• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar selam, bir süredir vajinal yanma ile uğraşıyorum tahlillerim temiz çıkıyor. Az miktarda lökasit bulunuyor oda gebelikte normalmiş. Ama benim yanma öyle normal değiiiil çok canım acıyor. Doktor geçen hafta üromisin tek kullanımlık şase verdi onu içtim daha kötü oldu garip bir şekilde…Bugün yine kültür ve idrar yaptırdım temiz çıktı. Ne yapabilirim başka? Başına böyle bir şey gelen var mı 😔
Canim bende de yanma ve agri vardi. Doktor 1 haftalik fitil verdi. Ama zulümdü gercekten. Sert kuru ve kocaman antibiyotik gibi bir hap resmen. Bi ara iyilesmemeyi göze alıp kullanmayacaktim. Ama iyi geldi cok sukur. donaxyl diye bir ilaç. Hamilelikle uyumluymus

Kızlar siz genelde hangi vitamin desteklerini alıyorsunuz marka da bildirir misiniz? İmom alıyordum bitti, imom yurtdışında yok (ya da en azından bu isimle yok) doktorlar da al birini geç diyor. Şöyle temiz içerikli öneriler var mı sizden doktorlarımızdan?
şu an sadece folik asite devam ediyorum (içinde b vitaminleri de var) bir sonraki kontrolümde onu bırakıp başka vitaminlere geçeceğiz dedi doktor. ama bu gece benim bacağıma öyle bir kramp girdi ki çığlık çığlığa uyandım. 20 saniye falan sürdü ama mahvoldum. artık takviye almam gerek diye düşünüyorum

Kızlar selam, bir süredir vajinal yanma ile uğraşıyorum tahlillerim temiz çıkıyor. Az miktarda lökasit bulunuyor oda gebelikte normalmiş. Ama benim yanma öyle normal değiiiil çok canım acıyor. Doktor geçen hafta üromisin tek kullanımlık şase verdi onu içtim daha kötü oldu garip bir şekilde…Bugün yine kültür ve idrar yaptırdım temiz çıktı. Ne yapabilirim başka? Başına böyle bir şey gelen var mı 😔
Benim de öyle. İdrar temiz çıkıyor. Doktor prpbiyotik fitil verdi ama henüz kullanmadım

Kızlar siz genelde hangi vitamin desteklerini alıyorsunuz marka da bildirir misiniz? İmom alıyordum bitti, imom yurtdışında yok (ya da en azından bu isimle yok) doktorlar da al birini geç diyor. Şöyle temiz içerikli öneriler var mı sizden doktorlarımızdan?
Mom vital kullanıyorum canım12. Haftada folik kestik buna geçtik , folik kesince bulantılarımda azaldı şükür

şu an sadece folik asite devam ediyorum (içinde b vitaminleri de var) bir sonraki kontrolümde onu bırakıp başka vitaminlere geçeceğiz dedi doktor. ama bu gece benim bacağıma öyle bir kramp girdi ki çığlık çığlığa uyandım. 20 saniye falan sürdü ama mahvoldum. artık takviye almam gerek diye düşünüyorum
Onu ben de yaşamıştım magnezyum eksikliği yapabiliyormuş hamilelikte sık oluyormuş bana hergün bir muz önerdiler bunun için
Doktorunuzla sonraki randevu ne zaman

Onu ben de yaşamıştım magnezyum eksikliği yapabiliyormuş hamilelikte sık oluyormuş bana hergün bir muz önerdiler bunun için
Doktorunuzla sonraki randevu ne zaman
22 ağustos 🥲
1 hafta sonra folik asitim bitecek tekrar alma dedi. yani 12 gün hiçbir şey içmemiş olacağım.
ama o zamana kadar beklemek istediyse bir bildiği vardır diye düşünüyorum acele etmek istemiyorum o yüzden. sonuçta vitamin almak çok basit yazar geçerdi. neden beklediğimizi bilmiyorum ama.

Ya kızlar bişi sorucam biliyorum çok saçma ama içimi rahatlatmam gerek 😂 6. Haftamdan beri çay içemiyorum bugün 13+5 ilk defa çay içtim. Tiksinmiştim ama şimdi neden içebildim ki 🙄 bişi olmamıştır dimi bebeğe 🥺
13. Hafta itibariyle bhcg düşmeye başladığı için o bulantılar tiksinmeler yavaş yavaş geçiyor ağzınızın tadı yerine geliyor da ondan 🙂🙏🏻

22 ağustos 🥲
1 hafta sonra folik asitim bitecek tekrar alma dedi. yani 12 gün hiçbir şey içmemiş olacağım.
ama o zamana kadar beklemek istediyse bir bildiği vardır diye düşünüyorum acele etmek istemiyorum o yüzden. sonuçta vitamin almak çok basit yazar geçerdi. neden beklediğimizi bilmiyorum ama.
Canım aslında yeme içme normalse multivitamine çokta gerek olmadığı yaziyor. Bana da verdi doktor ama her gun almiyorum 3 gun de bir anca alıyorum hatta 20.haftaya kadar kesmeyi bile düşündüm gereksiz yere mi alıyorum diye ki ben yeni yeni birşeyler yemeye basladim. Zayıfım diye vermişti.
Hamilelikte gereksiz vitamin kullanmanın zararlarını okuyunca çok arada kaldım ama genelde doktorlar veriyorlar.

Ya kızlar bişi sorucam biliyorum çok saçma ama içimi rahatlatmam gerek 😂 6. Haftamdan beri çay içemiyorum bugün 13+5 ilk defa çay içtim. Tiksinmiştim ama şimdi neden içebildim ki 🙄 bişi olmamıştır dimi bebeğe 🥺
Her sey yolundadır 2.trimester genelde keyifli geçermiş ☺ darısı başımıza.

Araştırırsın canım çok iyi olduğunu duymuştum drumda verince direkt aldım❤️
Bu vitaminlerde neden hala folik asit var :( ikinci trimesterda birakmak istiyorum artik folik asiti. Birkac yazida otizm riskini arttirdigi yaziyor ( gereksiz ve fazla alinirsa) ilk üç ay zaten gerekiyor tamam ama fazlasından emin olamıyorum. Tek bir araştırma var bu konuda tabi bilim dunyasinda netleşmesi için daha cok arastirmaya ihtiyac var ama birkez suphe düştü icime . Folik asitsiz de multivitamin bulamadım hala.

Canim bende de yanma ve agri vardi. Doktor 1 haftalik fitil verdi. Ama zulümdü gercekten. Sert kuru ve kocaman antibiyotik gibi bir hap resmen. Bi ara iyilesmemeyi göze alıp kullanmayacaktim. Ama iyi geldi cok sukur. donaxyl diye bir ilaç. Hamilelikle uyumluymus
Çok geçmiş olsun 💐 Gerçekten insanı süründürüyor yani 😔 Bebeğede zararı varmış sanırım o yüzden çok üzüldüm. Tahlilde çıkmaması beni ayrı sinir ediyor. Doktorla konuşacağım tekrar inşallah banada kalıcı bir çözümle gelir bu ilacıda söylerim çok teşekkür ederim 💙

Önceli gebeliğimde vajinal akıntı mı yanma mı hatırlamıyorum neydi tam ama mixovul diye bi fitil verdi dr. Gece yatmadan kullandım. İçerde akıntı vs ne varsa çıkardı. İyi gelmişti. Vajinal görsün bence doktor bi de

Yok olmamıştır. Hormonsal problems 😂 hatta kötü bi haber veriyim. Şimdi vücudumuz alıştı bu hormonlara ve tepkileri azaldı. Ama 8 inci ay itibariyle tekrar artcacak kısa bi süre 🙈🙈

Back