2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Evet 40 haftalik hesaplanıyor. Bazıları tam dolduruyor. Ama illaki 38 39 daha çok oluyor. Sahsen ben 38 görürsem bayram ederim. Ben 8 aylığım. Annem ablalarım hepsi 33 35 ancak görmüşler. Ve hepsi sezaryenle.

Kızlar merhaba . Daha öncede belirmiştim enfeksiyon değerim çok arttığı için sürekli hastahanedeydim.Şimdi sorum şu ben çok halsizim eşim günlerdir yanımda bugün dışarı çıkmak zorunda kaldı yemek yapmaya çalıştım ama resmen düşmemek için tutunuyorum bu kadar halsizlik normal mi enfeksiyon için 3 gün antbytk içtim bitti ama halsizliğim devam ediyor .Gebeliktenmi hastalıktanmı anlamış değilim

çok geçmiş olsun canım, yürüyemeyecek kadarsan bence bi kan değerlerine tansiyon şeker vs baktır. yanlış hatırlamıyorsam şiddetli bulantın da vardı belki vücudun güçsüz düşmüş olabilir.
Yani biz ne desek olmayacak en güzeli sen bi doktora git için de rahat etsin, bi eksiklik varsa da çözülür.

Evet aslında güzel isinler ama çevremizde ayni isimde olunca biraz dusundum bakalim ne koyacağız ne nasip olacak

Eline sağlık canım çok güzel olmuş biz sezeryanlilar kurbanlık koyun gibi kesilip atılacağız tarih degisebilir

Bugün benim de burnun kanadi . Hayatımda ilk defa burnun kanadi şaşırdım
Gecmis olsun canim bu haftalarda burun kanaması olabilir yaziyordu bir uygulamada.
Enfeksiyon insani cok halsiz birakiyor. Sanki kemilerinin ici gecmis gibi oluyor canim. Bol bol taze meyve suyu çıkarıp ic. Ozellikle c vitamini bu süreçte iyi gelir.
Fetal DNA 11. Haftada verdim ben ama 10. Haftadan itibaren verilebilir. DNA sonunda kromozomdan öğrendik cinsiyeti ama bir gün önce doktorum da kız olabilir demişti genital çıkıntısına göre
Ayy sana da kiz bebek yazıyorum o zaman. Şimdilik bir kiz bir erkegimiz var

Enfeksiyonla halsizlik çok alakalı değil gibi güzelim ya. Genel hamilelik belirtilerinden aslında. Ama düşecek kadar olur mu bilemedim. Doktoruna mesaj atıp sorma şansın varsa bi sor

Eline sağlık canım çok güzel olmuş biz sezeryanlilar kurbanlık koyun gibi kesilip atılacağız tarih degisebilir
Canım sence bizi hangi haftada keserler
Öle demeyin ya herkesin doğum hikayesi bambaşkadır elbette. Ama normal doğumu da yaşamış bi kadınım. Normal doğumun sonrası cok güzel ama sezeryanın da doğum anı cok güzel. Ben seve isteye epidural sezeryan oldum valla ben 38+4 te doğurdum ama ikincisezeryanda daha mı erken alınıyor acaba bebik bilen var mı

Belli olmaz canım benim ilk kızım 41 haftalıkken başladı doğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…