- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- 198
Bende varım. Bazen sabahları yataktan kalkarken geriniyorum. O zmn da oluyor hatta ama normal bunlarMesaj yazıyordum yarım yamalak kalmışhapşırırken kasıkları acıyan bir ben miyim?
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varım. Bazen sabahları yataktan kalkarken geriniyorum. O zmn da oluyor hatta ama normal bunlarMesaj yazıyordum yarım yamalak kalmışhapşırırken kasıkları acıyan bir ben miyim?
Cok doğru canım. Mesela biz ilk sleppy ile başladık. Ama oğlum hep tombik bi bebekti ve bacaklarını sıktı hep lastik kısımları, kalıbı küçüktü bezin. Bi de erkek bebekler bezlerin ön kısmını, kız bebekler orta ve arkasını daha cok dolduruyor çiş olarak. Molfix aldım sonra. Taşmalar oldu onda da. Sonra prima pure soft serisinin tam bize göre olduğunu farkettim. Kalıp olarak, alerji yapmaması, tasma yapmaması vs. Memnundum ama büyük ölçülerde yok o bez , su an prima premium careden devam ediyoruz.Kimi bebeğin cildine göre karar veriyorsun dedi. Kimi stokla dedi. Kimi üç bez değiştirmiş öyle bulabilmis bezlerini
maşallah canımm, umut oldun.. amiiinn inşallahEvet mayısta hamile kaldım çok şükür. Ve tüpümü almışlardı ameliyatta. Benim de kafamda üzücü senaryolar vardı ama allah aratmadı şükür. Dilerim isteyen herkese verir.
Safra o çıkardığın muhtemelen. Bi süre daha yemezsen safra kesen biraz agrı yapabilir. Sağ kaburganın alt kısmı. Önüne hazırlanan, bi iki lokma da olsa alabileceğin bi yerde olsan iyi gelirdi aslında . Ekmek arası hafif bi şeyler ye ya da leblebi flnKızlar bugün sabah 07.30dan beri yarım saat aralıklarla sadece kusuyorum. Hiç böyle olmamıştı. Midemde bomboş sadece renkli sıvı çıkarıyorum. Öğürmek zaten kasıklarımı acıtıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şu ana kadar çok güzel geçmişti herşey. (11+ 2)
Mesaj yazıyordum yarım yamalak kalmışhapşırırken kasıkları acıyan bir ben miyim?
Mrb aramızda 10 gün var bişey sorcaktım 12. Haftada göğüslerimin şişi dolgunluğu gitti normalmidirBen de geldimm. Sezeryan olursa ocağa kayabilir ama yine de tahmini doğum 4 şubat![]()
Elin Belçikalı doktoruna yaptım bi deMaşallahdoktoru da yemlemezsin be kadın çok güldüm
![]()
ben de bunu sormak için gelmiştim :)Mrb aramızda 10 gün var bişey sorcaktım 12. Haftada göğüslerimin şişi dolgunluğu gitti normalmidir
Benimde gitti ama bu sefer de göğüs uçlarım acıyor çokMrb aramızda 10 gün var bişey sorcaktım 12. Haftada göğüslerimin şişi dolgunluğu gitti normalmidir
Eyy Belçikalı sen kimsin yaaaaElin Belçikalı doktoruna yaptım bi debiz bu işleri Firdevs yöreoğlundan öğrenmişiz, adamın şansı var mı?
![]()
Su içiyor musunuz? Bende de idrar yolu enfeksiyonu var su içerek kontrol altına alıyorum.Kızlar selam, bir süredir vajinal yanma ile uğraşıyorum tahlillerim temiz çıkıyor. Az miktarda lökasit bulunuyor oda gebelikte normalmiş. Ama benim yanma öyle normal değiiiil çok canım acıyor. Doktor geçen hafta üromisin tek kullanımlık şase verdi onu içtim daha kötü oldu garip bir şekilde…Bugün yine kültür ve idrar yaptırdım temiz çıktı. Ne yapabilirim başka? Başına böyle bir şey gelen var mı![]()
Geçmiş olsun sirkeli su ile yıkayın deniyordu sanırım ama emin değilim. Doktoruna bir sor.Kızlar selam, bir süredir vajinal yanma ile uğraşıyorum tahlillerim temiz çıkıyor. Az miktarda lökasit bulunuyor oda gebelikte normalmiş. Ama benim yanma öyle normal değiiiil çok canım acıyor. Doktor geçen hafta üromisin tek kullanımlık şase verdi onu içtim daha kötü oldu garip bir şekilde…Bugün yine kültür ve idrar yaptırdım temiz çıktı. Ne yapabilirim başka? Başına böyle bir şey gelen var mı![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun sirkeli su ile yıkayın deniyordu sanırım ama emin değilim. Doktoruna bir sor.
2lt ye yakın içiyorum gün içinde. Su içtiğim zaman biraz rahatlama oluyor ama sonra yine başlıyor.Su içiyor musunuz? Bende de idrar yolu enfeksiyonu var su içerek kontrol altına alıyorum.
Sizede geçmiş olsun bu arada çok sinir bozucu bir durumSu içiyor musunuz? Bende de idrar yolu enfeksiyonu var su içerek kontrol altına alıyorum.
Planlı serklaj 12-16 arası acil zaten ileriki haftalarda benim 21 de acil atıldı tekrar ikinci gebelikte 12. Haftamda atılacakSerklaj bu haftalarda mı yapılıyor?