- 29 Mayıs 2021
- 2.884
- 5.603
- 108
- 39
Bana da nane çayı iyi geliyor aklınızda olsun tabii bu bitki çayı işini de abartmamakta fayda var. Bir de saksıda fesleğen aldım onun kokusu da iyi geliyorKızlar günaydın, mide bulantıma çözümü nane yağı koklayarak buldum. Az bir miktarda elinizin üzerine ya da beze damlatarak koklayabilirsiniz. Benim bulantımı anında hafifletiyor. İnşallah bulantısı olan arkadaşlara da şifa olur.
Merhaba canım, şükür her şey yolunda. Bayramda hem eşimin hem benim memleketlerimize gittik, uzun yol çektik. O yordu sanırım. Haftasonuna da Ankaradan arkadaşım ailesiyle geliyor. Onları ağırlayacağız. Hazırlık vs yapmam gerek. Salı günü dr a gittik, sorun yok dedi şükür . 2 hafta sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum.Bu aradaShe-Raa canim nerelerdesin. Özlettin kendini. Hersey yolunda mi
İş yerinde son bir haftadır pantolonun düğmesi ve fermuarını açıp üzerine bluzu çekip oturuyorum. Karnım çok belirgin değil ama genel bi genişleme olduğu kesin. İş yerine henüz söylemedim, direktörüm 2 hafta izinde, bırakayım mutlu mutlu tatil yapsınBende uzun bir aradan sonra işe döndüm bakalım sonumuz hayrola ,, kimse anlamasın diyede bol bişeyler giydim birazcık göbek çıktı benim, sen bizden öncesin canım az kaldı 13 14 haftada bitecek hayırlısıyla
Allh yardımcımız olsun sağlıkla doğsunlarda çektiğimiz değsin inşallah cnm zaman su gibi akıp geçse keşkeAyy cnm Malesef bende aynı senin gibiyim hiç doyduğumu hissetmiyorum yiyorum sonrada hazımsızlık
maşallah darısı başımaBennnnhamileligiminogrendigim gun biraktim sigarayi basta o kadar tuhaf hissediyodim ki neyse dogumdan sonra icerim falan diye rahatlatiyorum kendimi, sonra bi tiksinti geldi sigaradan şu an sanki hic tanismamişiz gibi kendisiyle o kadar uzagiz
Koku var fitil olarak alıyorsan yağlı yağlı bi dokusu da varkızlar ya bu progestan kullananların çişinde bi koku var mı? maf etti beni kokusu ya
Canım bak böyle bir aparat gördüm geçenlerde. Ben almayı düşünüyorumİş yerinde son bir haftadır pantolonun düğmesi ve fermuarını açıp üzerine bluzu çekip oturuyorum. Karnım çok belirgin değil ama genel bi genişleme olduğu kesin. İş yerine henüz söylemedim, direktörüm 2 hafta izinde, bırakayım mutlu mutlu tatil yapsın2 Ağustos’ta doktor randevum var o sırada yazı verecek bana o yazıyı götüreceğim
Bende aynı durumdayım giyim tarzım değişti eşiö diyor işyerindekiler anlamıyor mu sen böle giymezsin en bol gömlekleri pantolonlatı giyiyorum, ama söleyince yeni hamiş elbiselerimi giyerim cici cici ,pazartesi kontrolüm var belki sölerimİş yerinde son bir haftadır pantolonun düğmesi ve fermuarını açıp üzerine bluzu çekip oturuyorum. Karnım çok belirgin değil ama genel bi genişleme olduğu kesin. İş yerine henüz söylemedim, direktörüm 2 hafta izinde, bırakayım mutlu mutlu tatil yapsın2 Ağustos’ta doktor randevum var o sırada yazı verecek bana o yazıyı götüreceğim
Aaa ciddimisin cnm zencefil zararlımı ben midem yüzünden her sabah çay yerine ballı zencefil yapıp içiyorum 2 bardakZencefilin kan sulandirici ozelligi var kuzum nolur nolmaz
Bunu ben de o malum alışveriş sitesinde gördüm mantıklı birşeye benziyor, en azından hamileliğin basında normal pantolonları giymemizi sağlar. Ben yurtdışındayım burda hiç araştırmadım zaten burda giysi olayı Türkiye’ye göre pahalı, gelince herseyi toplayacağım ordanCanım bak böyle bir aparat gördüm geçenlerde. Ben almayı düşünüyorum
Sigarayı senelerce çok severek, ayıla bayıla içtim. Eşime söz vermiştim. Evlendiğim gün, imza attığım andan itibaren içmiyorum. O günden beri 1 tane bile içmedim. Çok faydasını gördüm . Senin için de sigarasız bir hayat diliyorummaşallah darısı başıma
doğumdan sonraya da ümidim yok nasip olur da emzirirsem o zaman da içemem
ömür boyu tiksinsem keşke
Ben ilk hamileliğimde 1 tayt, 1 eşofman, 2 tane de pantolon almıştım(siyah ve mavi kot) onlar işimi gördü. Doğumdan sonra da 1-2 ay kullandım.Sonrasında yırtıldı attım. Bu en azından 7.aya kadar idare eder. Sonrasında zaten doğum iznine ayrılmaya az bir zaman kalır. 1-2 pantolon iş görür benceBunu ben de o malum alışveriş sitesinde gördüm mantıklı birşeye benziyor, en azından hamileliğin basında normal pantolonları giymemizi sağlar. Ben yurtdışındayım burda hiç araştırmadım zaten burda giysi olayı Türkiye’ye göre pahalı, gelince herseyi toplayacağım ordanşimdilik işte bi iki hamile pantolonu burdan alayım diyorum
Gece 2 de tuvalete kalktım nasıl açım, hiç adetim değildir gece kalkınca yatmadan önce atıştırmak ona rağmen sanki bir gün boyu yemek yememiş gibi aç uyandım. Yattım uyudum tabii geri. Bende de oluyor.Günaydınnn
Aynı soruyu soracaktım ben deee
Sanki hiç yemek yememişim gibi açlıktan mide bulantısı ve açlıkla uyanıyorum 2 gündür
Hiç böyle olmamıştım
gerçekten maşallah nasıl oluyor bu süper iradeSigarayı senelerce çok severek, ayıla bayıla içtim. Eşime söz vermiştim. Evlendiğim gün, imza attığım andan itibaren içmiyorum. O günden beri 1 tane bile içmedim. Çok faydasını gördüm . Senin için de sigarasız bir hayat diliyorum
Sizin ilk hamileliğin sonu kışa mı gelmişti ben epey kara kışta doğuracağım buralar soğuk. Geçen sene buraya uysun diye yok omni heat termal teknolojili çok alengirli bir kaban almıştım, 34 beden olduğu için bir işe yaramayacak tabii. Kaban işi nasıl oluyor hamilelikte? Hamileye özel vardır di mi?Ben ilk hamileliğimde 1 tayt, 1 eşofman, 2 tane de pantolon almıştım(siyah ve mavi kot) onlar işimi gördü. Doğumdan sonra da 1-2 ay kullandım.Sonrasında yırtıldı attım. Bu en azından 7.aya kadar idare eder. Sonrasında zaten doğum iznine ayrılmaya az bir zaman kalır. 1-2 pantolon iş görür bence
En zor zamanları atlatmışsın canım. Bundan sonrası daha kolay emin olgerçekten maşallah nasıl oluyor bu süper irade
ben de bırakalı 1.5 ay oldu bu kısa zamanda bile faydasını gördüm, ama psikolojik bi bağımlılığım var sanırım, sanki içince canımın sıkıntısı geçecek, kafam dağılacak gibi hissediyorum.
İnşallah benim de bundan sonraki hayatım sigarasız olur
günaydın herkesearkadaşlar günaydın sabahları aç kurt gibi uyanan var mı benim gibi
Bende burda durayımSizin ilk hamileliğin sonu kışa mı gelmişti ben epey kara kışta doğuracağım buralar soğuk. Geçen sene buraya uysun diye yok omni heat termal teknolojili çok alengirli bir kaban almıştım, 34 beden olduğu için bir işe yaramayacak tabii. Kaban işi nasıl oluyor hamilelikte? Hamileye özel vardır di mi?
Ben 8 temmuzda Urfa sıcaklarında doğum yaptım canım. Okulda karneleri verdik, 6-7 gün sonra sezaryen oldum. Ben lcw waiki den arkası lastikli mont almıştım. Ama tabi karnım o kadar büyümemişti. Hamileye özel vardır mutlaka canımSizin ilk hamileliğin sonu kışa mı gelmişti ben epey kara kışta doğuracağım buralar soğuk. Geçen sene buraya uysun diye yok omni heat termal teknolojili çok alengirli bir kaban almıştım, 34 beden olduğu için bir işe yaramayacak tabii. Kaban işi nasıl oluyor hamilelikte? Hamileye özel vardır di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?