Ayy inşallahBenim ilk bebeğinde doktor 13 haftada söylemişti eğer pozisyonu güzelse görürsün Insalalh
Bende eşimin hakkını yetmeyeyim öyle soru sorma konusunda üstüne yok birde belki yanlış söylemiş dili sursusmutur diye bir daha sorar ben tamam anladım derim artık okadar dikkat ederBenim eşim bu katagoriye girmiyor yabizim ailenin pimpirik reisi, pembiş gelini o her doktora gittiğimizde benden çok soru soruyor ben de doktora esas anne o ben taşıyıcıyım diyorum
Günaydın ☺ ben henüz sadece evde yürüyorum dışarı çıkacak kadar takatim yok. Evde en azindan yorulursam hemen oturuyorum. Ben yemeklerden sonra yürüyünce daha iyi hissettiğimi fark ettim. O yuzden sabah kahvaltıdan sonra 2 bin, öğlen 2 bin hedefim yorulursam 1.500 adimda birakiyorum,aksam yemeginden sonra da 2.500 adim atiyorum.Günaydın kızlar
Birkaç gündür yazamıyorum ama yazdıklarınızın hepsini okudum, çok tatlısınız
Benim de sabahları iştahım azaldı çok yiyemiyorum, kendimi zorlarsam midem bulanırmış gibi geliyor. Özellikle yumurta yiyemediğim için üzülüyorum, ama doktorum geçen hafta yeni vitaminler ve takviye vermişti, onlar biraz içimi rahatlatıyor.
Düzenli yürüyüşlere başlayanlar var mı kızlar, benim 3 gün sonra 3 ayım bitmiş olacak resmi olarak. Arada uzun mesafe yürüyorum ama sakıncalıdır diye de çekiniyorum. Doktoruma sormayı da unuttum. Ama bir ay beklemektense tüp bebek yaptırdığım hastanede normal kadın doğuma randevu aldım haftaya pazartesi. Belki cinsiyetimiz de belli olur
Başka bir doktorun da bebeğimi görmesini istedim
Sabahları pek bir şey yiyemediğim için yürümesem daha iyi olur sanırımGünaydın ☺ ben henüz sadece evde yürüyorum dışarı çıkacak kadar takatim yok. Evde en azindan yorulursam hemen oturuyorum. Ben yemeklerden sonra yürüyünce daha iyi hissettiğimi fark ettim. O yuzden sabah kahvaltıdan sonra 2 bin, öğlen 2 bin hedefim yorulursam 1.500 adimda birakiyorum,aksam yemeginden sonra da 2.500 adim atiyorum.
Benim esim benden cok etkileniyor. Hamile olduğumu öğrenince kendi kendime bebeğim için güçlü duracağım her şeye panik olmayacağım dedim. Baktim adam benden rahatBenim eşim bu katagoriye girmiyor yabizim ailenin pimpirik reisi, pembiş gelini o her doktora gittiğimizde benden çok soru soruyor ben de doktora esas anne o ben taşıyıcıyım diyorum
Sende de hazımsızlık mi oluyor canim? Yoksa mide bulantısı sebebiyle mi yiyemiyorsun? Evet yemeden yürüme gücün düşer.Sabahları pek bir şey yiyemediğim için yürümesem daha iyi olur sanırım
7.30 gibi kalktım hala yataktayım acıkmadım bile
Akşam yürüyüşleri yapmaya başlayayım diyorum, eşimin de bikaç kilo fazlası var hem o da bu sayede yürümüş olur
Hazımsızlık değil de iştahsızlık sanırım, geçen pazartesi sabah kusmuştum, açken salatalık yedim diye sanırım, ondan beri psikolojik olarak azaldı sanki iştahım, ama gündüz ve akşam çok normal, canım her şeyden istiyo ve yiyorumSende de hazımsızlık mi oluyor canim? Yoksa mide bulantısı sebebiyle mi yiyemiyorsun? Evet yemeden yürüme gücün düşer.
Hazımsızlık sizde de oluyor değil mi ya benim hala geçmedi ne zmn geçicek hiç geçmicek diye korkuyorum. Yemek yedikten sonra ki 1 2 saat bana işkence resmenSende de hazımsızlık mi oluyor canim? Yoksa mide bulantısı sebebiyle mi yiyemiyorsun? Evet yemeden yürüme gücün düşer.
Sevindim o zaman ☺ en azindan yiyebiliyorsun. Sabah istahsizligi yaşıyorsun demekki.Hazımsızlık değil de iştahsızlık sanırım, geçen pazartesi sabah kusmuştum, açken salatalık yedim diye sanırım, ondan beri psikolojik olarak azaldı sanki iştahım, ama gündüz ve akşam çok normal, canım her şeyden istiyo ve yiyorum
Az kaldı bu zamanlar da geçecek, çılgınlar gibi yiyeceğizSevindim o zaman ☺ en azindan yiyebiliyorsun. Sabah istahsizligi yaşıyorsun demekki.
Hazımsızlık çok zorluyor çünkü o olmasın da.
Evet maalesef hazımsızlık ve mide gazim oluyor benim en cok. Su bile içsem mide gazım oluyorHazımsızlık sizde de oluyor değil mi ya benim hala geçmedi ne zmn geçicek hiç geçmicek diye korkuyorum. Yemek yedikten sonra ki 1 2 saat bana işkence resmen
Ben ilk kusma vakami 12. Haftada yasadim kuzum. Hormonlar 12. Haftada pik yapiyormus sonra dususe geciyormus ondan sanirimBen dün yürüyüşlere başladım. Bana doktor normal doğum istiyorsan bol bol yürü dedi. Eşimin eve geliş saatine 1 saat kala iniyorum yürüyüş alanına ne çok hızlı ne çok yavaş orta tempoda yürüyorum. Eve gelip yemek yiyorum ama ya bu sorun olur mu acaba?
Bi de kızlar benim sabah bulantılarım geri geldi çok fenayım
Çok kotüyüm ya gerçekten, üşüttüm mü acaba dedim o dereceBen ilk kusma vakami 12. Haftada yasadim kuzum. Hormonlar 12. Haftada pik yapiyormus sonra dususe geciyormus ondan sanirim
Ben de usuttum sanmistim sonra sari su kustum ac karnima 2 gun hatta bu sabahta kustumÇok kotüyüm ya gerçekten, üşüttüm mü acaba dedim o derece
Demek normal bir durummuş içim rahatladı zaten bir kaç akşamdırda hafifledi. En güzelini yapıyorsun canım meyve candırBen 1 aydan fazladır öyleyim canım. Hep karpuz meyve suyu ,su ile serinlemeye çalışıyorum. Malum dondurma da yiyemiyorum pastörize edimis yumurta bulunmayan dondurma bulamıyorum çünkü. Meyveleri donduruyorum vişne erik üzüm onları yiyorum buz gibi
Benim o pas tadiyla birlikte bulantilarim baslamisti sonra bas edilmez bir hal aldi. Bulantilari kontrol altina aldik smdi pas tadi gitti ama o zmaan hic bisey gecirmiuorduKızlar ağzınızda bir tatsızlık var mı ? Sanki böyle pas tadı gibi ?
Varsa bu tatsızlıktan nasıl kurtuluyorsunuz
Kurtulamadım ben de , eğer kurtulanabiliniyorsa beni de etiketleyinKızlar ağzınızda bir tatsızlık var mı ? Sanki böyle pas tadı gibi ?
Varsa bu tatsızlıktan nasıl kurtuluyorsunuz
Her peynır değil de Genel olarak taze peynirler olgunlaşma süresi kısa olanlar diye anladım ben. Bu arada ben yurtdışındayım o yüzden çeşit çeşit peyniri yazmış ayırmış serbestler ve yasaklar diye. Genelde burdaki peynirleri baz alıyor tabii. cheddar serbest gouda serbest ricotta brie vs yasak mesela. Feta da yasaklı listesinde o yüzden ben riske girmiyorum. Bu mantıkla bakınca tulum ve genel olarak sert, uzun olgunlaşmaya sahipler risksiz diye düşünüyorum. Ama köy peynirinden uzak durmakta fayda olabilirPeynir niye ya. Pastörize süt ürünleri yemeliyiz de peynir ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?