2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bakıyorum canım hergün. Bir de Erzurum çok yoğun sanırım baya kalabalıktı, çevre küçük illerden de gelen çok oluyor çünkü.
Haklısın cnm büyük şehirlerde daha sıkıntı bizim burdada yazn sıkıntı oluyo Bi şekil alıym artk çünkü buradaki devletin doktorları çok iyi yani ilgililer valla bulamadım zamanlarda özele gidiyom önemli bişeyse ben

Sen hangi şehirdesin canım. Özele gitmek istemiyorum. İkinci doğumu özelde yaptım hiç memnun kalmadım. Tek özel hastane var zaten. Bir de hep aynı doktora gitmeyi seviyorum.

Canım benim ayın 10 nunda ikili test ama yaştan dolayı risk çıkıyor canını hiç sıkma ve merak etme

Sen hangi şehirdesin canım. Özele gitmek istemiyorum. İkinci doğumu özelde yaptım hiç memnun kalmadım. Tek özel hastane var zaten. Bir de hep aynı doktora gitmeyi seviyorum.
Bodrumdaym canm ben valla bende doktorumu seviyorm çok güzl ilgileniyorlar dogmlarmdada öyleydi hemşireler tek tek ilgilendi. Sen sürekli mhrye bak bende üst üste bakıyom özellikle gece denk geliyo cnm

Bodrumdaym canm ben valla bende doktorumu seviyorm çok güzl ilgileniyorlar dogmlarmdada öyleydi hemşireler tek tek ilgilendi. Sen sürekli mhrye bak bende üst üste bakıyom özellikle gece denk geliyo cnm
Aaa öyle mi tamam canım ben de bakayım geceleri sağ ol

Günaydın kizlar 12.haftada cinsiyet öğrenen oldumu ya çok merak ediyorum hep rüyamda görüyorum cuma günü 2li test için gidicem doktora ogrenebilirmiyim acaba
Benim doktorum 11+5'te benzettim şeklinde soyledi canim. Ama kesin söylemem için bir ay daha gerekiyor dedi.

Ocakta dış gebelik geçirdim. Beta artışlarım gayet düzenliydi. Korlutmak istemedim umarım olmaz. Ama siz yine de tedbiri elden bırakmayın.
bende yenı dıs gebelık gecırdım 6 temmuzda sonlandı benımde ılk uc betam cok guzel artıyordu agrım sızım yoktu...
sız ne kadar sonra hamıle kaldınız acaba ? dogal yolla mı oldu?

bende yenı dıs gebelık gecırdım 6 temmuzda sonlandı benımde ılk uc betam cok guzel artıyordu agrım sızım yoktu...
sız ne kadar sonra hamıle kaldınız acaba ? dogal yolla mı oldu?
Geçmiş olsun. Benim de ağrım sızım yoktu. Kanama geçirdikten sonra hastaneye gittim 3 gün sonra dıl gebelik teşhisi koyuldu. Ocakta 5te dış gebelik ameliyatı oldum. Mayıs 4 son adet tarihim. Evet doğal yollarla oldu. Kafanızı hamile kalıp kalamayacağınıza takmayın. Bana dr bi kere hamile kaldıysan yine kalırsın dedi. İyice dinlenin , güç toplayın sonra allahın izniyle herşey olur

Hadi inşallah benim doktorumda bişey söyler
İnsan merak ediyor ama sanki benzettim dedikten sonra daha da merak ettim acaba doğru mu, ay yoksa değisir mi diye. Çünkü bu haftalar söylenenler çokta anlamlı olmayabiliyormuş. Ben sormamistim doktorum kendisi soyledi. Diyorum söylemese miydi acaba daha da merak ettim

Oğluma hamileyken 12.haftada dr kıza benziyor dedi, 16.haftada ise başka bir dr a gittik. O erkek dedi

cok sagol canım, evet bende bıraz kafamı dınlıyorum.. beslenmemı duzetıyorum.
evet doktrumda aynısıı soyledı, ınsallah saglıkla bızlerede nasıp olur, hayırlısı ıle.
mayısta mı hamıle kaldın? ozaamn 3 ay sonra falan mı oluyor.

Evet mayısta hamile kaldım çok şükür. Ve tüpümü almışlardı ameliyatta. Benim de kafamda üzücü senaryolar vardı ama allah aratmadı şükür. Dilerim isteyen herkese verir.

Selam kızlar, dün doktora gittik. İkizlerden birisi kıpır kıpır oynarken diğeri hiç hareket bile etmedi neredeyse. Kıpırdayan çok şükür ki cinsiyetini gösterdi. +1 Kız la bende prenses anneleri kervanına adım attım
Diğeri hiç oynamadığı için acaba erkek mi diye düşünüyorum. Sizin de başınıza geldi mi böyle erkek bebek pek hareket etmez yazıyordu da internette

Kızlar hapşırmaya korkuyorum
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah cinsiyet için erken değil mi hafta olarak benimle aynısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…