- 27 Ekim 2021
- 716
- 610
- 53
Yaptım karbonat şeysiniiiAhahah tamam merakla bekleniyorsun
O zaman test geçersizYaptım karbonat şeysiniiibiraz köpürdü ama oda belli belirsiz Köpürmedi diyebiliriz yani
Yadaaaaa doktor yanlış cinsiyet söylediO zaman test geçersiz
Dün kontrolümde bana spor yapıyor musun diye sordular arada yürüyorum dedim. Düzenli yürümelisin veya yüzmelisin dedi ebeBen dün yürüyüşlere başladım. Bana doktor normal doğum istiyorsan bol bol yürü dedi. Eşimin eve geliş saatine 1 saat kala iniyorum yürüyüş alanına ne çok hızlı ne çok yavaş orta tempoda yürüyorum. Eve gelip yemek yiyorum ama ya bu sorun olur mu acaba?
Bi de kızlar benim sabah bulantılarım geri geldi çok fenayım
Senin mide bulantıların geçti mi?Sende de hazımsızlık mi oluyor canim? Yoksa mide bulantısı sebebiyle mi yiyemiyorsun? Evet yemeden yürüme gücün düşer.
Evet canım bizde de yumuşak peynirler daha kolay bakteri tuttuğu için yasakHer peynır değil de Genel olarak taze peynirler olgunlaşma süresi kısa olanlar diye anladım ben. Bu arada ben yurtdışındayım o yüzden çeşit çeşit peyniri yazmış ayırmış serbestler ve yasaklar diye. Genelde burdaki peynirleri baz alıyor tabii. cheddar serbest gouda serbest ricotta brie vs yasak mesela. Feta da yasaklı listesinde o yüzden ben riske girmiyorum. Bu mantıkla bakınca tulum ve genel olarak sert, uzun olgunlaşmaya sahipler risksiz diye düşünüyorum. Ama köy peynirinden uzak durmakta fayda olabilir
Benim oluyor sabah uyandığımda ve acıkmaya başladığım zamanlarda oluyor gebeliğimin başından beri , dişlerimi fırçalıyorum ben geçiyorKızlar ağzınızda bir tatsızlık var mı ? Sanki böyle pas tadı gibi ?
Varsa bu tatsızlıktan nasıl kurtuluyorsunuz
Aynı ben. Bir öğün atladım ilacı içmedim sabahtan beri kusuyorum.Senin mide bulantıların geçti mi?
Kızlar birde sadece sabah uyandığınızda mı bulanıyor mideniz? Ben ilaçsız bir gün geçireyim dedim tüm gün sürüyor, asla azalmıyor uyuyana kadar. İlaç içmeden yaşayamıyorum artık. Kesin 9 ay geçmeyecek benim
Ben sabah 1 zofer 1 prilamla gune basliyorum.oglen 1 aksam 2 prilam iciyorum. Saatleri biraz geçerse aninda bulanti basliyor ya da bir koku aldigimda . Genelde sabahlari iyi uyaniyorum zaten ogleden sonra ve ozellikle aksama dogru cok kotu oluyorum bulanti bir basladi mi asla durmuyor dünyam dönüyor resmen kusma fln çözüm degil flu bir görüntü huzursuz vucut saga sola dönüyorm hic biseyle ilgilenemiyorum.ilaclarla kontrol altinda tutmaya calisiyorum istahta ilaclar sayesinde biseyler yememi sağlıyor ama aşırı istahli degilim yemis olmak yiyyorym resmenSenin mide bulantıların geçti mi?
Kızlar birde sadece sabah uyandığınızda mı bulanıyor mideniz? Ben ilaçsız bir gün geçireyim dedim tüm gün sürüyor, asla azalmıyor uyuyana kadar. İlaç içmeden yaşayamıyorum artık. Kesin 9 ay geçmeyecek benim
Ben ben 3-4 gğndür ilacı teke düşürdğm sabah içiyorum sadece daha idare ediyprum yemek yemeye başladım şükür, ama öncesindeki günlerde bi sabah almayı unutmuşum ilacı akşam uyuyna kadar nefes alamadım mide bulantısından herşey kokuyordu ilaç bastırıyor çokAynı ben. Bir öğün atladım ilacı içmedim sabahtan beri kusuyorum.
Ahahah bilime güvenirimYadaaaaa doktor yanlış cinsiyet söyledi
Mıknatıs gibiyim böyle garip olayları üstüme çekmekte üstüme tanımamAhahah bilime güvenirim
Ne yapacağız biz böyle, ne zaman geçecek acabaAynı ben. Bir öğün atladım ilacı içmedim sabahtan beri kusuyorum.
Ben de mide bulantım geçince hevesli hevesli canımın istediği şeyleri yiyeyim diyorum, iki lokma alıp bırakıyorum. Karnım da doymak bilmiyor, yarım saatte bir açım, bıktım vallahi midemden.Ben sabah 1 zofer 1 prilamla gune basliyorum.oglen 1 aksam 2 prilam iciyorum. Saatleri biraz geçerse aninda bulanti basliyor ya da bir koku aldigimda . Genelde sabahlari iyi uyaniyorum zaten ogleden sonra ve ozellikle aksama dogru cok kotu oluyorum bulanti bir basladi mi asla durmuyor dünyam dönüyor resmen kusma fln çözüm degil flu bir görüntü huzursuz vucut saga sola dönüyorm hic biseyle ilgilenemiyorum.ilaclarla kontrol altinda tutmaya calisiyorum istahta ilaclar sayesinde biseyler yememi sağlıyor ama aşırı istahli degilim yemis olmak yiyyorym resmen
Suan hayat bana sadece işkence gibi geliyor umarim yakin zamanda gecerNe yapacağız biz böyle, ne zaman geçecek acaba
Ben de mide bulantım geçince hevesli hevesli canımın istediği şeyleri yiyeyim diyorum, iki lokma alıp bırakıyorum. Karnım da doymak bilmiyor, yarım saatte bir açım, bıktım vallahi midemden.
Insallah geçer canim iyiyi düşünmeye çalış. Benim mide bulantılarım çok hafifledi rahatsiz etmiyor pek beni de hazımsızlık bırakmıyor. Mide gazim zorluyor. Ama iyiyi düşünmeye calisiyorum. Bence sonuna kadar böyle gitmiycez. Bi yerde hormonlara alışacak vücudumuz.Senin mide bulantıların geçti mi?
6.haftadan 10.haftaya kadar cok yoğundu. Her an her dakika hissediyordum. Şimdi hafifledi en azindan hayat kalitemi bozmayacak seviyede şükür. Benim bulantılar hafifleyince o tatta eş zamanlı hafifledi.Kızlar ağzınızda bir tatsızlık var mı ? Sanki böyle pas tadı gibi ?
Varsa bu tatsızlıktan nasıl kurtuluyorsunuz
randevum esimin dogum gununden 2 gun sonra, bende gec dogum gunu hediyesi derim artikYa eşimin doğum günü geliyor, 13+5 oluyorum o güne randevu alıcam sabah. Söylesin de eşime sürpriz yapayım başka hediye yok elimde çünkü
benim esim benden once haftami arastiriyorErkekler ne değişik dimi hicbirseyden haberleri yok onlar hamile olsaydı inan böyle bu tarz sayfalara girip yorum yapıp bilgi filan almazlardı aman zammı gelin ce doğar der kenara çekilirlerdi ama biz bayanlar önlemiyizherşeyine kadar araştırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?