2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar hapşırmaya korkuyorum

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah cinsiyet için erken değil mi hafta olarak benimle aynısınız
Amin canım, hepimiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım inşallah

Ben dün gittiğimde 10+6ydım. Ama ikiz olduğu için kızım önden gidiyordu 6 gün. Sanıyorum bununla alakalı olabilir

Uyuyordur annesi ay ne harika bir şey ya ikiz mucize gibi içeride iki tane bebiş. Hayırlı olsun cinsiyetiniz.

Ay çok sevindim canım hadi gözün aydın. Artık kafana takma olur mu
Aynen kuzum aynen. Allah'ın hiçbir anneyi ve anne adayını üzmesin zor durumda bırakmasın evladiyla sinamasin güzel Allah'ım heo iyilikler ile sinasin

Mesaj yazıyordum yarım yamalak kalmış hapşırırken kasıkları acıyan bir ben miyim?
Kış ben ben . Ay varya iki yumurtalık tarafım acıyor. Hele hamileliğin ilk haftalarında komple kasıklarım aciyor hapsuracagim zaman önce oturagima geliyorum sonra hapsuriyorum. Eğer yatarken hapsurmussam Allah bir kramp giriyor anlatamam

Uyuyordur annesi ay ne harika bir şey ya ikiz mucize gibi içeride iki tane bebiş. Hayırlı olsun cinsiyetiniz.
Çok teşekkür ederim, uyumaktan ziyade biraz tembel gibiydi. Çikolata yemiştim gitmeden önce, ona rağmen iki elini falan biraz salladı bıraktı Sanıyorum babasına çekmiş

Kızlar doktor kontrolünden çıktık, fetal DNA (NİFTY) için kan verdim. Ultrasonda herşey normal çıktı, bir önceki ultrasonda tarihine göre birkaç gün gerideydi ben de çok endişeleniyordum şükür farkı kapatıp biraz da öne geçmiş cinsiyet söylemek istemediklerini bildiğim için AA erkeğe benziyor diye yem attım bacak bölgesini büyüttü ve kesin değil ama evet erkeğe benziyor dedi haftaya nifty sonucunda net öğreneceğiz

G gunesli gunler çocuklara hangi bezi kullandın? Kocam acayip stokçudur. Bez stoklayalım diyor? Mantıklı mı stoklamak?
Ayy bence çok aşırı stok yapmayın ya. ben Sleepy kullanıyorum şu an. Ama yenidoğan dönemi hiç belli olmuyor çabuk büyüyorlar, rahatsız ediyor, allerji yapıyor, taşırıyor vs. Bazen bez insanın elinde kalıyor çabuk büyüyünce mesela. Bebeğin kilosuna gidişatına göre alıyorum ben.

Maşallah doktoru da yemlemezsin be kadın çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…