2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
9+6 olmalıyken 9+2 çıkmıştı
Canım hiç takılma bak bunlara benimde 5 gün geriydi sonra günü oldu enson 1 gün geriydi ama ben hiç takılmıyom, çünkü ilk çocuğumda dr çok iyiydi 10 güne kadar ileri geri hafta önemli değil derdi insan eliyle ölçülüyorsonuçta sakın kafana takma,

Helal kız sana Allah iyi doktorlarla karsılasştırsın canım. Cok cok amin

9+6 olmalıyken 9+2 çıkmıştı
Canım gereksiz evham yapıyorsun kesinlikle. Kendini üzme boş yere. Son gidişimizde 10+4 gibi bi şey çıktı işte. Hareket halindeydi bebek. Sonra azcık ayağını uzattı yavrum 11+0 fln çıktı. Oysaki o an tam en basından ayak uçlarına kadar çekip ölçseydi kesinlikle farklı sonuç çıkacaktı bile. Hiç kafaya takma hatta başka bi doktora git aynı gün içinde. İkisinin hafta ve ölçümlerinin farklı olduğunu kendi gözlerinle gör ve boşa üzülme nolur

Çok enteresan laf arasında ‘peki cinsiyeti ne olacak’ diye sorsaydın önceki yaşadığım ülkede bircok kişi nabızdan hamileliği tespit ediyordu ama senin kuzen Nirvana olmus bu konuda. birde yalan söylememe cabasi var o da ayrı mesele ama herkese söylediğimizde eminim bircok kişi ben tahmin etmiştim, ben biliyordum diyecekler

Hrpsi ben görmüştüm rüyamda dicek. Cinsiyete kadar söylemeyi düşünmüyorum. En yakın çevrem bile bana alınacak ama kusura bakmasın kimse herkes anlamalı beni.

Hrpsi ben görmüştüm rüyamda dicek. Cinsiyete kadar söylemeyi düşünmüyorum. En yakın çevrem bile bana alınacak ama kusura bakmasın kimse herkes anlamalı beni.
Alınacak bir durum yok bence, bizde ailemize ve cevremize 5.aydan sonra söylemeyi istiyoruz. Bizi seven bizimle mutlu olur bu güzel habere

Ben degil ama esim görmüş. Ikiz mis. Bir kız bir erkekti diyor.
Ama ugs de ısrarla tek çocuğum her seferinde doktor anlamadi diyoruz.
Ben test yapmadan 1 gün önce rüyamda 2 tane mars gördüm. Ayni anda nasil iki mars olur diyorum. Bir bakiyorum birisi dağın arkasına geri gidiyor. Bunu esim hep kiz çocuğuna yordu. Ve ismini de zeynep koydu bebegin erkek olursa ikimizde şaşkınlığa uğrayacaz

Allah Allah hayrolsun inşallah:))

Ya ne tatlısınız

Çok sevdiğim bir isim

Hamile olduğumu öğrendiktan bikaç gün sonra annem aradı, kuzenimden erkek kıyafetlerini alıyormuş bana veriyormuş hamile misin dedi yok dedim. Gitmiş teyzeme demiş teyzem de madem senin kız hamile değil kesin benim ki hamile demiş kuzenimi paylamış hamile misin diye ahdjah iki tame çocuğu var da peş peşe

Kesinlikle Allah gösteriyor. Rabbim ne büyük ya. Çok şükür ona ve verdiği her şeye. Dilerim hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…