- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Hayırlısıyla bi doğursaydıkYok olmamıştır. Hormonsal problemshatta kötü bi haber veriyim. Şimdi vücudumuz alıştı bu hormonlara ve tepkileri azaldı. Ama 8 inci ay itibariyle tekrar artcacak kısa bi süre
Canım benim de ağrım azaldı hala şişlik var biraz. Ama karnım baya küçüldü çok şişti sabahları bile. Rahatsızlık veriyordu. Bütün ödemim gitti. 13. Haftamdayım.Mrb aramızda 10 gün var bişey sorcaktım 12. Haftada göğüslerimin şişi dolgunluğu gitti normalmidir
Benim de azaldı normale döndüm gibi bişey,canımın istemediği tiskindiğim şeyler normal geliyor.Ya kızlar bişi sorucam biliyorum çok saçma ama içimi rahatlatmam gerek6. Haftamdan beri çay içemiyorum bugün 13+5 ilk defa çay içtim. Tiksinmiştim ama şimdi neden içebildim ki bişi olmamıştır dimi bebeğe
Evet doğru büyük ihtimal öylede bakmak isteyecektir umarım kurtulurum şu şeyden bendeÖnceli gebeliğimde vajinal akıntı mı yanma mı hatırlamıyorum neydi tam ama mixovul diye bi fitil verdi dr. Gece yatmadan kullandım. İçerde akıntı vs ne varsa çıkardı. İyi gelmişti. Vajinal görsün bence doktor bi de
Ay canim biliyorum tiksintin var ama zorlasa olsa birşeyler yemelisin salatalik muz ayran gibi. Çünkü aç kaldikca yeşil yesil asit kusarsin o da boğazını ses tellerini yakar gecer. Aclikts mide bulandirirKızlar bugün sabah 07.30dan beri yarım saat aralıklarla sadece kusuyorum. Hiç böyle olmamıştı. Midemde bomboş sadece renkli sıvı çıkarıyorum. Öğürmek zaten kasıklarımı acıtıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şu ana kadar çok güzel geçmişti herşey. (11+ 2)
Hayırlısıyla bi doğursaydıkdoğduktan sonra neye kafayı takcam allah bilir
Ben regenesis max ve devit kullanıyorumKızlar siz hangi markanın vitaminini kullanıyorsunuz. Bugün doktora dedim ki decovit midemi ağrıtıyor onda bana 150 TL lik bir vinalac önerdi. Bunu duyan var mı? Bunu içip şikayeti olan ? Bana onerebileceginiz daha uygun marka
Kuzum bende ocean 500mg aldım hergun onu içiyorum. Omega3 olmayan bir vitamin arıyorumBen regenesis max ve devit kullanıyorum
Ben en baştan beri iciyorum cay bebege ne yapabilir kiYa kızlar bişi sorucam biliyorum çok saçma ama içimi rahatlatmam gerek6. Haftamdan beri çay içemiyorum bugün 13+5 ilk defa çay içtim. Tiksinmiştim ama şimdi neden içebildim ki bişi olmamıştır dimi bebeğe
Çok geçmiş olsun canım benimde 12.haftada bulantılar pik yapinca kullanmam dedigim bulantı ilaçlarına basladim. Sabah safra cikarinca tansiyon dusuklugu ve ağızda acı bi tat olabiliyor, OZaman esim küçük ekmek parçalarına bal sürüp vermişti çok işe yaradı. Sonrakilerde de hep ballı ekmek yeyip bir sure sırt üstü uzandım daha çabuk toparlandim. İns senin de hemen geçerKızlar bugün sabah 07.30dan beri yarım saat aralıklarla sadece kusuyorum. Hiç böyle olmamıştı. Midemde bomboş sadece renkli sıvı çıkarıyorum. Öğürmek zaten kasıklarımı acıtıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şu ana kadar çok güzel geçmişti herşey. (11+ 2)
Çayın bi şey yaptığını düşünmüyorum tiksinti halimin geçmesine şaşırdım sadece yoksa kola kahve de içiyorum abartmadanBen en baştan beri iciyorum cay bebege ne yapabilir kitiksindigin seylerin 1.trimester den sonra yemende gayet normal. bu kadar evham iyi degil canım benim
Transfer oncesi Prenatal vitamine başlamıştım 9.aya kadarda devam edicem. İcerisinde folic asid, kalsiyum, Demir ve bircok vitamin çeşiti içeriyor. Bulantıdan dolayı da vitamin B6 almaya başladım. Senin Dr un tavsiyesi nedir?Kızlar siz genelde hangi vitamin desteklerini alıyorsunuz marka da bildirir misiniz? İmom alıyordum bitti, imom yurtdışında yok (ya da en azından bu isimle yok) doktorlar da al birini geç diyor. Şöyle temiz içerikli öneriler var mı sizden doktorlarımızdan?
Sen simdi altın çağa giriş yapıyorsunÇayın bi şey yaptığını düşünmüyorum tiksinti halimin geçmesine şaşırdım sadece yoksa kola kahve de içiyorum abartmadan
Ben de alıcam gece yatmadan bulantı ilacını valla, sabah bulantısı bitirdi beni bugün. Bademciklerim ters döndüÇok geçmiş olsun canım benimde 12.haftada bulantılar pik yapinca kullanmam dedigim bulantı ilaçlarına basladim. Sabah safra cikarinca tansiyon dusuklugu ve ağızda acı bi tat olabiliyor, OZaman esim küçük ekmek parçalarına bal sürüp vermişti çok işe yaradı. Sonrakilerde de hep ballı ekmek yeyip bir sure sırt üstü uzandım daha çabuk toparlandim. İns senin de hemen geçer
İyi günlerde giysin meleginİyi ki 10 kere kustuğum gün geldin , gözüm açıldı biraz
bu haftalar da az kaldı deyip duruyoruz, son düzlükteyiz ha gayret inşallah hep birlikte güzel günler göreceğizBen de alıcam gece yatmadan bulantı ilacını valla, sabah bulantısı bitirdi beni bugün. Bademciklerim ters döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?