- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Canım hiç takılma bak bunlara benimde 5 gün geriydi sonra günü oldu enson 1 gün geriydi ama ben hiç takılmıyom, çünkü ilk çocuğumda dr çok iyiydi 10 güne kadar ileri geri hafta önemli değil derdi insan eliyle ölçülüyorsonuçta sakın kafana takma,9+6 olmalıyken 9+2 çıkmıştı
Helal kız sanaAh canim Allah razi olsun. Hic olumsuzluklari dusunme. Insallah hicbirsey olmaz. Canim ben gebelik istediğim ay hamile kaldim 2 yil once. 8 haftalikken kalbi durmus. 3 hafta fark etmedik. Beni zehirledi gecenin yarısı kürtaja gittik. Ölümden döndüm. Ondan sonra kimyasal yaşadım 2 defa. 2 yılın sonunda bu bebeğime hamile kalabildim. Oda klomen tedavisiyle. Birazda olumsuz doktorların eline düştüm hep moralimi asagiya çektiler.
Ilk gittiğimde 6 gün geri görünüyordu kese. 10 gün sonra gittim aradaki fark 3 gune düşmüştü ama kalp atisi ilk duyulmadı ben ısrar edince tekrar bakti duyuldu. Bu sefer çok şükür günüyle uyumlu cikti.
Ama cok araştırdım ben ilk günler su içme oranın bile gün sayısını etkiliyor. Ve neredeyse 10 gune kadar normal karşılanıyor gün farki. Sonra bir anda gelişip farki kapatıyor saglikliysa. O yuzden geride gunu djye kaygılanma. Herkes hamile kaliyor guzel guzel doğuruyor. Insallah bizde saglikli süreçler geçiririz.
Kız olursa duru erkek olursa babalarımızın isimleri eski isimler ama olsun.Yaaa ne güzel.Ne koymayı planlıyorsun canım
Canım gereksiz evham yapıyorsun kesinlikle. Kendini üzme boş yere. Son gidişimizde 10+4 gibi bi şey çıktı işte. Hareket halindeydi bebek. Sonra azcık ayağını uzattı yavrum 11+0 fln çıktı. Oysaki o an tam en basından ayak uçlarına kadar çekip ölçseydi kesinlikle farklı sonuç çıkacaktı bile. Hiç kafaya takma hatta başka bi doktora git aynı gün içinde. İkisinin hafta ve ölçümlerinin farklı olduğunu kendi gözlerinle gör ve boşa üzülme nolur9+6 olmalıyken 9+2 çıkmıştı
İçine sinsin de gerisi mühim değilKız olursa duru erkek olursa babalarımızın isimleri eski isimler ama olsun.
Bizde Bi yanlışlık var benmde eşim ta ilk haftalarda erkek görmüş hayırlısı tabiEşim görmüş benim de erkek diyor. Karnım sivriliyor sanki. İçimden kız olsun geçiyor bi yandan gene ortada kaldım
Çok enteresan laf arasında ‘peki cinsiyeti ne olacak’ diye sorsaydınGerçekten çevremizde çok kişinin rüyalarına giriyoruz. Mesela geçen düğünde kuzenim bana diyor ki sen hamilesin şuan 2 aylık olması lazım belki de saklamak istiyorsun ama ben gördüm rüyamda eminim. Yalan söylemeden konuyu dağıtmaya çalıştım ama şok oldum yani
Ablamın kızı da duru maşallahı var erkek çocuklarindan daha hareketli tum durular için yaramaz diyorlarKız olursa duru erkek olursa babalarımızın isimleri eski isimler ama olsun.
Hrpsi ben görmüştüm rüyamda dicek. Cinsiyete kadar söylemeyi düşünmüyorum. En yakın çevrem bile bana alınacak ama kusura bakmasın kimse herkes anlamalı beni.Çok enteresan laf arasında ‘peki cinsiyeti ne olacak’ diye sorsaydınönceki yaşadığım ülkede bircok kişi nabızdan hamileliği tespit ediyordu ama senin kuzen Nirvana olmus bu konuda. birde yalan söylememe cabasi var o da ayrı mesele ama herkese söylediğimizde eminim bircok kişi ben tahmin etmiştim, ben biliyordum diyecekler
Alınacak bir durum yok bence, bizde ailemize ve cevremize 5.aydan sonra söylemeyi istiyoruz. Bizi seven bizimle mutlu olur bu güzel habereHrpsi ben görmüştüm rüyamda dicek. Cinsiyete kadar söylemeyi düşünmüyorum. En yakın çevrem bile bana alınacak ama kusura bakmasın kimse herkes anlamalı beni.
Allah Allah hayrolsun inşallah:))Ben degil ama esim görmüş. Ikiz mis. Bir kız bir erkekti diyor.
Ama ugs de ısrarla tek çocuğumher seferinde doktor anlamadi diyoruz.
Ben test yapmadan 1 gün önce rüyamda 2 tane mars gördüm. Ayni anda nasil iki mars olur diyorum. Bir bakiyorum birisi dağın arkasına geri gidiyor. Bunu esim hep kiz çocuğuna yordu. Ve ismini de zeynep koydu bebeginerkek olursa ikimizde şaşkınlığa uğrayacaz
Ya ne tatlısınızBen degil ama esim görmüş. Ikiz mis. Bir kız bir erkekti diyor.
Ben test yapmadan 1 gün önce rüyamda 2 tane mars gördüm. Ayni anda nasil iki mars olur diyorum. Bir bakiyorum birisi dağın arkasına geri gidiyor. Bunu esim hep kiz çocuğuna yordu. Ve ismini de zeynep koydu bebeginerkek olursa ikimizde şaşkınlığa uğrayacaz
Çok sevdiğim bir isimBen degil ama esim görmüş. Ikiz mis. Bir kız bir erkekti diyor.
Peygamber efendimizin en sevdigi kiz ismiymis canim. Kızım oldu deyince zeynep ismini tavsiye edermiş mubarek. Ona hürmeten verecez bu ismi.Çok sevdiğim bir isim
Siz hamileliği mi 5. Ay söylemeyi düşünüyorsunuz cinsiyeti mi? Bi de beklemek istemenizin bir nedeni var mı?Alınacak bir durum yok bence, bizde ailemize ve cevremize 5.aydan sonra söylemeyi istiyoruz. Bizi seven bizimle mutlu olur bu güzel habere
Bence karnınız çıkınca saklayamayacaksınızAlınacak bir durum yok bence, bizde ailemize ve cevremize 5.aydan sonra söylemeyi istiyoruz. Bizi seven bizimle mutlu olur bu güzel habere
Hamile olduğumu öğrendiktan bikaç gün sonra annem aradı, kuzenimden erkek kıyafetlerini alıyormuş bana veriyormuş hamile misin dedi yok dedim. Gitmiş teyzeme demiş teyzem de madem senin kız hamile değil kesin benim ki hamile demiş kuzenimi paylamış hamile misin diye ahdjah iki tame çocuğu var da peş peşeGerçekten çevremizde çok kişinin rüyalarına giriyoruz. Mesela geçen düğünde kuzenim bana diyor ki sen hamilesin şuan 2 aylık olması lazım belki de saklamak istiyorsun ama ben gördüm rüyamda eminim. Yalan söylemeden konuyu dağıtmaya çalıştım ama şok oldum yani
Çok teşekkür ederimRabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallahHer güzel şey zamanını bekler bir yerlerde saklanmış zamanını bekliyordur nasibiniz dualarımdasınız
Kesinlikle Allah gösteriyor. Rabbim ne büyük ya. Çok şükür ona ve verdiği her şeye. Dilerim hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırızHamile olduğumu öğrendiktan bikaç gün sonra annem aradı, kuzenimden erkek kıyafetlerini alıyormuş bana veriyormuş hamile misin dedi yok dedim. Gitmiş teyzeme demiş teyzem de madem senin kız hamile değil kesin benim ki hamile demiş kuzenimi paylamış hamile misin diye ahdjah iki tame çocuğu var da peş peşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?