Çok sevindim canım yaşın küçük ozaman10.000’de 1 ihtimal dedi doktor çok çok düşük riskliymiş detay vermedi daha fazla
Kocaman Bi hap dimi ya decavit elevitBir ay kullandım bende 12. Haftaya kadar hiçbir şikayetim olmadı ama şimdi kullandığım decovit beni mahvediyor
Bilemedim ki hangisi doğru acaba
Dörtlü test yaptıracağım üç hafta sonra o yüzden.
Aynen gemi gibi hapOnlarda
Kocaman Bi hap dimi ya decavit elevit
Benim de midem kötü oluyor reflü vardı. İmom omega 3 (içinde b12 dahil bi sürü vitamin var) ve d vitamini alıyorumYa benimde midem çok kötü . decavit vitamin kullanıyorum 5 gündür ve ben 4 gündür kötüyüm. İçinde b12 var ve ne zaman içsem midem reflü olur şişer. Bugün kullandım en azından şişlik yok midemde. Mideye dokunmayan hangi vitaminleri kullanıyorsunuz kizlar
Valla ben kan ilacını bile şurup halinde alıyorum keske onlarında öyle olsaAynen gemi gibi hap
Büyük akıllık yapmışsın tebrik ederim.Ay baya erken öğrenmişsin ne güzel
Ben bekleyeceğim iki hafta daha
Akademide bildiğim bir doktor yoktu o yüzden konak hastanesi seçtim, daha önce firdevs hanıma muayene olup, pozitif enerji almıştım
Bu arada ben muayene ücreti ödemiyorum, tüp bebek öncesi özel sigorta yaptırmıştım.
Doğum da ücretsiz olacak. Ücretli testleri de üniversitede yaptırmayı düşünüyorum.
Ay ben ne yapicam ya b12 siz vitamin var mı kiBenim de midem kötü oluyor reflü vardı. İmom omega 3 (içinde b12 dahil bi sürü vitamin var) ve d vitamini alıyorum
Valla ben kan ilacını bile şurup halinde alıyorum keske onlarında öyle olsak
İnan hala midem kötü ama dünkü kadar değil şişlik yok kusma yok sadece bulantı var reflü varValla ben kan ilacını bile şurup halinde alıyorum keske onlarında öyle olsa
Gece yatmadan al işte, rahatsız etmio bende o şekildeAy ben ne yapicam ya b12 siz vitamin var mı ki
Sen şanslısın kuzum ben uykudan uyanıyorum. Mide rahatsızlığındanGece yatmadan al işte, rahatsız etmio bende o şekilde
Bende 36 yaşındayım ama Daha ikili test yaptırmadım zamanına varAy bı demeyelim
Defne ismini bende çok beğeniyorum ama Yunanca olduğunu duyunca vazgeçtim
Ay en sonunda 35 yaş üstü bir hamiş gördüm. Kendimj okadar yalniz hissediyorum ki. Su ikili taramayı nerden yaptirdim . Yaştan dolayı riks yüksek çıktı. Kafam orda. Niye yaptırdım ki huzurumu bozdum. Senin ne çıktı sonuç
Canım ben çok pişmanım çünkü Allah'ın izniyle ben bebeğimi dünyaya getircem. Benim bı bosluguma geldi araştırmadım da hiç. Yastan dolayı kafadan 1/250 bilgisayar risk koyuyormus ve onu 1. Öncül yapıyormuş. Doktor Kaan Kocatepe öyle diyorBende 36 yaşındayım ama Daha ikili test yaptırmadım zamanına var
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğlun. Bu arada serklaj ne demekSlm anneler hasta olanlara geçmiş olsun okuyamadım hepsini benim cinsiyet belli oldu Allah bağışlasın erkek 3erkek olacak 10 önce erkeğe benziyor dedi 5gun öncede erkeğe benziyor dedi dün serklaj dan çıktım yine sordum kaç defa diyecem dedi erkek
Canim kendine evham yapma lutfen bak kendin diyosun yastan dolayi diye Allahin izniyle hicbir sey olmaz dua et ve gonlunu ferha tut vucuduna stres yuklemeCanım ben çok pişmanım çünkü Allah'ın izniyle ben bebeğimi dünyaya getircem. Benim bı bosluguma geldi araştırmadım da hiç. Yastan dolayı kafadan 1/250 bilgisayar risk koyuyormus ve onu 1. Öncül yapıyormuş. Doktor Kaan Kocatepe öyle diyor
Aynen canımCanim kendine evham yapma lutfen bak kendin diyosun yastan dolayi diye Allahin izniyle hicbir sey olmaz dua et ve gonlunu ferha tut vucuduna stres yukleme
Ben de 38 yaşAy bı demeyelim
Defne ismini bende çok beğeniyorum ama Yunanca olduğunu duyunca vazgeçtim
Ay en sonunda 35 yaş üstü bir hamiş gördüm. Kendimj okadar yalniz hissediyorum ki. Su ikili taramayı nerden yaptirdim . Yaştan dolayı riks yüksek çıktı. Kafam orda. Niye yaptırdım ki huzurumu bozdum. Senin ne çıktı sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?