Yok ölçtü hemşireye de söyledi hatırlıyorum da ben sormadım. Ölçmesi gerekti çünkü bugün ikili için kan verdim. Hem kan hem ölçümlerle tarama yapılıyor. Neyse ya kötü düşünmücemÖyle dediyse yoktur tabii içini rahat tut bence. Bir de ense kalınlığına falan 12 16 haftalar arası bakılıyormuş tecrübeli değilim ama belki bir sonrakinde söyler
Haydaaaa yaa bunlar nasıl lafEltim de bana diyor Suriyeliler gibi her sene doğuruyorsun diye
Ağzımda su vardı püskğrttüm kıznxjdjdjdYa ulan agdjahhsjd.
Ah keşke eşeysiz üresem de suriyelileri geçsem. Adamlar amip gibi ürüyor a q.
Olsa derdi canım merak etme.Bugün ben de çok heyecanlamdım ya. Kanaöa alanını sordum ama burun kemiği ense ölçümlerini felan sormadım. sorun yok herşey yolunda dedi detaylı ultrason için randevu aldırdı bana. Sorun yok dediyse yoktur dimi? Şimdi içime bu dert oldu. Kafama tüküreyim.
AminHepımızın saglıkla ılerler ınsalalh
sorun yok dediyse yoktur muBugün ben de çok heyecanlamdım ya. Kanaöa alanını sordum ama burun kemiği ense ölçümlerini felan sormadım. sorun yok herşey yolunda dedi detaylı ultrason için randevu aldırdı bana. Sorun yok dediyse yoktur dimi? Şimdi içime bu dert oldu. Kafama tüküreyim.
Yok canım bişey demedi bende erken diye sormadım bileYa de mi dejavu tam. Doktor diyor ki sen biliyorsun zaten ama 1 hafta sonra ölçümler için geliyorsunSenin de gözün aydın cinsiyet için bir şey dedi mi
Kizlar beklenen dogum tarihinizi yazmalısınız. Adet dongunuzj bilmediğimden hesaplayamiyorumBen hiç eklenmemişim
Yaş 28
S.a.t 5/5/2022
İlk çocuk
İstanbul
Dunya hassas kalpler için cehennemdirAnneminde bazi konularda soyledigi laflar beni uzun süre hırpalar. Artik zaten neye ne diyeceğini tahmin ediyorsun ama insan yine de deger verdiğin için ilgi anlayış bekliyorsun. Göremeyince üzülüyorsun. Allah eksiklerini vermesin ama bu senin hayatın. Bizim hayatimiz . Bunlar bizim esimizle vereceğimiz kararlar. Kismeye laf düşmez.
Konuyla hic alakası yok ama sabahtir elti krizi yaşıyorum bende. Tum.eltilerimden ve dünyadaki eltilerden nefret ediyorum. 2 gundur öfke kontrolum yok zaten
Bu sey degil mi ya benEltiler kapatılmasın ya ben eltilerimden çok memnunumbirini en son düğünümde gördüm ahahahahahaj
Çok severim eltimi . Bu yüzden dediği dokunmuyor herhaldeHaydaaaa yaa bunlar nasıl laf
Eline sağlık canım , benim yaş 23 şehir Aydın 1.bebek şimdiden teşekkürlerListeyi tekrar düzenledim
Benimde sevdiğim bir liste şekli oldu. Mutfaktaki rafları da surekli değiştiriyorum. Bunu da surekli degistirmezsem iyizaten eskisinin olacagi yoktu onu komple sildim. Baştan yaptim.
Eksik yanlış veya eklenememis bilgileri söylerseniz düzenlerim insallah.
Bu arada ilk doğuracaklar yerine ben heyecanlandım
Bende en sona kalıyorumhayatimda hic ortayı bulamam zaten
ya sıralamayı görünce ben de bi değişik oldum böyle heyecanlı oldu sanki sırası gelen gidecekListeyi tekrar düzenledim
Benimde sevdiğim bir liste şekli oldu. Mutfaktaki rafları da surekli değiştiriyorum. Bunu da surekli degistirmezsem iyizaten eskisinin olacagi yoktu onu komple sildim. Baştan yaptim.
Eline sağlık canımListeyi tekrar düzenledim
Çok güzel olmuş sıralamaya sıralamayı görünce ben de bi değişik oldum böyle heyecanlı oldu sanki sırası gelen gidecek
temmuz anneleri grubuna bakmıştım patır patır doğuruyorlar. burada ilk doğuran kişiyle geri sayımı başlatırız artık ay ben zaten çok korkuyorum hiç düşünemem o anlarıÇok güzel olmuş sıralamakurbanlık koyun gibi sıramızı bekleyeceğiz
Sorun olsa söylerdi hiç boşuna stres olup bebeği etkilemesine izin vermeBugün ben de çok heyecanlamdım ya. Kanaöa alanını sordum ama burun kemiği ense ölçümlerini felan sormadım. sorun yok herşey yolunda dedi detaylı ultrason için randevu aldırdı bana. Sorun yok dediyse yoktur dimi? Şimdi içime bu dert oldu. Kafama tüküreyim.
O bebek bir şekilde çıkacak ordantemmuz anneleri grubuna bakmıştım patır patır doğuruyorlar. burada ilk doğuran kişiyle geri sayımı başlatırız artık ay ben zaten çok korkuyorum hiç düşünemem o anları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?