2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yok olmamıştır. Hormonsal problems hatta kötü bi haber veriyim. Şimdi vücudumuz alıştı bu hormonlara ve tepkileri azaldı. Ama 8 inci ay itibariyle tekrar artcacak kısa bi süre
Hayırlısıyla bi doğursaydık doğduktan sonra neye kafayı takcam allah bilir

Mrb aramızda 10 gün var bişey sorcaktım 12. Haftada göğüslerimin şişi dolgunluğu gitti normalmidir
Canım benim de ağrım azaldı hala şişlik var biraz. Ama karnım baya küçüldü çok şişti sabahları bile. Rahatsızlık veriyordu. Bütün ödemim gitti. 13. Haftamdayım.

Benim de azaldı normale döndüm gibi bişey,canımın istemediği tiskindiğim şeyler normal geliyor.

Evet doğru büyük ihtimal öylede bakmak isteyecektir umarım kurtulurum şu şeyden bende çok teşekkür ederim

Ay canim biliyorum tiksintin var ama zorlasa olsa birşeyler yemelisin salatalik muz ayran gibi. Çünkü aç kaldikca yeşil yesil asit kusarsin o da boğazını ses tellerini yakar gecer. Aclikts mide bulandirir

Kızlar çoğul gebelik için kadın doğumcu mu takip etmeli yoksa perinatolog mu? İkiz üçüz anne ve adaylarından fikir rica ediyorum lütfen

Kızlar siz hangi markanın vitaminini kullanıyorsunuz. Bugün doktora dedim ki decovit midemi ağrıtıyor onda bana 150 TL lik bir vinalac önerdi. Bunu duyan var mı? Bunu içip şikayeti olan ? Bana onerebileceginiz daha uygun marka

Ben en baştan beri iciyorum cay bebege ne yapabilir ki tiksindigin seylerin 1.trimester den sonra yemende gayet normal. bu kadar evham iyi degil canım benim

Çok geçmiş olsun canım benimde 12.haftada bulantılar pik yapinca kullanmam dedigim bulantı ilaçlarına basladim. Sabah safra cikarinca tansiyon dusuklugu ve ağızda acı bi tat olabiliyor, OZaman esim küçük ekmek parçalarına bal sürüp vermişti çok işe yaradı. Sonrakilerde de hep ballı ekmek yeyip bir sure sırt üstü uzandım daha çabuk toparlandim. İns senin de hemen geçer

Ben en baştan beri iciyorum cay bebege ne yapabilir ki tiksindigin seylerin 1.trimester den sonra yemende gayet normal. bu kadar evham iyi degil canım benim
Çayın bi şey yaptığını düşünmüyorum tiksinti halimin geçmesine şaşırdım sadece yoksa kola kahve de içiyorum abartmadan

Transfer oncesi Prenatal vitamine başlamıştım 9.aya kadarda devam edicem. İcerisinde folic asid, kalsiyum, Demir ve bircok vitamin çeşiti içeriyor. Bulantıdan dolayı da vitamin B6 almaya başladım. Senin Dr un tavsiyesi nedir?

Çayın bi şey yaptığını düşünmüyorum tiksinti halimin geçmesine şaşırdım sadece yoksa kola kahve de içiyorum abartmadan
Sen simdi altın çağa giriş yapıyorsun Allah nasip ederse 1.trimester de cektigin olumsuzlukların hepsi geçecek ve eski güzel günlerine geri döneceksin

Ben de alıcam gece yatmadan bulantı ilacını valla, sabah bulantısı bitirdi beni bugün. Bademciklerim ters döndü

Ben de alıcam gece yatmadan bulantı ilacını valla, sabah bulantısı bitirdi beni bugün. Bademciklerim ters döndü
bu haftalar da az kaldı deyip duruyoruz, son düzlükteyiz ha gayret inşallah hep birlikte güzel günler göreceğiz Bulantı için vitamin B6 ve Sunmark vermişti Dr um. Sunmark bir uyutuyor bir uyuyor her halde 9.ayda doğuma uyanırım aslında fena fikir değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…