2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ayy ne güzel Bi rüya inş Rabbim gönlüne göre kolay dogum versin canm

Ben de Erzurum'dayım, pelerinim vardı ikinci kızım Kasım doğumlu. Onu giyiyordum. Daha soğuklarda montumun üstüne bütün bir şal sararım diye düşünüyorum. Ekstra bir şey almam heralde. Hamilelikten sonra nedense o kıyafetleri hemen atasım geliyor benim

Oo benm memleketimden orada çok sogk ama atlatılır Bi şekil valla montlar aldm içinde kayboluyor kayıyolrdı ben hep polarlrla battaniyeyle büyüttüm

Oo benm memleketimden orada çok sogk ama atlatılır Bi şekil valla montlar aldm içinde kayboluyor kayıyolrdı ben hep polarlrla battaniyeyle büyüttüm
Bebe için mi diyorsun? Evet ben de owli tulum almıştım Polar şeklinde. Onu verdim ya başka birine, şu an pişman oldum verdiğime tekrar çocuk düşünmediğim için her şeyi dağıtmışım. Şimdi h&mden baktım astronot tulumlara onlar da iyiymiş. Öyle bir şey alabiliriz belki.

Eklentiler

• Screenshot_20220721_112535_com.android.chrome.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 58
Ben de gereksiz bi şey bulunsun istemem veririm hemen birine. Ama hamile kıyafetlerini hemen veremedim vücudum anca toparladı kendını, bu yüzden baya giydim ben hamile pantolonumu

Ben de gereksiz bi şey bulunsun istemem veririm hemen birine. Ama hamile kıyafetlerini hemen veremedim vücudum anca toparladı kendını, bu yüzden baya giydim ben hamile pantolonumu
Bende hiçbişey kalmadı herşeyim ama herşeyimi verdim şimdi yeni bikaç kendime bişey aldım çocuğa kısmetse 27-28 haftadan sonra alışveriş yapacağım herşeyde uçtu sonumuz Allah Kerim

Bende hiçbişey kalmadı herşeyim ama herşeyimi verdim şimdi yeni bikaç kendime bişey aldım çocuğa kısmetse 27-28 haftadan sonra alışveriş yapacağım herşeyde uçtu sonumuz Allah Kerim
Bende o haftalarda düşünüyorum alışverişi. Fiyat kısmı olmaSa aslında en güzel en keyifli alışveriş Minik minik hersey

ya bende o haftalarda düşünüyorum bebek alışverişini ama inanılmaz bir tekstil zammı bekleniyor ve şuan zara, hm, defacto baya indirimde bişeyler alsak mı?

ya bende o haftalarda düşünüyorum bebek alışverişini ama inanılmaz bir tekstil zammı bekleniyor ve şuan zara, hm, defacto baya indirimde bişeyler alsak mı?
Bende bu zamlar alsakmı dedittiriyo ama sanki beklesem dahada iyi olacak gibi geliyor yaşam sınırını bir geçsin hayırlısıyla sağljkla alalım kucağımızada bir önceki kaybım beni çok üzüyor 16. Haftada kaybettim o yüzden bekleyip o haftalarda inşaAllah herşeyini alırız zamlar zafen gelecek neyapalımzamsız gün yok

İnşallah bizimde rahat olur Burası epey soğuk şuan 19 derece geceleri yorganla yatılıyor hala
Ben de Sivas'tayim su an 15 derece
Şahsen ben dusunuyorum erkenden almayi Allah izin verirse bebek hareketlenince erkenden almayi dusunuyorum cunku zaman gectikce almadigim her sey icin pisman oldugum bi donemdeyim

canım çok geçmiş olsun.❣

kızlarr bu arada ben de covid oldum boğaz ağrımı sebebi buymuş dün sürekli ateşim vardı.. 2 kez hastaneye gitmek zorunda kaldım.. doktorum sadece kan sulandırıcı verdi. bol bol dinlen bol sıvı al dedi.. ama belim kopuyor boğazım fecii ağrıyor.. bu sabah itibariyle öksürük de başladı. benim de 2 aşım var ilk kez kalabalık bir yere girdim ve başıma bunlar geldi.. dikkat edin kendinize lütfen

Sen nerelerdesin Seçilcim yahu çocuk salmıyor galiba gözlerimiz aradı seni göremedik buralarda
Ah cancağızım sağol okuyorum fırsat buldukça çalışıyorum faturalar bi yandan yoğun bebem bı yandan onun tahlilleri vardı bı baktırmak istedim menenjit aşıları var pazartesi bi onla uğraş büyük kız Allah'tan bir haftalığına ananesinde tatilde yarın randevu var bebiş için aşırı yoğun koşturma bazen diyorum 3. Olunca nasıl olacak rabbim yardım etsin hepimize

Çok geçmiş olsun bende de fena bel ağrısı vardı bir tane parol ictim gecti doktor da.dedi parol icebilirsin diye bir tane al istersen o ağrıdansa bir de bal limon karabiber öksürüğüme iyi geldi hemen geçti

Zatn o minikler o kdr darlıyoki minik minikler ya bende verdim valla polarlardan Bakıcm artık cnm ben zayıfım her iki dönemdede normal giyiyorumsadece tşört lerde eşimin kilere geöiyomyada elbise

Sen nasılsın canım keyfin nasıl, ne yaptınız muayene konusunda

Seni çok iyi anlıyorum, kız kardeşimi hatırlattı yazdıkların yaklasik 1,5 sene önce isteyerek evlendi ve bi sure sonra evlilikte hic keyifli bisey değilmiş demeye başladı. Bu mutsuz oldugundan degil sadece anne evinde ki gibi sadece süslenip gezmeye gidemedigindendi ilk zamanlar sorumluluk ağır gelmisti. Simdi 4 aylık bebeği var ve Elh çok daha iyi . Sigara konusunda da kuzenim 3 hamileliginde de bırakıp bebekler anne sütünü birakinca geri başlamıştı Eger ilerde eksikliğini hissedersen yine baslarsin kısaca bu bi surec ins bebeğine kavuştuktan sonra hersey senin için daha güzel olur sende iyi ki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…