2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bana da nane çayı iyi geliyor aklınızda olsun tabii bu bitki çayı işini de abartmamakta fayda var. Bir de saksıda fesleğen aldım onun kokusu da iyi geliyor

Bu arada She-Raa canim nerelerdesin. Özlettin kendini. Hersey yolunda mi
Merhaba canım, şükür her şey yolunda. Bayramda hem eşimin hem benim memleketlerimize gittik, uzun yol çektik. O yordu sanırım. Haftasonuna da Ankaradan arkadaşım ailesiyle geliyor. Onları ağırlayacağız. Hazırlık vs yapmam gerek. Salı günü dr a gittik, sorun yok dedi şükür . 2 hafta sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Bir de benim oğlan çok hareketlendi, sürekli oyun istiyor, Urfa da malum 41 derece olunca dışarı çıkamıyoruz, parka gidemiyoruz. Evde onun peşinden koşturuyorum. Sıcaklardan önce sabah eşimi okula uğurladıktan sonra biz çıkar parkta yürüyüş yapardık sabahın serinliğinde, parkta oynardık. Ama şimdi çıkarsam bayılırım herhalde.
Ev de çok sıcak, klima çalışıyor sürekli, o da gece çarptı herhalde sırtımda ağrı var biraz. Bulantılarım hafifledi, bel ağrım geçti. Bundan sonraSı aydınlık diyorum 1 ay sonra da benim tayin sonucum belli olur olmaz hemen taşınırız diyoruz, bakalım Allah hayırlısını versin inşallah Sen nasılsın nasıl gidiyor ? Günlük hayatta hamilelik seni rahatsız etmiyordur inşallah

İş yerinde son bir haftadır pantolonun düğmesi ve fermuarını açıp üzerine bluzu çekip oturuyorum. Karnım çok belirgin değil ama genel bi genişleme olduğu kesin. İş yerine henüz söylemedim, direktörüm 2 hafta izinde, bırakayım mutlu mutlu tatil yapsın 2 Ağustos’ta doktor randevum var o sırada yazı verecek bana o yazıyı götüreceğim

Bennnnhamileligiminogrendigim gun biraktim sigarayi basta o kadar tuhaf hissediyodim ki neyse dogumdan sonra icerim falan diye rahatlatiyorum kendimi, sonra bi tiksinti geldi sigaradan şu an sanki hic tanismamişiz gibi kendisiyle o kadar uzagiz
maşallah darısı başıma
doğumdan sonraya da ümidim yok nasip olur da emzirirsem o zaman da içemem
ömür boyu tiksinsem keşke

Canım bak böyle bir aparat gördüm geçenlerde. Ben almayı düşünüyorum

Eklentiler

• 4F15CACD-0F6F-40EC-8AAB-4FE4FA6912EF.png
    232,6 KB · Görüntüleme: 49
Bende aynı durumdayım giyim tarzım değişti eşiö diyor işyerindekiler anlamıyor mu sen böle giymezsin en bol gömlekleri pantolonlatı giyiyorum, ama söleyince yeni hamiş elbiselerimi giyerim cici cici ,pazartesi kontrolüm var belki sölerim ben zayıfım biraz ondanmi ikinci hamilelik ondanmı bilmem sabah yine idare eder ama öğleden sonra top gibi karnım baya baya belli oluyor saklamasam.

Canım bak böyle bir aparat gördüm geçenlerde. Ben almayı düşünüyorum
Bunu ben de o malum alışveriş sitesinde gördüm mantıklı birşeye benziyor, en azından hamileliğin basında normal pantolonları giymemizi sağlar. Ben yurtdışındayım burda hiç araştırmadım zaten burda giysi olayı Türkiye’ye göre pahalı, gelince herseyi toplayacağım ordan şimdilik işte bi iki hamile pantolonu burdan alayım diyorum

maşallah darısı başıma
doğumdan sonraya da ümidim yok nasip olur da emzirirsem o zaman da içemem
ömür boyu tiksinsem keşke
Sigarayı senelerce çok severek, ayıla bayıla içtim. Eşime söz vermiştim. Evlendiğim gün, imza attığım andan itibaren içmiyorum. O günden beri 1 tane bile içmedim. Çok faydasını gördüm . Senin için de sigarasız bir hayat diliyorum

Ben ilk hamileliğimde 1 tayt, 1 eşofman, 2 tane de pantolon almıştım(siyah ve mavi kot) onlar işimi gördü. Doğumdan sonra da 1-2 ay kullandım.Sonrasında yırtıldı attım. Bu en azından 7.aya kadar idare eder. Sonrasında zaten doğum iznine ayrılmaya az bir zaman kalır. 1-2 pantolon iş görür bence

Günaydınnn

Aynı soruyu soracaktım ben deee

Sanki hiç yemek yememişim gibi açlıktan mide bulantısı ve açlıkla uyanıyorum 2 gündür

Hiç böyle olmamıştım
Gece 2 de tuvalete kalktım nasıl açım, hiç adetim değildir gece kalkınca yatmadan önce atıştırmak ona rağmen sanki bir gün boyu yemek yememiş gibi aç uyandım. Yattım uyudum tabii geri. Bende de oluyor.

gerçekten maşallah nasıl oluyor bu süper irade
ben de bırakalı 1.5 ay oldu bu kısa zamanda bile faydasını gördüm, ama psikolojik bi bağımlılığım var sanırım, sanki içince canımın sıkıntısı geçecek, kafam dağılacak gibi hissediyorum.
İnşallah benim de bundan sonraki hayatım sigarasız olur

Sizin ilk hamileliğin sonu kışa mı gelmişti ben epey kara kışta doğuracağım buralar soğuk. Geçen sene buraya uysun diye yok omni heat termal teknolojili çok alengirli bir kaban almıştım, 34 beden olduğu için bir işe yaramayacak tabii. Kaban işi nasıl oluyor hamilelikte? Hamileye özel vardır di mi?

En zor zamanları atlatmışsın canım. Bundan sonrası daha kolay emin ol bazen benim canım da istiyor ama tadını düşünüp, hissedince tiksiniyorum

Bende burda durayım bizimde burası çok soğuk oluyor kışın ne yapacağım diye şimdiden düşünceler tepemde dolaşıyor.

Ben 8 temmuzda Urfa sıcaklarında doğum yaptım canım. Okulda karneleri verdik, 6-7 gün sonra sezaryen oldum. Ben lcw waiki den arkası lastikli mont almıştım. Ama tabi karnım o kadar büyümemişti. Hamileye özel vardır mutlaka canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…