- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Canim bende de yanma ve agri vardi. Doktor 1 haftalik fitil verdi. Ama zulümdü gercekten. Sert kuru ve kocaman antibiyotik gibi bir hap resmen. Bi ara iyilesmemeyi göze alıp kullanmayacaktim. Ama iyi geldi cok sukur. donaxyl diye bir ilaç. Hamilelikle uyumluymusKızlar selam, bir süredir vajinal yanma ile uğraşıyorum tahlillerim temiz çıkıyor. Az miktarda lökasit bulunuyor oda gebelikte normalmiş. Ama benim yanma öyle normal değiiiil çok canım acıyor. Doktor geçen hafta üromisin tek kullanımlık şase verdi onu içtim daha kötü oldu garip bir şekilde…Bugün yine kültür ve idrar yaptırdım temiz çıktı. Ne yapabilirim başka? Başına böyle bir şey gelen var mı
Evet aynen. Erken haftalarda yanılma payı çok oluyor. 16.haftadan sonra net görebiliyorlar amaNasip kuzum görememiş demekki ilk doktor.
şu an sadece folik asite devam ediyorum (içinde b vitaminleri de var) bir sonraki kontrolümde onu bırakıp başka vitaminlere geçeceğiz dedi doktor. ama bu gece benim bacağıma öyle bir kramp girdi ki çığlık çığlığa uyandım. 20 saniye falan sürdü ama mahvoldum. artık takviye almam gerek diye düşünüyorumKızlar siz genelde hangi vitamin desteklerini alıyorsunuz marka da bildirir misiniz? İmom alıyordum bitti, imom yurtdışında yok (ya da en azından bu isimle yok) doktorlar da al birini geç diyor. Şöyle temiz içerikli öneriler var mı sizden doktorlarımızdan?
Benim de öyle. İdrar temiz çıkıyor. Doktor prpbiyotik fitil verdi ama henüz kullanmadımKızlar selam, bir süredir vajinal yanma ile uğraşıyorum tahlillerim temiz çıkıyor. Az miktarda lökasit bulunuyor oda gebelikte normalmiş. Ama benim yanma öyle normal değiiiil çok canım acıyor. Doktor geçen hafta üromisin tek kullanımlık şase verdi onu içtim daha kötü oldu garip bir şekilde…Bugün yine kültür ve idrar yaptırdım temiz çıktı. Ne yapabilirim başka? Başına böyle bir şey gelen var mı
Mom vital kullanıyorum canım12. Haftada folik kestik buna geçtik , folik kesince bulantılarımda azaldı şükürKızlar siz genelde hangi vitamin desteklerini alıyorsunuz marka da bildirir misiniz? İmom alıyordum bitti, imom yurtdışında yok (ya da en azından bu isimle yok) doktorlar da al birini geç diyor. Şöyle temiz içerikli öneriler var mı sizden doktorlarımızdan?
Onu ben de yaşamıştım magnezyum eksikliği yapabiliyormuş hamilelikte sık oluyormuş bana hergün bir muz önerdiler bunun içinşu an sadece folik asite devam ediyorum (içinde b vitaminleri de var) bir sonraki kontrolümde onu bırakıp başka vitaminlere geçeceğiz dedi doktor. ama bu gece benim bacağıma öyle bir kramp girdi ki çığlık çığlığa uyandım. 20 saniye falan sürdü ama mahvoldum. artık takviye almam gerek diye düşünüyorum
Mom vital tamamdır aklımda çok teşekkürlerMom vital kullanıyorum canım12. Haftada folik kestik buna geçtik , folik kesince bulantılarımda azaldı şükür
Araştırırsın canım çok iyi olduğunu duymuştum drumda verince direkt aldımMom vital tamamdır aklımda çok teşekkürler
22 ağustosOnu ben de yaşamıştım magnezyum eksikliği yapabiliyormuş hamilelikte sık oluyormuş bana hergün bir muz önerdiler bunun için
Doktorunuzla sonraki randevu ne zaman
O zaman ben hiç kızım oluyor diye gezmeyimEvet aynen. Erken haftalarda yanılma payı çok oluyor. 16.haftadan sonra net görebiliyorlar ama
13. Hafta itibariyle bhcg düşmeye başladığı için o bulantılar tiksinmeler yavaş yavaş geçiyor ağzınızın tadı yerine geliyor da ondanYa kızlar bişi sorucam biliyorum çok saçma ama içimi rahatlatmam gerek6. Haftamdan beri çay içemiyorum bugün 13+5 ilk defa çay içtim. Tiksinmiştim ama şimdi neden içebildim ki bişi olmamıştır dimi bebeğe
Canım aslında yeme içme normalse multivitamine çokta gerek olmadığı yaziyor. Bana da verdi doktor ama her gun almiyorum 3 gun de bir anca alıyorum hatta 20.haftaya kadar kesmeyi bile düşündüm gereksiz yere mi alıyorum diye ki ben yeni yeni birşeyler yemeye basladim. Zayıfım diye vermişti.22 ağustos
1 hafta sonra folik asitim bitecek tekrar alma dedi. yani 12 gün hiçbir şey içmemiş olacağım.
ama o zamana kadar beklemek istediyse bir bildiği vardır diye düşünüyorum acele etmek istemiyorum o yüzden. sonuçta vitamin almak çok basit yazar geçerdi. neden beklediğimizi bilmiyorum ama.
Her sey yolundadır 2.trimester genelde keyifli geçermiş ☺ darısı başımıza.Ya kızlar bişi sorucam biliyorum çok saçma ama içimi rahatlatmam gerek6. Haftamdan beri çay içemiyorum bugün 13+5 ilk defa çay içtim. Tiksinmiştim ama şimdi neden içebildim ki bişi olmamıştır dimi bebeğe
Bu vitaminlerde neden hala folik asit varAraştırırsın canım çok iyi olduğunu duymuştum drumda verince direkt aldım
Çok geçmiş olsunCanim bende de yanma ve agri vardi. Doktor 1 haftalik fitil verdi. Ama zulümdü gercekten. Sert kuru ve kocaman antibiyotik gibi bir hap resmen. Bi ara iyilesmemeyi göze alıp kullanmayacaktim. Ama iyi geldi cok sukur. donaxyl diye bir ilaç. Hamilelikle uyumluymus
Allah allah gerçekten çok garipBenim de öyle. İdrar temiz çıkıyor. Doktor prpbiyotik fitil verdi ama henüz kullanmadım
Önceli gebeliğimde vajinal akıntı mı yanma mı hatırlamıyorum neydi tam ama mixovul diye bi fitil verdi dr. Gece yatmadan kullandım. İçerde akıntı vs ne varsa çıkardı. İyi gelmişti. Vajinal görsün bence doktor bi deKızlar selam, bir süredir vajinal yanma ile uğraşıyorum tahlillerim temiz çıkıyor. Az miktarda lökasit bulunuyor oda gebelikte normalmiş. Ama benim yanma öyle normal değiiiil çok canım acıyor. Doktor geçen hafta üromisin tek kullanımlık şase verdi onu içtim daha kötü oldu garip bir şekilde…Bugün yine kültür ve idrar yaptırdım temiz çıktı. Ne yapabilirim başka? Başına böyle bir şey gelen var mı
Yok olmamıştır. Hormonsal problemsYa kızlar bişi sorucam biliyorum çok saçma ama içimi rahatlatmam gerek6. Haftamdan beri çay içemiyorum bugün 13+5 ilk defa çay içtim. Tiksinmiştim ama şimdi neden içebildim ki bişi olmamıştır dimi bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?