Amin canım, hepimiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım inşallahKızlar hapşırmaya korkuyorum
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahcinsiyet için erken değil mi hafta olarak benimle aynısınız
Ara ara bana da oluyor. Doktoruma sormuştum normal bu tarz şeyler demiştiMesaj yazıyordum yarım yamalak kalmışhapşırırken kasıkları acıyan bir ben miyim?
Uyuyordur annesiSelam kızlar, dün doktora gittik. İkizlerden birisi kıpır kıpır oynarken diğeri hiç hareket bile etmedi neredeyse. Kıpırdayan çok şükür ki cinsiyetini gösterdi. +1 Kız la bende prenses anneleri kervanına adım attım
Diğeri hiç oynamadığı için acaba erkek mi diye düşünüyorum. Sizin de başınıza geldi mi böyle erkek bebek pek hareket etmez yazıyordu da internette
Yok canım ben de ölüyorum kasık ağrısından hapşırırken.Mesaj yazıyordum yarım yamalak kalmışhapşırırken kasıkları acıyan bir ben miyim?
Demek ki gayet normalYok canım ben de ölüyorum kasık ağrısından hapşırırken.
Aynen kuzum aynen. Allah'ın hiçbir anneyi ve anne adayını üzmesin zor durumda bırakmasın evladiyla sinamasin güzel Allah'ım heo iyilikler ile sinasinAy çok sevindim canım hadi gözün aydın. Artık kafana takma olur mu
Kış ben ben . Ay varya iki yumurtalık tarafım acıyor. Hele hamileliğin ilk haftalarında komple kasıklarım aciyor hapsuracagim zaman önce oturagima geliyorum sonra hapsuriyorum. Eğer yatarken hapsurmussam Allah bir kramp giriyor anlatamamMesaj yazıyordum yarım yamalak kalmışhapşırırken kasıkları acıyan bir ben miyim?
Çok teşekkür ederim, uyumaktan ziyade biraz tembel gibiydi. Çikolata yemiştim gitmeden önce, ona rağmen iki elini falan biraz salladı bıraktıUyuyordur annesiay ne harika bir şey ya ikiz mucize gibi içeride iki tane bebiş. Hayırlı olsun cinsiyetiniz.
Kimi bebeğin cildine göre karar veriyorsun dedi. Kimi stokla dedi. Kimi üç bez değiştirmiş öyle bulabilmis bezleriniG gunesli gunler çocuklara hangi bezi kullandın? Kocam acayip stokçudur. Bez stoklayalım diyor? Mantıklı mı stoklamak?
Nasip kuzum görememiş demekki ilk doktor.Oğluma hamileyken 12.haftada dr kıza benziyor dedi, 16.haftada ise başka bir dr a gittik. O erkek dedi
Bu normalmiş ben sormadan ebe söylemişti böyle birşey yaşarsanız korkmayın çok normal diyeMesaj yazıyordum yarım yamalak kalmışhapşırırken kasıkları acıyan bir ben miyim?
Al işteOğluma hamileyken 12.haftada dr kıza benziyor dedi, 16.haftada ise başka bir dr a gittik. O erkek dedi
Çok çok şükür canim gözün aydinFetal USG çeken kadın yüzü dönük olduğu için baya zorlandı ama nazal kemik izlendi dedi
AminnnnAynen kuzum aynen. Allah'ın hiçbir anneyi ve anne adayını üzmesin zor durumda bırakmasın evladiyla sinamasin güzel Allah'ım heo iyilikler ile sinasin
Ayy bence çok aşırı stok yapmayın ya. ben Sleepy kullanıyorum şu an. Ama yenidoğan dönemi hiç belli olmuyor çabuk büyüyorlar, rahatsız ediyor, allerji yapıyor, taşırıyor vs. Bazen bez insanın elinde kalıyor çabuk büyüyünce mesela. Bebeğin kilosuna gidişatına göre alıyorum ben.G gunesli gunler çocuklara hangi bezi kullandın? Kocam acayip stokçudur. Bez stoklayalım diyor? Mantıklı mı stoklamak?
Allah razı olsun canımÇok çok şükür canim gözün aydin
MaşallahKızlar doktor kontrolünden çıktık, fetal DNA (NİFTY) için kan verdim. Ultrasonda herşey normal çıktı, bir önceki ultrasonda tarihine göre birkaç gün gerideydi ben de çok endişeleniyordum şükür farkı kapatıp biraz da öne geçmişcinsiyet söylemek istemediklerini bildiğim için AA erkeğe benziyor diye yem attım bacak bölgesini büyüttü ve kesin değil ama evet erkeğe benziyor dedi haftaya nifty sonucunda net öğreneceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?