• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bugün sabah 07.30dan beri yarım saat aralıklarla sadece kusuyorum. Hiç böyle olmamıştı. Midemde bomboş sadece renkli sıvı çıkarıyorum. Öğürmek zaten kasıklarımı acıtıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şu ana kadar çok güzel geçmişti herşey. (11+ 2)

Kimi bebeğin cildine göre karar veriyorsun dedi. Kimi stokla dedi. Kimi üç bez değiştirmiş öyle bulabilmis bezlerini
Cok doğru canım. Mesela biz ilk sleppy ile başladık. Ama oğlum hep tombik bi bebekti ve bacaklarını sıktı hep lastik kısımları, kalıbı küçüktü bezin. Bi de erkek bebekler bezlerin ön kısmını, kız bebekler orta ve arkasını daha cok dolduruyor çiş olarak. Molfix aldım sonra. Taşmalar oldu onda da. Sonra prima pure soft serisinin tam bize göre olduğunu farkettim. Kalıp olarak, alerji yapmaması, tasma yapmaması vs. Memnundum ama büyük ölçülerde yok o bez , su an prima premium careden devam ediyoruz.
Bi de bi Komşum dedi ki, ilk numara bez bende var, bebekler hemen büyüyünce bende kaldı biraz sana veriyim dedi. Tmm dedim. Meğer beklerken bezin yapışkan kısmı özelliğini kaybetmiş. Cırt cırtları yapışmıyordu. Yani önceden stok yapınca yapışkanlar kuruyabilir canım aklında olsun

Evet mayısta hamile kaldım çok şükür. Ve tüpümü almışlardı ameliyatta. Benim de kafamda üzücü senaryolar vardı ama allah aratmadı şükür. Dilerim isteyen herkese verir.
maşallah canımm, umut oldun.. amiiinn inşallah
hayırlı olsun tekrardan bende tupler duruyor ıgne ıle dusuk yaptım ama hsg cektırecegım ınsallah sorun yoktur...

Kızlar bugün sabah 07.30dan beri yarım saat aralıklarla sadece kusuyorum. Hiç böyle olmamıştı. Midemde bomboş sadece renkli sıvı çıkarıyorum. Öğürmek zaten kasıklarımı acıtıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şu ana kadar çok güzel geçmişti herşey. (11+ 2)
Safra o çıkardığın muhtemelen. Bi süre daha yemezsen safra kesen biraz agrı yapabilir. Sağ kaburganın alt kısmı. Önüne hazırlanan, bi iki lokma da olsa alabileceğin bi yerde olsan iyi gelirdi aslında . Ekmek arası hafif bi şeyler ye ya da leblebi fln

Mrb aramızda 10 gün var bişey sorcaktım 12. Haftada göğüslerimin şişi dolgunluğu gitti normalmidir
ben de bunu sormak için gelmiştim :)
13. haftaya girdim ve sadece göğüslerim değil bütün şişliğim gitti sanki. söndüm😄 eğilirken bile zorlanırdım şimdi rahatça eğilip kalkıyorum. göbeğimdeki o gergin şişkinlik gitti. böyle bir rahatlama geldi ağırlık kalktı üstümden.
inşallah normaldir :)

Kızlar selam, bir süredir vajinal yanma ile uğraşıyorum tahlillerim temiz çıkıyor. Az miktarda lökasit bulunuyor oda gebelikte normalmiş. Ama benim yanma öyle normal değiiiil çok canım acıyor. Doktor geçen hafta üromisin tek kullanımlık şase verdi onu içtim daha kötü oldu garip bir şekilde…Bugün yine kültür ve idrar yaptırdım temiz çıktı. Ne yapabilirim başka? Başına böyle bir şey gelen var mı 😔

Kızlar selam, bir süredir vajinal yanma ile uğraşıyorum tahlillerim temiz çıkıyor. Az miktarda lökasit bulunuyor oda gebelikte normalmiş. Ama benim yanma öyle normal değiiiil çok canım acıyor. Doktor geçen hafta üromisin tek kullanımlık şase verdi onu içtim daha kötü oldu garip bir şekilde…Bugün yine kültür ve idrar yaptırdım temiz çıktı. Ne yapabilirim başka? Başına böyle bir şey gelen var mı 😔
Su içiyor musunuz? Bende de idrar yolu enfeksiyonu var su içerek kontrol altına alıyorum.

Geçmiş olsun sirkeli su ile yıkayın deniyordu sanırım ama emin değilim. Doktoruna bir sor.

Kızlar siz genelde hangi vitamin desteklerini alıyorsunuz marka da bildirir misiniz? İmom alıyordum bitti, imom yurtdışında yok (ya da en azından bu isimle yok) doktorlar da al birini geç diyor. Şöyle temiz içerikli öneriler var mı sizden doktorlarımızdan?

Back