- 20 Mayıs 2022
- 181
- 422
- 18
- 31
Evet ilk çocuk benim. valla erkek hissediyorum ilk test yaptığım andan beri ama hiç fark etmez sağlıklı olsun benim olsun yavrum. kız çocuk şahane bişey onu da çok isterimHadi bakalım, gönlünden ne geçiyor peki? İlk çocuk olunca çok fark etmiyor gerçi ikisi de heyecan.
Almıştır nasıl büyümüştürOzmaan çok küçüktü ama ona rağmen kıpır kıpırdı. şimdi insan şeklini almıştır heyecanlıyım bakmak için
benim foto 10. haftanın başında çekilmiştiÇok eğlenceli ya kızlar görüntüleri çekildikçe atın da tahmin edelim
aynisini dun sabah yasadimAyyy kizlar kusma daha olmadi dedim ama kahvaltidan once buraya yazdiktan sonra bende bi ogurme oldu ne kadar kasildiysa vucudum su an adet sancisi gibi sancim var kusmadim ama cok kotu oldum ya bu neydi boyle
Ay insaAllah ya 12. Haftada tum belirtiler pik yapiyomuş yasamadigim seyi yasadim bu hafta ya yarin 13. Haftaya giriyorum umarim normallesirimaynisini dun sabah yasadimumarim biteceginin isaretidir..
Bende şimdi rastlanildi ama değerim çok düşükmus ve hızla düşüyor korkulacak birşey yok dedi doktorCanım nasıl yani hamile kalmadan önce mi rastlandi yoksa hamile kaldıktan sonraeğer hamile kalmadan önceyse korkma canım benim . Peki napiyosun şuan neler yasadin
Tahminim yok hiç anlamıyorum ama maşallah bebişeOzaman bende de gelsin resim 10+1 de gitmiştim şimdi 11+3 üz
Tahminleri alayım hanımlar pazartesi kontrolüm var daha ne görünnebilir cinsiyet
Olsun içinden geleni söyle bakalım pazartesi kontrolde bişeyler netleşebilir söyle canım tutatcakmıTahminim yok hiç anlamıyorum ama maşallah bebişe
Benim bebeğimle aynı sanki pozOzaman bende de gelsin resim 10+1 de gitmiştim şimdi 11+3 üz
Tahminleri alayım hanımlar pazartesi kontrolüm var daha ne görünnebilir cinsiyet
Maşallah kuzucuğa kız diyprum benOzaman bende de gelsin resim 10+1 de gitmiştim şimdi 11+3 üz
Maşallah bu minnoşa da kız tahminimKızlar benim minişkomuda tahmin edin ya
Ben hiç anlayamıyorum. Erkek gibi geldi ama
Geçen hafta cumartesiden ultrason
Ay hadi sağlıkla gelsinde tek Allah izin verirse başımın üstğnde kız erkek farketmiyor ama annelik heyecanı işte..kız olursa kızıma arkadaş olur, erkek olursa da farklı bi tecrübe olur ama merak duygusu işteMaşallah kuzucuğa kız diyprum ben
Bana erkek gibi geldi desem çok tutturamam ama sanki öne eğimli bişey var ortadaKızlar benim minişkomuda tahmin edin ya
Ben hiç anlayamıyorum. Erkek gibi geldi ama
Geçen hafta cumartesiden ultrason
Ay canım benim çok şükür çok şükür. Allah'ım esirgesin korusun hepimizin bebeğini .Rabbim herkese sağlıklı evlat versin. Bu dergerinin düşük olmasının nedeni acaba bakteriye az maruziyette kalman mi kiBende şimdi rastlanildi ama değerim çok düşükmus ve hızla düşüyor korkulacak birşey yok dedi doktor
Hayal değil bende onu gördümBana erkek gibi geldi desem çok tutturamam ama sanki öne eğimli bişey var ortadayada hayal görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?