2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kargom gelsin ile yemek takimina kadar alan arkadaslar var ve buraya sorunsuz geliyor, birsey olsada sigortali zaten. (instagram sayfalari da var) arkadaslar ilgilerinden de cok memnun kaldilar. sizin orasi Tr ye yakin old icin buraya nazaran daha hesapli olur kargo parasi, istersen bir arastir. trendyol un yurtdisi hesabindan odemeyi yapiyorsun adres olarak kargom gelsin in depo adresini veriyorsun. onlarda senin verdigin tarihe kadar adina gelen butun paketleri koli yapip toplu sekilde sana gonderiyor. Dun Ender Sarac in bir kitabina baktim Amazon da $19 Tr deki fiyati $2 ye geliyor, toplu alisveris icin yine Tr den alisveris yapmak hesapli.
Her türlü burdan uygun zaten ya. Birkaç markanın fiyatı aynı sadece tr ile. Ama indirim fln yapılmıyor hiç. Giyim markalarından. Saolasın bi bakayım su kargoya 😘

Sana çok katılıyorum. Ayriyeten günlük yaptığım şeyleri yazayım belki yardımcı olurum sizlere bebeğin yüz güzelliği için ilk 4 ay içerisinde her gün Yusuf suresi
Yumuşak huylu olması için günlük İbrahim suresi
Güzel ahlaklı olabilmesi için İnsan suresi
Peygamber ahlaklı olabilmesi için Embiya suresi
Lokman aleyhisselam gibi hikmetli sözlü olabilmesi için Lokman suresi
Her gün Yasin ve Meryem suresi ve artı 1 cüz 9 ayda 9 hatim ediyor RABBİM sağlıcakla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Bu süreçte ne kadar maneviyatla kuşanırsak okadar bebeklerimiz için iyi çevremde bunun çok faydasını gördüm
Bebeğin zeki olması için de Ala suresi okunuyormuş bu da benden olsun🙂
Bu süreçte en çok üzüldüğüm şey maneviyata zaman ayıramamak, maalesef çok yoğun çalışıyorum. İnşallah bir an önce uzaklaşabilirsem bu konuya odaklanacağım ben de.
Zamanı olup da böyle güzel
değerlendirebilenlere ne mutlu🌼

İyi akşamlar arkadaşlar benim 3.bebegim olucak kısmet olursa 4.gebeligim ama ilk bebegimi 8aykikken kaybettim ölü doğum yaptım iki oğlum var Rabbime şükürler olsun ilk bebeğim kızdı ve kız çocuklarını çok seviyorum kızımı kaybettigim içinde içimde hep ukte kaldı....
Bı kızım olsun çok istiyorum yarın doktora gidicem lütfen bana dua edersiniz rabbim bana bı kız çocuk nasip etsin tabi ki önce sağlıklı ve hayırlı evlet olması tek temennim Allah'ın gücüne gitmesin ama iki tane aslan gibi oğlum var bir de kızımın olmasını çok istiyorum yarın inşallah cinsiyetini öğrenirim dualarınızı bekliyorum 🤲🤲🤲
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese anneliği tattirsin uzun oldu biraz kusura bakmayın şimdiden teşekkürler 🙏
Amin canm bende senin gibi tam tersi 2 kızım var 1de oglum olsun istiyorum hayırlısı tabi insanız yanı hangisi yoksa öbürünü istiyoruz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin gücüne gitmesin

Doğuma kadar bir tane bile yapsak kâr bulantınız geçince devam edersiniz inşallah ♥️
Bende öğrenir öğrenmez hatme basladm ama 4.cüze anca geldm ahh kendimizi iyi hissetsek ne güzl ama ben kılabildiğim namaz sonrası tespihler çekiyorum ve bu gruptaki tüm arkadaslarımı niyetimle alarak kimin gönlünde ne niyeti varsa die Rabbim hepimizinkibi kabul etsin inş

Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ben bugün ikili tarama testi sonucumu aldım çok şükür herhangi bir sıkıntı yok bundan sonraki testleri yaptırmak istemediğime dair kağıt imzaladım. İkili testi bile düşünmüyordum a a doktorum ikna etti.Bu süreçte yediğimiz içtiğimiz kadar maneviyatın da önemli olduğunu düşünüyorum Kuranı Kerim hatmi yapabiliriz doğacak evlatlarımızın niyetine kelime-i tevhid hatimleri kafamızdaki düşüncelerden buna sıra gelmemiş olabilir vesile olabilirsem ne mutlu 🥰
Valla ne güzl olur benim Bi tevhit grubm var whasap grubu kurup yapabiliriz istiyenlerle ne güzel olur çünkü kimin kime duası kabl olur belli olmaz cnm

Kızlar günaydııııın 🌞
Günümüz güzel geçsin inşallah 🙏
Biz hafta sonu bebek arabamızı aldık prego Quatturo vip diye bir model seçtik çok içime sindi. Biz e bebekten gayet piyasanın altına aldık indirim vardı 5400e trendyolda bile 7küsürdü. İşin kötüsü dün fark ettim ki neredeyse tüm arabalara 2bin liraya yakın zam gelmiş… Ben artık herşeyi yavaş yavaş almayı düşünüyorum çünkü her gün fiyatları değişiyor nasıl olucak böyle bilmiyorum 🤷‍♀️

Kızlar günaydııııın 🌞
Biz hafta sonu bebek arabamızı aldık prego Quatturo vip diye bir model seçtik çok içime sindi. Biz e bebekten gayet piyasanın altına aldık indirim vardı 5400e trendyolda bile 7küsürdü. İşin kötüsü dün fark ettim ki neredeyse tüm arabalara 2bin liraya yakın zam gelmiş… Ben artık herşeyi yavaş yavaş almayı düşünüyorum çünkü her gün fiyatları değişiyor nasıl olucak böyle bilmiyorum 🤷‍♀️
Prego Quantummuş karıştırdım 😂
Çok çeşit bakınca.

Kızlar günaydııııın 🌞
Güle güle mutlulukla binsin bebeğiniz. Ben de Türkiye’de reflü yatağı bakacağım sanırım. Araba burda daha ucuz ama yatağı Türkiye’den almak mantıklı geldi

Kızlar günaydııııın 🌞
hayırlı olsun ne güzel içine de sinmiş🌸
en zorunu başarmışsın😄
ben daha hiç o olaylara girmedim gözüm korkuyor😄

Bakayım buna ben de. Biz de bakıyoruz ama bakalım ne olur 😀
Biraz ağır ama alt sepeti kocaman ve 4yasına kadar kullanılabilir diye bunu tercih ettik kardeş düşündüğümüz için sağlam olsun dedik. Manevraları çok güzel,sürüşü de kolay.Sizde araştırın bakalım çok karmaşık işler 😂

hayırlı olsun ne güzel içine de sinmiş🌸
en zorunu başarmışsın😄
ben daha hiç o olaylara girmedim gözüm korkuyor😄
Teşekkür ederiz 💙
Biraz zor oldu ama 😂 çok seçenek var hepsi farklı,karmaşık bide fiyat artışı bizi hemen almaya itti iyi ki de almışız yoksa çok üzülürdük. ilk bebek olunca insanın içi kıpır kıpır oluyor bide alınacak şeyler fazla olunca 🥰 İnşallah sizde içinize sinen en güzel şeyleri alırsınız yavrunuza ♥️

Biraz ağır ama alt sepeti kocaman ve 4yasına kadar kullanılabilir diye bunu tercih ettik kardeş düşündüğümüz için sağlam olsun dedik. Manevraları çok güzel,sürüşü de kolay.Sizde araştırın bakalım çok karmaşık işler 😂
Daha şimdiden ikinci çocuk motivasyonu var vay yiğidim 😀

Teşekkür ederiz 💙
Biraz zor oldu ama 😂 çok seçenek var hepsi farklı,karmaşık bide fiyat artışı bizi hemen almaya itti iyi ki de almışız yoksa çok üzülürdük. ilk bebek olunca insanın içi kıpır kıpır oluyor bide alınacak şeyler fazla olunca 🥰 İnşallah sizde içinize sinen en güzel şeyleri alırsınız yavrunuza ♥️
bu arada inceledim gerçekten çok beğendim
benim tek düşündüğüm tek başımayken açıp kapamada taşımada zorlanır mıyım
biraz ağır demişsin kapladığı yer nasıl?
hem böyle güzel olsun hem de hafif tek başıma zorlanmayayım istiyorum🙂

Kız yazık 😄 heves etmiş adam işte ☺️ 3 ay doldu nasılsa , düşük riski bitti şükürler olsun. Sen cinsiyetten sonrayı mı bekliyorsun ?
Ilk bebegimi 13 haftalik kaybettim canim. Kendime göre hala kritik donemdeyim. O yuzden ruyamda da diyorum. Bir kez daha mi gitsek doktora diye. Aslında kendimi çok kaptırmamak icin kimseye söylemiyorum.
Bir kac haftaya söyleriz insallah

Amin canm bende senin gibi tam tersi 2 kızım var 1de oglum olsun istiyorum hayırlısı tabi insanız yanı hangisi yoksa öbürünü istiyoruz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin gücüne gitmesin
Doktor erkege benzetti nasibimde yokmuş babalık hayırlısı

Back