Ay o nerde yazıyo bakiyim ben de. Doktor bana ense kalınlığı iyi dedi ama burundan bahsetmedi, ama fotoda maşallah baya burun belli oluyorKızlar ben ultrason kağıdıma baktım da 1.07 mm miş ense şimdi de çok ince mi dedimtövbe yarabbim neden böyle her şeye takılıyorum ya cumartesi başka dra gidicem sizin ense kalınlıkları neydi?
Ceviz fındık ve genellikle meyve yiyebiliyorum birde salata felanHoşgeldinizMide bulantınızın olmaması ne güzel Ben ne yesem içsem direk çıkıyor . Sizde ceviz , muz , et, bunları yemeye zorlayın bebiş artık beslenecek.
Merkezdeyim senAaa ne güzel içinden misin yoksa ilçelerinden mi
Bende efelerdeMerkezdeyim sen
Doktorun kim canimMerkezdeyim sen
Sen nerelerdesin Seçilcim yahuMerkezdeyim sen
Maşallah ne güzel işteKızlar selam. Benim dün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda Allaha şükür. Ara ara kasık ağrılarım, akıntım vs oluyordu. Dün doktora gittikten sonra rahatladım ondan mıdır nedir çok keskin bir şekilde tüm belirtilerim yok oldu bugün. Normal midir
Çok doğru söyledin vallaMaşallah ne güzel işte
Psikolojik olarak rahatlayınca geçmiştir bencegüzel haberler almışsın ya birkaç gün agrın kalmaz. Kontrole bir hafta kala gene başlar şikayetlerin merak etme hepimizde öle oluyor gibime geliyor da
Allah gönlünüze göre versin ama lütfen canınızı sıkmayın ben o süreçte annemle bile görüşmek istemiyordum çünkü sürekli soruyorduO kadar içten dua etmişsiniz ki çok samimi geldi bana da edin lütfenamh 005 yaş 36 , Diyarbakır bahçeci Zeki bey olmaz 007 altına dedi iki gündür ağlıyorum , yumurta görünüyor adet oluyorum ama doktorlar çok canımı yakıyor neler tavsiye edersiniz neler yaptınız
Tlf ile uzun zaman geçirmek tamamen kişisel bir tercih, bugun pişmanlık yasayip yarın yine saatler geçiriyorsan demek ki bunu istiyorsun. o yüzden üstüne birde pişmanlık yasamaktansa istedigin kadar takıl ve tadını çıkarKankiteylelarım eşim bi ara bu telefon muhabbetine takıyordu benim de.Bu konuda uzman biriyle görüşmüş. Ama telefondan o zararı almamamız için evin dışında bilmem kaç metre uzakta olması gerekiyormuş fln fln demiş adam. Pek kaçışımız yok gibi aslında. Bu yüzden vay elime telefonu su kadar zmn aldım şimdi bebeğime kim bilir neler oldu gibisinden düşünmemeliyiz diye düşünüyorum dediğim gibi oğluma hamileyken burdan çıkmıyordum ben nerdeyse yeni doğum yapan grupları takipteydım, çocuk büyütmeye , bakımına, muayene, aşı bilgilerine dair bi şeyleri hep burdan öğrendim. Halıyle az da vakit geçirmedim. Bu konuda da, tabiki az kullanalım tvyi, televizyonu, tableti ok ama iç mesele haline de gelmese daha iyi gibi. Kötü örnek de olmak istemem bu arada
Ulkenin yarisinda beyin tumoru kacinilmaz o zamanTlf ile uzun zaman geçirmek tamamen kişisel bir tercih, bugun pişmanlık yasayip yarın yine saatler geçiriyorsan demek ki bunu istiyorsun. o yüzden üstüne birde pişmanlık yasamaktansa istedigin kadar takıl ve tadını çıkar(sozum sana degil tabii )
Çocuğa zarar verme konusunda farklı araştırmalar var ve bu sorunların ileriki yaşlarda cocuklarda ortaya çıktığını gösteriyormus. Abim Dr eşi Psikolok hem hamilelikte hemde bebek büyütürken tlf, tv ve tableti hayatlarında minimuma indirdirdiler ve suan 6.sınıf öğrencisi yegenim hem sınıf birincisi hemde zamanini tv de falan gecirmez.. Bu sadece bi boyutu diğer yandan cocukluk arkadasim geceleri yanı basında tlf ile uyuduğu icin beyin tümörü olustu. Dr un kendisine ilk sorusu gece uyurken tlfnun yakininda mi olmus. Ben bunlara ve diğer uzmanlardan duyduklarıma binaen bu donemimde tlfnu minimum kullanmaya gayret ediyorum ama isteyen 24 saatin 12 saati kullansin saygı duyarım, sonucta tercih meselesi
aynen :) bende o donem cok konusuyordum hemen beni hastaneden arayip uyarmisti nolur sen dikkat et diye, ozamanlar erkek arkadasi vardi tlf yastiginin altinda uyuyordu. bende ondan sonra hep hoparlor ile konusmaya baslamistim. bu bircok haslalik gibi iste %20 sinde rastlanilan bir durum denir ve senin basina gelir onun gibi bir durum. tedbir bizden taktir Allah tanUlkenin yarisinda beyin tumoru kacinilmaz o zamanhele o ergenlik donemleri msjlasilip yastigin altina konan telefonlarrrrr
Aynen öle tercih meselesi. TabikiTlf ile uzun zaman geçirmek tamamen kişisel bir tercih, bugun pişmanlık yasayip yarın yine saatler geçiriyorsan demek ki bunu istiyorsun. o yüzden üstüne birde pişmanlık yasamaktansa istedigin kadar takıl ve tadını çıkar(sozum sana degil tabii )
Çocuğa zarar verme konusunda farklı araştırmalar var ve bu sorunların ileriki yaşlarda cocuklarda ortaya çıktığını gösteriyormus. Abim Dr eşi Psikolok hem hamilelikte hemde bebek büyütürken tlf, tv ve tableti hayatlarında minimuma indirdirdiler ve suan 6.sınıf öğrencisi yegenim hem sınıf birincisi hemde zamanini tv de falan gecirmez.. Bu sadece bi boyutu diğer yandan cocukluk arkadasim geceleri yanı basında tlf ile uyuduğu icin beyin tümörü olustu. Dr un kendisine ilk sorusu gece uyurken tlfnun yakininda mi olmus. Ben bunlara ve diğer uzmanlardan duyduklarıma binaen bu donemimde tlfnu minimum kullanmaya gayret ediyorum ama isteyen 24 saatin 12 saati kullansin saygı duyarım, sonucta tercih meselesi
Hatta telefonda radyasyonu alanın, telefon açılınca ilk alo diyenin aldığı da söyleniyoraynen :) bende o donem cok konusuyordum hemen beni hastaneden arayip uyarmisti nolur sen dikkat et diye, ozamanlar erkek arkadasi vardi tlf yastiginin altinda uyuyordu. bende ondan sonra hep hoparlor ile konusmaya baslamistim. bu bircok haslalik gibi iste %20 sinde rastlanilan bir durum denir ve senin basina gelir onun gibi bir durum. tedbir bizden taktir Allah tan
bunu hic duymamistim karsidaki ses gelmeden alo demez heraldeHatta telefonda radyasyonu alanın, telefon açılınca ilk alo diyenin aldığı da söyleniyorbi ara bunu kafaya takmıştım karşımdaki desin DİE bekledim birkaç kez sonra sacmalama dedi içimdeki ses ve pimpirik tuşumu sessize aldım
Cevabı söylersem unutursun, kendin dene ve görbunu hic duymamistim karsidaki ses gelmeden alo demez heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?