- 29 Mayıs 2021
- 2.884
- 5.603
- 108
- 39
Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah, burda bir sürü kişi herkes hamile, duası kabul olur derler, Allah duysun, size sağlıklı evlat versin inşallahKızlar ben hastanedeyim birazdan kürtaj olucam. Kalbi durmuş yine bebeğimin. Yine aynı acı. Yüreğim cayır cayır. Dua edin bana. Bu bebek son şansımdı olmadı. Yaş sorunum var. Dua edin bana çok ihtiyacım var
Valla benim bulantılarım memleketimde daha iyi olmuştu , ama dikkat edin yorulmayın. Benim de düşük riskim yoktu ama memlekete gittikten 5-6 gün sonra kanama oldum. Doktor büyük ihtimal yorgunluktan dedi. İyi tatillerArkAdaşlar merhaba fikrinizi almak istiyorum. 12. Haftalık hamileyim ve akşama doğru başlayan kusmalarım var hala ama 8. Haftaya oranla azaldı. Eşimin memleketine uzun süredir gitmedik 1 yılı geçti. Hem aile ziyareti hem de tatil için özel aracımızla gitmek istiyoruz. 16 saatlik bir yol. Bir gece kalmalı şekilde. E tabi 3 hafta sonra aybı yolun geri dönüşü de olacak Kusması olup da yola çıkan oldu mu hiç ? Doktor düşük riski yok dura dura gidebilirsiniz dedi. Fikriniz nedir
Şöyle birşey gördüm açıklamadan anladığım hem hamileyken hem de o ek fermuarlı parçayla bebek yeni doğmuşken kullanılabiliyor diye anlıyorum. Bu marka İstanbul’da da var diye biliyorum olmadı böyle birşey yapacağız. Şimdi yazın ortası olduğu için heves edip baktığım tüm hamile kıyafetleri de tril tril yazlık şeyler bakalım kışın ne yapacağızBende burda durayımbizimde burası çok soğuk oluyor kışın ne yapacağım diye şimdiden düşünceler tepemde dolaşıyor.
Çok geçmiş olsun canm ateş için ne kdr mantıklı gelir bilmiym ama ben kızlar dada kendimede avucuma limon sıkar ayaklarım koştk altm anlıma sürerim düşüyo Allah yardmcn olsun biz normal hamilelikte bile zorlanıyoruz inş rahat atlatırsınHerkese selam, dün akşam 7 gibi ateşim çıktı 37.7 gece sabaha kadar sıtma tuttu, eklem kas ağrısından bahsetmiyorum bile. Covid olmuşum.. ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından, ilaç kullanmak istemekce ilaçlık bişry oluyo, çevrenizde varmı covid atlatan ilaçsız nasıl ateşimi düşürebilirim 38.3 şuan korkuyorum bişey olur diyekendinizi çok sıkı koruyun ölüyorum ağrıdan ,hırıltılı öksürük var iyice midemi bulandırıyo ben yakalandım siz dikkat edin ve 3 aşılıyım
Rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim çok sağolun , bir buçuk yıl denedik olmadı , aynı dediğiniz şeyi yaşıyorum ailem sorduğu zaman batmaya başladı konuyu kapatıyorum , eşimde sorun yok çok şükür ,inşallah biz de o duyguyu tadar sizin gibi bu durumda olanları yüreklendiririz ,Allah razı olsun sizin de her şey gönlünüzce olsun
Prillam Dr diye ilaç var günlük alsanız sizi asla yormaz doktor bir zararı olmadığını söyledi. Ben yatmadan 2 tane içiyorum beni acayip rahatlatıyor dün gece içmedim bu sabah gene kusarak uyandımArkAdaşlar merhaba fikrinizi almak istiyorum. 12. Haftalık hamileyim ve akşama doğru başlayan kusmalarım var hala ama 8. Haftaya oranla azaldı. Eşimin memleketine uzun süredir gitmedik 1 yılı geçti. Hem aile ziyareti hem de tatil için özel aracımızla gitmek istiyoruz. 16 saatlik bir yol. Bir gece kalmalı şekilde. E tabi 3 hafta sonra aybı yolun geri dönüşü de olacak Kusması olup da yola çıkan oldu mu hiç ? Doktor düşük riski yok dura dura gidebilirsiniz dedi. Fikriniz nedir
Bende bende bendeCok isterim boyle fit spor yaparak sadece göbeği olan bir hamilelik geçirmeyi. Dogum yaptığım gibi incecik olup pozlar vermeyi. Bunlar hayallerim di.
Gercekler. 85 kiloyum. Uykudan gozum açılmıyor. Surekli yatış. Bazan kalkip oturuyorum ama uzun sürmüyor. Uyumuyorum ama gözümden hep uyku akıyor. Canim hicbirsry istemiyor. Saglikli seyleri hic istemiyor. Birsey yemek isterse patates kızartması ekmek arası veya tost istiyor
Ama yapacak birsey yok. Kac kilo olduğumun da bir önemi yok saglikla doğsun istiyorum sadece. Hayallerimi cope attım. Uykumda gelse tostta yesem amaaann hamileyim ben ne yapsaydım diyorum
Ben 12 saatlik yola gittim, sadece yemek molası verdik. Bir sorun yaşamadım şükürArkAdaşlar merhaba fikrinizi almak istiyorum. 12. Haftalık hamileyim ve akşama doğru başlayan kusmalarım var hala ama 8. Haftaya oranla azaldı. Eşimin memleketine uzun süredir gitmedik 1 yılı geçti. Hem aile ziyareti hem de tatil için özel aracımızla gitmek istiyoruz. 16 saatlik bir yol. Bir gece kalmalı şekilde. E tabi 3 hafta sonra aybı yolun geri dönüşü de olacak Kusması olup da yola çıkan oldu mu hiç ? Doktor düşük riski yok dura dura gidebilirsiniz dedi. Fikriniz nedir
Prillam Dr diye ilaç var günlük alsanız sizi asla yormaz doktor bir zararı olmadığını söyledi. Ben yatmadan 2 tane içiyorum beni acayip rahatlatıyor dün gece içmedim bu sabah gene kusarak uyandım tatilde de kurtarıcım oldu
Bana da lazım çok iyi oldu gördüğüm. Düşünüyordum ama kesin vardır böyle birşey diye..bende düğme kapatamıyorum artık. Alt göbeğim şiş üstü daha şiş eşim bile şaşırdı erken diye bu ikinci bebeğim. Oğlumda da erken çıktı göbeğimCanım bak böyle bir aparat gördüm geçenlerde. Ben almayı düşünüyorum
Valla bi şekilde bulup almak lazım monttan çünkü bi arkadaşım anlatmıştı. Hamileyken nasılsa az var sunun şurasında doğuma diye monta para vermek istememiş. Önü azcık acıkmış montunun göbeği dışarda kalıyormuş. Servisten inip, cok az bi yokuş çıkıyordum sadece oysaki dedi. Bebek zatürre olarak doğmuş. İlk kez duydum böle bi şeyi. O yüzden hamile kaldığımda beni uyarmıştı. Sen sen ol, karnını açıkta bırakma diye. Sizin de aklınızda olsun diye anlattımSizin ilk hamileliğin sonu kışa mı gelmişti ben epey kara kışta doğuracağım buralar soğuk. Geçen sene buraya uysun diye yok omni heat termal teknolojili çok alengirli bir kaban almıştım, 34 beden olduğu için bir işe yaramayacak tabii. Kaban işi nasıl oluyor hamilelikte? Hamileye özel vardır di mi?
Bi tiksinti gelince yuzunu gormek istemezsin insaAllah gelirmaşallah darısı başıma
doğumdan sonraya da ümidim yok nasip olur da emzirirsem o zaman da içemem
ömür boyu tiksinsem keşke
Kuzum nolur nolmaz bi doktoruna daniş gidinceAaa ciddimisin cnm zencefil zararlımı ben midem yüzünden her sabah çay yerine ballı zencefil yapıp içiyorum 2 bardak
Benim bagimliligimda psikolojikti ne zaman boyle kaygilar sikintilar bas gosterse hemen sarilirdim rahatlatirdi sanki beni ama alakasi yokmus ben bile bu kadarini beklemiyordum benim icin cok iyi oldugerçekten maşallah nasıl oluyor bu süper irade
ben de bırakalı 1.5 ay oldu bu kısa zamanda bile faydasını gördüm, ama psikolojik bi bağımlılığım var sanırım, sanki içince canımın sıkıntısı geçecek, kafam dağılacak gibi hissediyorum.
İnşallah benim de bundan sonraki hayatım sigarasız olur
Kızlar kışın daha iyi oluyor emin olun benm büyük kızımda ocakta en sogk zamanda dogdu zatn ozmn dısarı çıkamıyon sıcaktan isilik gibi şeylerde oluyo yazn tam 6 7 aylık oluyor en rahat zaman benceBende burda durayımbizimde burası çok soğuk oluyor kışın ne yapacağım diye şimdiden düşünceler tepemde dolaşıyor.
Aynen öle benim büyük yavrumda ocak doğumlu daha iyi oluyor hem 6 aylık olunca ek gıdaya geçince gezme tatil falan daha keyifli olıyorKızlar kışın daha iyi oluyor emin olun benm büyük kızımda ocakta en sogk zamanda dogdu zatn ozmn dısarı çıkamıyon sıcaktan isilik gibi şeylerde oluyo yazn tam 6 7 aylık oluyor en rahat zaman bence
Aynen canm çok rahat Bi zaman sadece hasta olmamaları için dikkat etmek lazm zatn o sogklardada dısarı çıkılmıyo zatn yaza rahat oluruz inşAynen öle benim büyük yavrumda ocak doğumlu daha iyi oluyor hem 6 aylık olunca ek gıdaya geçince gezme tatil falan daha keyifli olıyor
İnşallah bizimde rahat olurKızlar kışın daha iyi oluyor emin olun benm büyük kızımda ocakta en sogk zamanda dogdu zatn ozmn dısarı çıkamıyon sıcaktan isilik gibi şeylerde oluyo yazn tam 6 7 aylık oluyor en rahat zaman bence
Zayen ben ocak annesi olacak gibi hissediyorum kendimi 7 şubat tahmini doğum ama kısmet sağlıkla gelsinlerde tek, dün rüyamda doğum yapıyodum bir oğlum oluyodu ama doğum çok kolay bi saat içinde oluyordu garip garip şeylerdi ah sağlıkla kucağımıza alalımda hayırlısıyla..Aynen canm çok rahat Bi zaman sadece hasta olmamaları için dikkat etmek lazm zatn o sogklardada dısarı çıkılmıyo zatn yaza rahat oluruz inş
Hadi canım hangi şehir ben bodrumdaym ve burda sadece ocak çok sogk oluyoİnşallah bizimde rahat olurBurası epey soğuk şuan 19 derece geceleri yorganla yatılıyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?