2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım geçmiş olsun, merak etme kanama alanın haftaya gittiğinde tamamen bitmiş olur Kanama olmayınca rahim içinde kan kendi kendine emiliyormuş bu da biraz uzun sürüyor. Ben kanamam varken hep alttan bakıldı hatta ilk defa pazartesi günü karından bakıldı. Belki sen de mevcut kanama alanı dışarı akmıştır. Ama hiç takılma bu duruma. Seyehat için de benim de kanama alanım azalmıştı gidebilir miyim tatile dediğimde çok net bir hayır almıştım. tatilimi iptal etmiştim. Fikir olması açısında söylüyorum karar senin ,gerçekten söylemesi kolay ben çok üzülmüştüm tatil için aylardır planlıyordum. Keyfini bozma moralini yüksek tut. Anladım ki bu süreçte ne kadar olumlu düşünürsek onu kendimize çekiyoruz hiç üzülme canım

Benim de işim gereği malesef telefonla sık iletişim kurmak zorundayım ilk kızımda bu kadar değildi mesela günde kaç saat elinizde oluyor telefon ?
Ben işten ayrıldım 1 ay önce ilk birkaç gün kendimi temizliğe verdim ama artık yapacak iş bulamiyorum o yüzden biraz sık telefon kullanıyorum ama içim hiç rahat değil

çok geçmiş olsun..
ben de sarımsaklı sütü önerebilirim tabii mide kabul ederse. onun dışında bol c vitamini bal-limon dinlenme iyi gelir canım Allah şifa versin

Ben de 6.haftada olmuştum. Bal limon, ıhlamur bal ve günde 2 kez 1000mg lık c vit aldım. Ateşim 37.5 38 arasıydı hep ve boğazlarım berbattı. Yemek sonrası 10 15 damla d vit (1000lik) aldım. 3 4 güne toparladım şükür. İnş sen de sıkıntısız atlatırsın. Acil şifalar

teşekkür ederim canim içim rahatladı
anksiyetem ara ara yokluyor
Valla ben de düşünüyorumdum yaptırsam mı yaptırmasam mı. Doktorum hemen randevu verdi perinatoloji doktorumuz bakıcak dedi ben de yan odada olucam falan filan. Özel hastane tabi her testi yaptırmak istiyolarlar fiyatı da çok yüksek geldi bayılcaktım telefonda ama yaptıracağım, gerçekten bir tarama testi tam anlamıyla bir netliği yokmuş. Ultrasonda detaylı baktıkları için yaptırmak istiyorum. Çevremde yüksek riskli çıkıp sağlam bebekler dünya getiren 2 kişi var o yüzden sonuca çok takılmam diye aldım randevu.

Geçmiş olsun çok çok Kısa zamanda toparlarsın umarım. Ben de 3 aşılıyım inanılmaz korkmaya başladım gerçekten vaka sayısı çok arttı. Ama endişe etme ara ara ılık duşa girebilirsin. Sarımsak süt ben de duydum. Öksürük için bal,karabiber ve süt çok iyi geliyor. Kemik ilikli güzel bi çorba içebilirsin bağışıklığın düşmesin, bol bol dinlen meyveni aksatma

Ya zaten şöyle bişey var ki gitsem kesin bişey olur ama gitmesem sorunsuz geçer. Ah be çocuğum şimdiden kısıtlıyorsun anneni , ben de ilerde arkadaşının evine gitmene müsade etmicem

ü
Kızlar ben ultrason kağıdıma baktım da 1.07 mm miş ense şimdi de çok ince mi dedim tövbe yarabbim neden böyle her şeye takılıyorum ya cumartesi başka dra gidicem sizin ense kalınlıkları neydi?
seni çok iyi anlarım çünkü ben de bugün verilen ultrason kağıdından kendi kendime ense ölçmeye çalıştım tövbe estagfurullah Allah akıl fikir versin ya benimki daha ölçülmedi ölçülünce yazarim

Geçmiş olsun canım parol içebilirsin aslında hem ağrı keser hem ateş düşürür

ben hastaneye değil özel doktora gidiyorum canım ücreti için 300 lira dedi. Seninki ikili test mi sadece?

Kuzum benim de 23 Mayıs

7 temmuzda duyduk biz. Allah’ın izni ile duyarsınız

ben hastaneye değil özel doktora gidiyorum canım ücreti için 300 lira dedi. Seninki ikili test mi sadece?
ben yeditepe üniv hastanesine gidiyorum istanbulda. Çok pahalı özel sağlık sigortam da yok. Şaka gibi fiyatlar inanamazsınız ne fark var diyorum kendi kendime ama doktrum çevremdeki bi çok kişiyi doğurttu. Riskli gebeliklerde önceden tanıda bulundu falan bağlandım da bi yandan doktora .Senin çok uygunmuş.

Ya zaten şöyle bişey var ki gitsem kesin bişey olur ama gitmesem sorunsuz geçer. Ah be çocuğum şimdiden kısıtlıyorsun anneni , ben de ilerde arkadaşının evine gitmene müsade etmicem
Aynen valla benim plansızdı .bi de bu yaz gezer sene sonu hamile kalırım falan diyordum. Al sana gezmek dendi resmen

O kadar içten dua etmişsiniz ki çok samimi geldi bana da edin lütfen amh 005 yaş 36 , Diyarbakır bahçeci Zeki bey olmaz 007 altına dedi iki gündür ağlıyorum , yumurta görünüyor adet oluyorum ama doktorlar çok canımı yakıyor neler tavsiye edersiniz neler yaptınız

Çok geçmiş olsun benim de yeni bitti karantinam o kadar yükselmedi ateşim ama parol içtim titremem ve ağrılarım geçti doktor da.kullanabilirsin demişti ayrıca ıhlamur limon karabiber tükettim 1 fincan günde

Bir de ayrıca coraspirin kullan covid olan hamilelere veriliyor bu süreçte pıhtılaşma yapıyor covid çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…