- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Bu arada canım yoğurt ya da kefir daha faydalı ya da peynir yiyebiliyorsan peynir. Bunlar sütten çok daha faydalı.Dinledim canim sağ ol☺ zaten her şeyin organiğine para yetişmiyor maalesef.
Canım çok haklısın ama tr de yoktu marketlerde o sütlerden. Yani soğuk raflarda pastörize süt diyo üstündeki yazı ama raf ömrü cok uzundu onların bile. Kıbrıstayım ben ve buradaki tüm marketlerde günlük pastörize süt var , günlük çıkıyor ve 5 gün ömrü var sadece. Oğlum içiyor benim. Belki arkadaş da bulamamıştır tabiki acıktkailerden almasa daha iyi olur hamile sonuçtaAma bi dakika sizin zaten kutu süt içmeniz gerek, Türkiye’de hayvancılıkta bakteri riski yüksek açıkta satılan sütleri almayın lütfen. Şuna dikkat edebilirsiniz ambalajlı sütler 2 tür işlemden geçiyor: ya uht ya pastörize. Pastörize olanları uht ye tercih edebilirsiniz. Pastörize süt hani 2-3 gün raf ömrü olup soğukta satılanlar. uht ise açılmadan 6 ay kadar dayananlar ve markette soğuk dolapta değil normal rafta duranlar. Laktozsuz uht var ama pastörize var mı bilmiyorum.
Geçmiş olsun salgın varmış galiba. Bende kullanıyorum antibiyotık hala. Geçen hamileliğimde de coook kullanmak zorunda kaldım. Bebeğe bi şey olmuyor canım için rahat olsun strese sokma kendini hiç. Enfeksiyonun varlığı, bundan haberinin olmaması ve tedavi edilmemesi ya da tedaviye vücudunun cevap vermemesi İnan ki çok daha kötü olurdu bebeğin ve senin sağlığın için. Acil şifalar diliyorumMerhaba kızlar . Ben 1 haftadır malesef sürekli hastanedeyim serum takıyorlar.İshal ,kusma , şiddetli halsizlik çok perişan oldumBugun zorunlu olarak antibiyotik başladılar 3 gün içmek zorundayım içim hiç rahat değil ama crp değerim 43 olmuş .Bebek iyi dedi çok şükür tekrar kalbini dinletti çok yorgun ve bitkinim kendinize bebişlere çok dikkat edin
Yedin mi kimchini güneşimBu arada canım yoğurt ya da kefir daha faydalı ya da peynir yiyebiliyorsan peynir. Bunlar sütten çok daha faydalı.
Çok teşekkür ederim canım birde bebek sanırım bu hafta az gelişmiş 5 gün önce 8 haftalıktı bugun gittim 8+1Geçmiş olsun salgın varmış galiba. Bende kullanıyorum antibiyotık hala. Geçen hamileliğimde de coook kullanmak zorunda kaldım. Bebeğe bi şey olmuyor canım için rahat olsun strese sokma kendini hiç. Enfeksiyonun varlığı, bundan haberinin olmaması ve tedavi edilmemesi ya da tedaviye vücudunun cevap vermemesi İnan ki çok daha kötü olurdu bebeğin ve senin sağlığın için. Acil şifalar diliyorum
29 31 mayıs 1 ve 3 haziran günlerim. Hangi ayda hamile kaldıysan ona bak yaziyordu bir sitedeİki ayın ortasında nasıl oldu
Allah evladiniz sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin. Peki kaçıncı haftadan itibaren başladı bu akintiniz?Bende de çok yoğun sarı ve bazen yeşil akıntı var. Ağrı kaşıntı yoksa hiç sorun etmeyin. Gittim dr muayene etti kültür aldı ve temiz çıktı sanırım vücut hamileyken kendi üretiyor. Sadece bol su önerdi drum.
Cok gecmis olsun canim. Insallah bir an once sağlığına kavuşursun. Doktorlar en gerekli müdahaleyi yapıyorlardır. Su anda ilac icmemen belkide bebege daha çok zarar verecektir. Keske hic gerek kalmasaydı ilaca ama bazan insanin elinde olmuyor.Merhaba kızlar . Ben 1 haftadır malesef sürekli hastanedeyim serum takıyorlar.İshal ,kusma , şiddetli halsizlik çok perişan oldumBugun zorunlu olarak antibiyotik başladılar 3 gün içmek zorundayım içim hiç rahat değil ama crp değerim 43 olmuş .Bebek iyi dedi çok şükür tekrar kalbini dinletti çok yorgun ve bitkinim kendinize bebişlere çok dikkat edin
Ne giyiyorsunuz ben elbiseyle hiç rahat edemiyor. Rahat oturup kalkmayı severimHamile pantolonlarını bende sevemedim çok çirkin duruyorbeli lastikli bişiler bulmaya çalışacağım
Ay ben yemeğin tadını almadigim gibi birde kilo aldım . Nasıl mi oldu ? Acıkınca mide bulantısı ve kusma geldiği için mecbur yok durmam gerekiyordu. Yoksa mide asitinden artık ses tellerim boğazım kanıyordu. O kadar kötü bişey ki iştahsızlık varken yemek yemekKizlar bu aksam ilk defa bir yemeğin tadı normal geldi ve doyana kadar yedim. Bunun icin duygulanıp ağlayacaktım neredeyse. Canımın çektiği şeylerin bile tadı yoktu bugüne kadar bu yemegi de yememek üzere bulanarak yapmistim. Tok olmak buyuk sıkıntı verdi vücuduma bu sefer ama mutluyum
Ben 1 aydan fazladır öyleyim canım. Hep karpuz meyve suyu ,su ile serinlemeye çalışıyorum. Malum dondurma da yiyemiyorum pastörize edimis yumurta bulunmayan dondurma bulamıyorum çünkü. Meyveleri donduruyorum vişne erik üzüm onları yiyorum buz gibiKızlar kızzzlaaaar. 3 gündür özellikle akşamları başlayan iç yanmam var. Resmen kavruluyorum hep hararetliyim su içsemde geçmiyor. Gün içinde 2litreden fazla su iciyorumdur yani. Sizlerdede var mı böyle bir durum?
Canim ben hep actim. Ac olduğum icinde midem surekli bulaniyordu. Kafami yerden zor kaldırdım. Bir iki lokma yiyip bırakıyordum. Yani oyle kilo alacak kadar yemek yemem hic olmadi. Yarim saati kurtaracak kadar yedim hep.Ay ben yemeğin tadını almadigim gibi birde kilo aldım . Nasıl mi oldu ? Acıkınca mide bulantısı ve kusma geldiği için mecbur yok durmam gerekiyordu. Yoksa mide asitinden artık ses tellerim boğazım kanıyordu. O kadar kötü bişey ki iştahsızlık varken yemek yemek
Canım hiç girme o topa. Ne olursa olsun kendi suclayacagin bir durum olmasın. Benim saçlarimda bembeyaz diplerim . Bandana şapka takıyorum. Çok sinir bozucu ama yinede boyamamSaçını boyayan veya boyamayı düşünen var mı? Benim doktorum dahil bir çok doktor diplere çok gelmeden boyayabilirsiniz sorun yok diyor. Eşim korktuğu için beni de korkutuyor boyama diye. Düz bir renk olsa hemen boyayacağım da, saçlarımı beyaza kadar açtığım için işlem uzun sürüyor. Aynaya bile bakmak istemiyorum bu halimle. Siz ne diyorsunuz?
Kız iyi olmuş sık sık az yemek. Ay ben ne yiycegimi de sasiriyirdum çünkü yemek yapmakta zorluk çekiyordum. Çeşidim az oluyordu aynı yemeği sürekli yiyemiyordumCanim ben hep actim. Ac olduğum icinde midem surekli bulaniyordu. Kafami yerden zor kaldırdım. Bir iki lokma yiyip bırakıyordum. Yani oyle kilo alacak kadar yemek yemem hic olmadi. Yarim saati kurtaracak kadar yedim hep.
zayıfları hayatimda ilk defa anladimbir insan nasıl yiyemez ki derdim
Ben bugün öğrendim yüzde 40 yanılma payı varmış ama kız dediŞimdiye kadar cinsiyet öğrenen varmı kaçıncı haftada öğrendiniz kizlar bende Şubat annesi olucam inşallah
O ne kız nasıl yapılıyorBu arada ben karbonat testini denedim cinsiyet için. Kız çıktı. Bakalım tutacak mıııı
Peynir niye ya. Pastörize süt ürünleri yemeliyiz de peynir ne alakaSuşi hamilelikte yasakgerçi yememişsiniz ama herkesin aklında olsun çiğ et veya taze peynir gibi suşi de yasaklılar listesinde
Nifty nedemekKizlar bugun doktordan geldim hersey yolunda 11 haftalik gozukuyor dedi. Nube bakilirsa kiza benzio dedi ama yuzde 75% orani oluyomus. Bide nifty yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?