- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
İyi gecelerrrGece gece gevezeliğim tuttu hadin iyi geceler kızlar
kesin telefon sapigi muamelesi gorurumCevabı söylersem unutursun, kendin dene ve gör
İyi gecelerGece gece gevezeliğim tuttu hadin iyi geceler kızlar
Kıbrıs şivesiyle; yes be gadın demek istiyorum sanaaaBir ara şey vardı herkes glutenin çok zararlı olduğuna inanıp glutensiz diyet yaptı. Şimdi yeni bir çalışma açıklanmış. Beslenmede tam tahılların yeri çok önemliymiş. Çoğu doktor gluten hassasiyeti ya da çölyak yoksa glutenin beslenmede yeri olması gerektiğini söylüyor. Aklıma o geldi radyasyon meselesi gelinceBilim kendini hep yeniliyor.
Bir de ben aklıma geldi zamanında folik asit kullanmazsak ne olur diye araştırmıştım. Bizim gibi ekmek tüketilen ülkelerde bu spinal açıklık olayı çok az görülüyormuş mesela tüketilmeyen ülkelere göre. Folik asiti sanırım ekmekten alıyormuşuz.EKMEK KÖTÜ DEĞİL KARATAY HOCAM BAKIN DEMEK İSTİYORUM.
Ni dimek uyku tutmayınca işte böyle çenen düşüyorKıbrıs şivesiyle; yes be gadın demek istiyorum sanaaaBilginin ışığıyla bizi aydınlattığın için teşekkür ederiz hocam
Çok teşekkür ederim çok sağolun , bir buçuk yıl denedik olmadı , aynı dediğiniz şeyi yaşıyorum ailem sorduğu zaman batmaya başladı konuyu kapatıyorum , eşimde sorun yok çok şükür ,inşallah biz de o duyguyu tadar sizin gibi bu durumda olanları yüreklendiririz ,Allah razı olsun sizin de her şey gönlünüzce olsunAllah gönlünüze göre versin ama lütfen canınızı sıkmayın ben o süreçte annemle bile görüşmek istemiyordum çünkü sürekli soruyorduBakın ben 001 amh ile 36 yaşımda hiç bir takviye almadan hamile kaldım ama şöyle de bişey var benim eşimin tahlilleri süper iyiydi , tek eksik benim yumurta rezervim di , ben her ay bekliyordum ne zaman ki bıraktım gecikme takip etmiycem çünkü tüp bebek yapıcam Eylül de dedim o ay hamile kaldım Eğer çok uzun süredir beklemiyorsanız biraz sabır derim ama uzun süredir bekliyorsanız Tüp bebek denemelerine başlayın derim bu süreç de hayırlı sonuçlanır umarım sizin için ama lütfen sabrınızı da umudunuzu da kaybetmeyin sevgiler
Cok isterim boyle fit spor yaparak sadece göbeği olan bir hamilelik geçirmeyi. Dogum yaptığım gibi incecik olup pozlar vermeyi. Bunlar hayallerim di.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Hamile yogası ilgilenenler için.
Tamam şimdi kaçıyorum gerçekten
Kız kiloyla ne alakası var bunun ben de kilolulyyum olsun hareket iyidir, 3 ay bi geçsin de yaparız ufak tefek şeyler. Güzel de besleniriz inşallah hiç üzülme. Benim de hayalim hep fit hamile olmaktıCok isterim boyle fit spor yaparak sadece göbeği olan bir hamilelik geçirmeyi. Dogum yaptığım gibi incecik olup pozlar vermeyi. Bunlar hayallerim di.
Gercekler. 85 kiloyum. Uykudan gozum açılmıyor. Surekli yatış. Bazan kalkip oturuyorum ama uzun sürmüyor. Uyumuyorum ama gözümden hep uyku akıyor. Canim hicbirsry istemiyor. Saglikli seyleri hic istemiyor. Birsey yemek isterse patates kızartması ekmek arası veya tost istiyor
Ama yapacak birsey yok. Kac kilo olduğumun da bir önemi yok saglikla doğsun istiyorum sadece. Hayallerimi cope attım. Uykumda gelse tostta yesem amaaann hamileyim ben ne yapsaydım diyorum
Seninle anca bu kadar benzeyebiliriz resmen kendimi okudumCok isterim boyle fit spor yaparak sadece göbeği olan bir hamilelik geçirmeyi. Dogum yaptığım gibi incecik olup pozlar vermeyi. Bunlar hayallerim di.
Gercekler. 85 kiloyum. Uykudan gozum açılmıyor. Surekli yatış. Bazan kalkip oturuyorum ama uzun sürmüyor. Uyumuyorum ama gözümden hep uyku akıyor. Canim hicbirsry istemiyor. Saglikli seyleri hic istemiyor. Birsey yemek isterse patates kızartması ekmek arası veya tost istiyor
Ama yapacak birsey yok. Kac kilo olduğumun da bir önemi yok saglikla doğsun istiyorum sadece. Hayallerimi cope attım. Uykumda gelse tostta yesem amaaann hamileyim ben ne yapsaydım diyorum
aslında ben de bile isteye yapmıyorum. zaten çalışıyorum boş zamanım yok, fırsat buldukça bakıyorum ama gün sonunda bi bakıyorum bir sürü saat olmuş ben de şaşırıyorumTlf ile uzun zaman geçirmek tamamen kişisel bir tercih, bugun pişmanlık yasayip yarın yine saatler geçiriyorsan demek ki bunu istiyorsun. o yüzden üstüne birde pişmanlık yasamaktansa istedigin kadar takıl ve tadını çıkar(sozum sana degil tabii )
Çocuğa zarar verme konusunda farklı araştırmalar var ve bu sorunların ileriki yaşlarda cocuklarda ortaya çıktığını gösteriyormus. Abim Dr eşi Psikolok hem hamilelikte hemde bebek büyütürken tlf, tv ve tableti hayatlarında minimuma indirdirdiler ve suan 6.sınıf öğrencisi yegenim hem sınıf birincisi hemde zamanini tv de falan gecirmez.. Bu sadece bi boyutu diğer yandan cocukluk arkadasim geceleri yanı basında tlf ile uyuduğu icin beyin tümörü olustu. Dr un kendisine ilk sorusu gece uyurken tlfnun yakininda mi olmus. Ben bunlara ve diğer uzmanlardan duyduklarıma binaen bu donemimde tlfnu minimum kullanmaya gayret ediyorum ama isteyen 24 saatin 12 saati kullansin saygı duyarım, sonucta tercih meselesi
Günaydın canım, beenarkadaşlar günaydın sabahları aç kurt gibi uyanan var mı benim gibi
Bennnnaslında ben de bile isteye yapmıyorum. zaten çalışıyorum boş zamanım yok, fırsat buldukça bakıyorum ama gün sonunda bi bakıyorum bir sürü saat olmuş ben de şaşırıyorum
uzun yıllar evli olan veya bebeği için emek veren annelerin daha kolay fedakarlık yaptığını düşünüyorum. ben 29 yaşındayım ve evleneli daha 1 yıl bile olmadı. Bazen çok zorlanıyorum. Önceden bi kahve sigara yapardım keyfim yerine gelirdi. Şimdi o yok, yemek yok, ağız tadı yok. Canım kahve bile istemiyor. Zaten sürekli bi daha ne zaman sigara içebilirimin hesabını yapıyorumvarsa benim gibi yeni bırakan beni anlar. Çoğu zaman oyalanacak mutlu olacak hiçbir şey bulamıyorum. Adeta bir ot gibi hissediyorum Sonra işte sarıyorum telefona burası iyi geliyor veya başka şeylere bakıyorum. Allahtan çalışıyorum da yorulup akşam bayılıyorum. İş hayatının stresi de ayrı, sinirden ağlamadığım bir gün bile yok. Ay çok konuştum konu amacından saptı başka yerlere geldi. Ama bu vesileyle içimi dökmüş olayım dedim.
iyi ki varsınız
Kuzum çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim tez zamanda tekrardan kavuştursunKızlar ben hastanedeyim birazdan kürtaj olucam. Kalbi durmuş yine bebeğimin. Yine aynı acı. Yüreğim cayır cayır. Dua edin bana. Bu bebek son şansımdı olmadı. Yaş sorunum var. Dua edin bana çok ihtiyacım var
Günaydınnnarkadaşlar günaydın sabahları aç kurt gibi uyanan var mı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?