Ayy ne güzel Bi rüya inş Rabbim gönlüne göre kolay dogum versin canmZayen ben ocak annesi olacak gibi hissediyorum kendimi 7 şubat tahmini doğum ama kısmet sağlıkla gelsinlerde tek, dün rüyamda doğum yapıyodum bir oğlum oluyodu ama doğum çok kolay bi saat içinde oluyordu garip garip şeylerdi ah sağlıkla kucağımıza alalımda hayırlısıyla..
Karabük ve Çankırı arasında bir ilçede yaşıyoruz geçen sene kirpiklerim donmuştu soğuktanHadi canım hangi şehir ben bodrumdaym ve burda sadece ocak çok sogk oluyo
Oo benm memleketimden orada çok sogk ama atlatılır Bi şekil valla montlar aldm içinde kayboluyor kayıyolrdı ben hep polarlrla battaniyeyle büyüttümBen de Erzurum'dayım, pelerinim vardı ikinci kızım Kasım doğumlu. Onu giyiyordum. Daha soğuklarda montumun üstüne bütün bir şal sararım diye düşünüyorum. Ekstra bir şey almam heralde. Hamilelikten sonra nedense o kıyafetleri hemen atasım geliyor benim
Ayyy orada fenaymış ya ozmn ben bizim buraya göre konusuyorumKarabük ve Çankırı arasında bir ilçede yaşıyoruz geçen sene kirpiklerim donmuştu soğuktansürekli kış gibi burası gölgede insan üşür
Bebe için mi diyorsun? Evet ben de owli tulum almıştım Polar şeklinde. Onu verdim ya başka birine, şu an pişman oldum verdiğimeOo benm memleketimden orada çok sogk ama atlatılır Bi şekil valla montlar aldm içinde kayboluyor kayıyolrdı ben hep polarlrla battaniyeyle büyüttüm
Ben de gereksiz bi şey bulunsun istemem veririm hemen birine. Ama hamile kıyafetlerini hemen veremedim vücudum anca toparladı kendını, bu yüzden baya giydim ben hamile pantolonumuBen de Erzurum'dayım, pelerinim vardı ikinci kızım Kasım doğumlu. Onu giyiyordum. Daha soğuklarda montumun üstüne bütün bir şal sararım diye düşünüyorum. Ekstra bir şey almam heralde. Hamilelikten sonra nedense o kıyafetleri hemen atasım geliyor benim
Bende hiçbişey kalmadı herşeyim ama herşeyimi verdim şimdi yeni bikaç kendime bişey aldım çocuğa kısmetse 27-28 haftadan sonra alışveriş yapacağım herşeyde uçtu sonumuz Allah KerimBen de gereksiz bi şey bulunsun istemem veririm hemen birine. Ama hamile kıyafetlerini hemen veremedim vücudum anca toparladı kendını, bu yüzden baya giydim ben hamile pantolonumu
Bende o haftalarda düşünüyorum alışverişi. Fiyat kısmı olmaSa aslında en güzel en keyifli alışverişBende hiçbişey kalmadı herşeyim ama herşeyimi verdim şimdi yeni bikaç kendime bişey aldım çocuğa kısmetse 27-28 haftadan sonra alışveriş yapacağım herşeyde uçtu sonumuz Allah Kerim
ya bende o haftalarda düşünüyorum bebek alışverişini ama inanılmaz bir tekstil zammı bekleniyor ve şuan zara, hm, defacto baya indirimde bişeyler alsak mı?Bende hiçbişey kalmadı herşeyim ama herşeyimi verdim şimdi yeni bikaç kendime bişey aldım çocuğa kısmetse 27-28 haftadan sonra alışveriş yapacağım herşeyde uçtu sonumuz Allah Kerim
Bende bu zamlar alsakmı dedittiriyo ama sanki beklesem dahada iyi olacak gibi geliyor yaşam sınırını bir geçsin hayırlısıyla sağljkla alalım kucağımızada bir önceki kaybım beni çok üzüyor 16. Haftada kaybettim o yüzden bekleyip o haftalarda inşaAllah herşeyini alırız zamlar zafen gelecek neyapalımya bende o haftalarda düşünüyorum bebek alışverişini ama inanılmaz bir tekstil zammı bekleniyor ve şuan zara, hm, defacto baya indirimde bişeyler alsak mı?
Ben de Sivas'tayim su an 15 dereceİnşallah bizimde rahat olurBurası epey soğuk şuan 19 derece geceleri yorganla yatılıyor hala
Şahsen ben dusunuyorum erkenden almayi Allah izin verirse bebek hareketlenince erkenden almayi dusunuyorum cunku zaman gectikce almadigim her sey icin pisman oldugum bi donemdeyimya bende o haftalarda düşünüyorum bebek alışverişini ama inanılmaz bir tekstil zammı bekleniyor ve şuan zara, hm, defacto baya indirimde bişeyler alsak mı?
canım çok geçmiş olsun.❣Herkese selam, dün akşam 7 gibi ateşim çıktı 37.7 gece sabaha kadar sıtma tuttu, eklem kas ağrısından bahsetmiyorum bile. Covid olmuşum.. ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından, ilaç kullanmak istemekce ilaçlık bişry oluyo, çevrenizde varmı covid atlatan ilaçsız nasıl ateşimi düşürebilirim 38.3 şuan korkuyorum bişey olur diyekendinizi çok sıkı koruyun ölüyorum ağrıdan ,hırıltılı öksürük var iyice midemi bulandırıyo ben yakalandım siz dikkat edin ve 3 aşılıyım
Ah cancağızım sağol okuyorum fırsat buldukça çalışıyorum faturalar bi yandan yoğun bebem bı yandan onun tahlilleri vardı bı baktırmak istedim menenjit aşıları var pazartesi bi onla uğraş büyük kız Allah'tan bir haftalığına ananesinde tatilde yarın randevu var bebiş için aşırı yoğun koşturma bazen diyorum 3. Olunca nasıl olacak rabbim yardım etsin hepimizeSen nerelerdesin Seçilcim yahuçocuk salmıyor galiba gözlerimiz aradı seni göremedik buralarda
Livaya gittim İlk kamil kurt beğenmedim pek yarın medinovaya gidicem 10 ay önce kadın doğumda doğum yaptım doktorları iyiydi hem özel hem devlet devam ettim bunda da öyle yaparım diye düşünüyorumDoktorun kim canim
Çok geçmiş olsun bende de fena bel ağrısı vardı bir tane parol ictim gecti doktor da.dedi parol icebilirsin diye bir tane al istersen o ağrıdansa bir de bal limon karabiber öksürüğüme iyi geldi hemen geçticanım çok geçmiş olsun.❣
kızlarrbu arada ben de covid oldum boğaz ağrımı sebebi buymuş dün sürekli ateşim vardı.. 2 kez hastaneye gitmek zorunda kaldım.. doktorum sadece kan sulandırıcı verdi. bol bol dinlen bol sıvı al dedi.. ama belim kopuyor boğazım fecii ağrıyor.. bu sabah itibariyle öksürük de başladı. benim de 2 aşım var ilk kez kalabalık bir yere girdim ve başıma bunlar geldi.. dikkat edin kendinize lütfen ❣
Zatn o minikler o kdr darlıyoki minik minikler ya bende verdim valla polarlardan Bakıcm artık cnm ben zayıfım her iki dönemdede normal giyiyorumBen de gereksiz bi şey bulunsun istemem veririm hemen birine. Ama hamile kıyafetlerini hemen veremedim vücudum anca toparladı kendını, bu yüzden baya giydim ben hamile pantolonumu
Sen nasılsın canım keyfin nasıl, ne yaptınız muayene konusundaKızlar nasılsınız çok yazışma olmuş okuyamıyorum bu hafta yoğun çalışıyorum. Hasta olanlar var sanırım hepsine allahtan şifa bulantısı olanlara sabırhepimize sağlıklı gebelikler dilerm
Seni çok iyi anlıyorum, kız kardeşimi hatırlattı yazdıklarınaslında ben de bile isteye yapmıyorum. zaten çalışıyorum boş zamanım yok, fırsat buldukça bakıyorum ama gün sonunda bi bakıyorum bir sürü saat olmuş ben de şaşırıyorum
uzun yıllar evli olan veya bebeği için emek veren annelerin daha kolay fedakarlık yaptığını düşünüyorum. ben 29 yaşındayım ve evleneli daha 1 yıl bile olmadı. Bazen çok zorlanıyorum. Önceden bi kahve sigara yapardım keyfim yerine gelirdi. Şimdi o yok, yemek yok, ağız tadı yok. Canım kahve bile istemiyor. Zaten sürekli bi daha ne zaman sigara içebilirimin hesabını yapıyorumvarsa benim gibi yeni bırakan beni anlar. Çoğu zaman oyalanacak mutlu olacak hiçbir şey bulamıyorum. Adeta bir ot gibi hissediyorum Sonra işte sarıyorum telefona burası iyi geliyor veya başka şeylere bakıyorum. Allahtan çalışıyorum da yorulup akşam bayılıyorum. İş hayatının stresi de ayrı, sinirden ağlamadığım bir gün bile yok. Ay çok konuştum konu amacından saptı başka yerlere geldi. Ama bu vesileyle içimi dökmüş olayım dedim.
iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?