- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.933
- 683
Benimde aklım kaldi. Insallah iyidirG gunesli gunler aaa neden sildi acaba hesabını, şimdi dikkatimi çekti
Rabbim gönlünden geçeni hayırlı şekilde nasip etsin sana canım. Zor bi sınav olmuş, Rabbim tekrar aynı acıyla sınamasınİyi akşamlar arkadaşlar benim 3.bebegim olucak kısmet olursa 4.gebeligim ama ilk bebegimi 8aykikken kaybettim ölü doğum yaptım iki oğlum var Rabbime şükürler olsun ilk bebeğim kızdı ve kız çocuklarını çok seviyorum kızımı kaybettigim içinde içimde hep ukte kaldı....
Bı kızım olsun çok istiyorum yarın doktora gidicem lütfen bana dua edersiniz rabbim bana bı kız çocuk nasip etsin tabi ki önce sağlıklı ve hayırlı evlet olması tek temennim Allah'ın gücüne gitmesin ama iki tane aslan gibi oğlum var bir de kızımın olmasını çok istiyorum yarın inşallah cinsiyetini öğrenirim dualarınızı bekliyorum
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese anneliği tattirsin uzun oldu biraz kusura bakmayın şimdiden teşekkürler
Kanaması yoktu yaaa sanırım başkasıyla karıştırmış olabilirsin belki.Aa neden silmiş ki. Kanaması vardı ama kontrol altındaydı inşallah kötü bir durum yoktur
Evet bende kanama vb bi sıkıntılı durum olduğunu hatırlamıyorum, umarım dediğin gibi çıkarKanaması yoktu yaaa sanırım başkasıyla karıştırmış olabilirsin belki.
Çocukları hasta fln olmuştur belki ondan yazamam vs diye kısa süreliğine kapatmıştır diye düşünmek istiyorum
Grubun neşesi demi ama arkadaşımEvet bende kanama vb bi sıkıntılı durum olduğunu hatırlamıyorum, umarım dediğin gibi çıkar
Doğrudur canım bı bakiyim sanki yorum yapmıştım beğenmişti yorumuKanaması yoktu yaaa sanırım başkasıyla karıştırmış olabilirsin belki.
Çocukları hasta fln olmuştur belki ondan yazamam vs diye kısa süreliğine kapatmıştır diye düşünmek istiyorum
aynen herkese yetisiyordu iki cocukla maasallahGrubun neşesi demi ama arkadaşımbilgili ve tecrübeli de maşallah. Cok ihtiyacımız var
Sen nasılsın keyfin yerinde mi ?
Evet canım baktım şimdi geçmişe de the ecimomistmisti o kişi cok şükür oda iyi. Sanırım o yorumu beğenmiş aklımda o kalmış çok pardon kizlarKanaması yoktu yaaa sanırım başkasıyla karıştırmış olabilirsin belki.
İyidir bebiş sen merak etme. Hoş hepimizde, doktora 3-5 gün kala, bi endişedir başlıyoraynen herkese yetisiyordu iki cocukla maasallahbende kotu birsey dusunmek istemiyorum, umarim sadece kisa bi ara vermistir. aklima acaba esiyle kavga mi etti diye geldi, keske oyle olsa o bile kabulum.. sukur canim iyiyim kocayla evde hayat son hiziyla devam ediyor 16 sinda randevum var, hayirlisiyla gidip iyi oldugunu gorursem daha rahat olucam. burda kayiplari vb okumak istemiyorum ama okudukca aklimda yankilaniyor resmen ve ister istemez kendim icin dusunuyorum Allah korusun.. sen nasilsin?
inshallah endise zamanla azalir yoksa boyle hamilelik cok zor gecer. benim ilk hamile oldugumu duyurma partisi yapmam lazimİyidir bebiş sen merak etme. Hoş hepimizde, doktora 3-5 gün kala, bi endişedir başlıyororam mı ağrıyor şöyle mi oldum diye cinsiyet de öğrenirsin artık inş ç partiler misin oralarda, Coşar mısın bilemem
Valla cinsiyet öğrenenleri öğrenince nasıl mutlu olup coşuyorsak , kayıpları okuyup üzülmemiz de çok normal. Hepsi hayata dahil. Hamile olunca, hormonlar da saolsunlar, biraz etkiliyor tabi. Ama arkadaşız artık birbirimize anlatmicaz da kime anlatacaz yani arkadaşım. Bak güneş habersiz gitti hepimiz meraktayız. En azından ıkı kelam etseydi kabullenip vedalaşırdık diye düşünüyorum.
Ben daha iyi olmaya çalışıyorum. Öksürüğüm var biraz. İnş daha iyi olcam. Bebişi de göremedim bu hafta. Haftaya inş belki cinsiyeti bile öğrenirim
Kucağına alınca bile o korkun bi nebze geçse de; büyütürken de başka korkuların oluyor. Ömürlük bi duygu çok şükürinshallah endise zamanla azalir yoksa boyle hamilelik cok zor gecer. benim ilk hamile oldugumu duyurma partisi yapmam lazim
ins gunes en kisa zamanda aramiza doner, nasil alismissak merak icindeyim.. ozelden sana yazsaydi keske hic degilse senden ogrenirdik. pekmez falan icebiliyor musun? oksuruge iyi gelir. hadi bakalim sen cinsiyeti ogren de burda partileyelimben ruyalarimda vs hep kizdan gittim bu zamana kadar, senin tahminin nedir?
Canim bunlara hep bende niyetlendim. Sadece bol bol salavat ve ihlas okuyorum. 70 bine hic yaklaşamadim. Bir tesbih çekemeye çalışıyorum sadece. Kurani Kerim de elimden geldiğince dinliyorum.. Allah tüm evlatları kendine hayirli kul eylesin inşallah. Seni de ayrıca tebrik ederim. Benim 5 haftadan beri hep bulantim oldu ve uykudan gozum hic açılmadı. Şükrettiğim sey iyiki yaz tatilindeyiz dedim durdum.aynen birkac haftaya gecerse devam edicem ins. Allah nasip ederse doguma kadar niyetim 3-5 yapabildigim kadar yapmak. bu zamanlar cok kiymetli degerlendirmek lazim.. gunluk 1 yasin okuyup hamileligin her haftasina gore tesbih cekiyorum. bol bol da KK dinlemeye calisiyorum. ilk 4 ay da 70bin Sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahi'l azim cekmeyi niyet ettim sukur az kaldi. yeterki biseyler okuyup dua edelim bebeklerimiz salih amelli, ihlasli, saglikli, hayirli evlat olsunlar..
Ay gerçekten duyurma partisi cok hos olur. Dun ruyamda esime diyordum artik annene söyleyebilirsin ama son bir kez daha mi doktora gitsek diyeinshallah endise zamanla azalir yoksa boyle hamilelik cok zor gecer. benim ilk hamile oldugumu duyurma partisi yapmam lazim
ins gunes en kisa zamanda aramiza doner, nasil alismissak merak icindeyim.. ozelden sana yazsaydi keske hic degilse senden ogrenirdik. pekmez falan icebiliyor musun? oksuruge iyi gelir. hadi bakalim sen cinsiyeti ogren de burda partileyelimben ruyalarimda vs hep kizdan gittim bu zamana kadar, senin tahminin nedir?
sonra esine ruyani anlattin miAy gerçekten duyurma partisi cok hos olur. Dun ruyamda esime diyordum artik annene söyleyebilirsin ama son bir kez daha mi doktora gitsek diye
ilk kalp atisinda Dr gorusmemizde endiselerimizden bahsedince Dr muz bundan sonra hayatinizda hep endise olacak cocuk buyurken bile demistiKucağına alınca bile o korkun bi nebze geçse de; büyütürken de başka korkuların oluyor. Ömürlük bi duygu çok şükür
Elmayı suda haşlayıp, suyuna bal ekleyerek çay yaptım iyi geldi biraz. Pekmez aklıma gelmedi aslında evde var. Yarın bi de onu denerim. Cinsiyet erkek gibi hissediyorum sanki ya ama nedense kız isimleri geçiyor aklımdan sürekli böle de Sezgilerim kuvvetlidir işte
Kargom gelsin ile yemek takimina kadar alan arkadaslar var ve buraya sorunsuz geliyor, birsey olsada sigortali zaten. (instagram sayfalari da var) arkadaslar ilgilerinden de cok memnun kaldilar. sizin orasi Tr ye yakin old icin buraya nazaran daha hesapli olur kargo parasi, istersen bir arastir. trendyol un yurtdisi hesabindan odemeyi yapiyorsun adres olarak kargom gelsin in depo adresini veriyorsun. onlarda senin verdigin tarihe kadar adina gelen butun paketleri koli yapip toplu sekilde sana gonderiyor. Dun Ender Sarac in bir kitabina baktim Amazon da $19 Tr deki fiyati $2 ye geliyor, toplu alisveris icin yine Tr den alisveris yapmak hesapli.Geçen gün eczaneden bio oilçatlak yağı aldım. En küçüğünden 60 ml ancaktır. Burda hersey turkıyenın iki katı fiyat olarak. Elektriği söylesem ağzınız açık kalır yani o derece. Neyse şimdi uyku tutmadı. Trendyoldan fln ne kadar ki su yağın fiyatı diye baktım, bakmaz olaydım. 69 lira yazıyor. Bana 312 liraya sattılar ya. 5 kat koymuşlar araya. Cok canım sıkıldı. Burdan bu yüzden hiçbir şey almak istemiyorum. Zaten fiyat farkı olacak eyv, ama 5 kat da nedir ya Nası esnaflık bu , bı de bu tanıdık Eczacı. Başkasında daha pahalıdır da
Gece gece canım sıkıldı. Neyse iyi geceler
Anlatmadım. Zaten zor tutuyor kendini. Bahane edip hemen annesine söylerdisonra esine ruyani anlattin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?