artı ama tabii insan yaşadıklarından yoruluyor ne çektiğini insan kendi biliyor..
biz de şimdi sıfırdan başlıyoruz hadi bakalım inşallah her şey çok güzel olacak inanalım görelim buralar hep hamiş haberleri iledolsun..
geçen ay karı koca hacamat da yaptırdık şifa olsun diye

Hacamat yaptırmayı bende çok isityorum ama korkuyorum eşim yaptırıyor kendine ama ben cesaret edemiyorum nasıl ağrısı etkisi oluyor mu acaba

Hacamat yaptırmayı bende çok isityorum ama korkuyorum eşim yaptırıyor kendine ama ben cesaret edemiyorum nasıl ağrısı etkisi oluyor mu acaba
biraz oluyor ama korkacak kadar değil bence de yaptır ben bir kez daha yaptırmayı istiyorum

Çok teşekkürler inşallah hepimizin evleri şenlenir bayram olur... Şimdi histeroskopi için bekliyorum 10 gün sora falan olacak... Yaklaşık 2 buçuk ay sora falan herşey Yolunda giderse inşallah transfer olacağım .. prp yaptırın kesinlikle vee piezzo eklektik yaptırmanızı öneririm ben hiç birini bilmiyordum teknolojinin faydalarından yararlanın herşeyi araştırmanızı öneririm burda okuyordun forumlar da bir çok uygulamayı ama ben önemsemiyodum ben çok fayda sağladım...

prp genetik tanı oluyor değil mi oysa eğer onu yaptıracağız iki kimyasal gebelik yaşadığım için..
piezzo elektrik ilk defa duydum o ne oluyor..
histeroskopi olmuştum ben önceden..
neler var ya gerçekten de işte devlette bu kadar şey olmuyor her şey düz mantık en az yöntemle oluyor özelde öyle değil bakalım bayağı maddi olarak yıpranacağız ama elimiz mahkum yaşımız gitti kemerleri sıkacağız genetik tanıya çok güveniyorum

tüp bebeğe başlayacaklar birbirimize moral verelim lütfen zorlu dönemler olacak bizler için bakalım...
bana da balık yağı vermişti bir haftaya başlayayım diyorum onlara da temmuzda başlamak istiyoruz ama bizim lojman işi uzadığı için ağustosa kayacak diye üzülüyorum ama umarım hemen geçeriz lojmana da düzenimizi bilelim..böyle çok zor oluyor hem maddi hem manevi

Prp yumurtaliklara yapılıyor yumurta kalitesini artırmak için kesinlikle yaptırın ... Bende başka özel bir hastanede daha önce çok yıprandım hiç bur şeyden haberim yokmuş paramı alıp alıp göndermişler beni .. piezzo elektrik ise yumurtalara elektrik akımı verilerek daha iyi döllenme sağlıyor ve çip yöntemi ise en iyi sprem seçiliyor... Genetikli çok iyi gelip tutmayan yada hasarlı gelip tutanda oluyor genetikge bu kadar güvenmiyorum ben öncelikle yumurtanın kalitesi spremin kalitesi elde edelim ki elimde kaliteli emriyon olsun sonra genetik tabiki yaptırmayın diyemem bende genetik yaptıracağım ama yüzde yüz güvenmiyorum ... Histeroskopi neden olmuştunuz siz ...

histeroskopiyi ilk tüp bebekte tutunma kolaylaşsın diye rahime çizik atmışlardı kuzum ama bende işe yaramadı pek..
özele de gitmek bu zamana kadar nasip olmadı anca kendimizi toparlamıştık ünv hastanesinde yaptırdık hep ama kaç senedir boşa kürek çekmişiz gibi hissediyorum ...
genetikle bir arkadaşımızın 13 sene sonra oldu bebekleri darısı bizlere inşallah sperm ayıklamayı da yaptıracaktık dediğiniz gibi ama prp yi bilmiyordum

Bende bahçecide yaptırmak istiyorum fiyat ne söylediler size ben en son 4 5 ay önce 35 bin demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…