- 20 Mayıs 2022
- 181
- 422
- 18
- 31
Canım geçmiş olsun, merak etme kanama alanın haftaya gittiğinde tamamen bitmiş olurArkadaşlar doktora gittim kanama alanı azalmış hatta sen kanama alanım var demesen bu kadar incelemezdim hatta yok derdim ama sen diyince inceledim şurda olabilir felan dedi. Cuma günü arkadaşımın düğünü var uçuş için izin istedim gideyim mi sorun olur mu diye? Önce sana kalmış ben olsam tercih etmezdim dedi. Aslında bikaç olumsuz şey daha yaşadım. Kafasını tam göremiyorum dedi perinatologa yönlendirdi. O da önce karından baktı anlamadı sonra alttan baktı bana sorun var mı hocam dedim yok gibi görünüyor dedi. Ama sonra yanındaki arkadaşı ile sipida bifida oranı neydi diye tartıştılar. İçim ferahtı çünkü rizede gittiğim doktorda herşeyini gördük kaç doktora gittim kistimi bile kimse görmedi rizedeki doktor gördü. Neyse. Eve geldim herhalde alttan baktığı için yine kanama oldum. Doktora da kanamam bitti progestanı keseyim mi dedim ona bile net yanıt vermedi. Of bilmiyorum ya sağ salim atlatsam şu günleri. Haftaya ikili test için çağırdı. Uçuşu da bana bıraktı. Siz olsanız napardınız?
Ben işten ayrıldım 1 ay önce ilk birkaç gün kendimi temizliğe verdim ama artık yapacak iş bulamiyorum o yüzden biraz sık telefon kullanıyorum ama içim hiç rahat değilBenim de işim gereği malesef telefonla sık iletişim kurmak zorundayım ilk kızımda bu kadar değildi mesela günde kaç saat elinizde oluyor telefon ?
çok geçmiş olsun..Herkese selam, dün akşam 7 gibi ateşim çıktı 37.7 gece sabaha kadar sıtma tuttu, eklem kas ağrısından bahsetmiyorum bile. Covid olmuşum.. ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından, ilaç kullanmak istemekce ilaçlık bişry oluyo, çevrenizde varmı covid atlatan ilaçsız nasıl ateşimi düşürebilirim 38.3 şuan korkuyorum bişey olur diyekendinizi çok sıkı koruyun ölüyorum ağrıdan ,hırıltılı öksürük var iyice midemi bulandırıyo ben yakalandım siz dikkat edin ve 3 aşılıyım
Ben de 6.haftada olmuştum. Bal limon, ıhlamur bal ve günde 2 kez 1000mg lık c vit aldım. Ateşim 37.5 38 arasıydı hep ve boğazlarım berbattı. Yemek sonrası 10 15 damla d vit (1000lik) aldım. 3 4 güne toparladım şükür. İnş sen de sıkıntısız atlatırsın. Acil şifalarHerkese selam, dün akşam 7 gibi ateşim çıktı 37.7 gece sabaha kadar sıtma tuttu, eklem kas ağrısından bahsetmiyorum bile. Covid olmuşum.. ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından, ilaç kullanmak istemekce ilaçlık bişry oluyo, çevrenizde varmı covid atlatan ilaçsız nasıl ateşimi düşürebilirim 38.3 şuan korkuyorum bişey olur diyekendinizi çok sıkı koruyun ölüyorum ağrıdan ,hırıltılı öksürük var iyice midemi bulandırıyo ben yakalandım siz dikkat edin ve 3 aşılıyım
Valla ben de düşünüyorumdum yaptırsam mı yaptırmasam mı. Doktorum hemen randevu verdi perinatoloji doktorumuz bakıcak dedi ben de yan odada olucam falan filan. Özel hastane tabi her testi yaptırmak istiyolarlar fiyatı da çok yüksek geldi bayılcaktım telefondateşekkür ederim canim içim rahatladı
anksiyetem ara ara yokluyor
Geçmiş olsun çok çokHerkese selam, dün akşam 7 gibi ateşim çıktı 37.7 gece sabaha kadar sıtma tuttu, eklem kas ağrısından bahsetmiyorum bile. Covid olmuşum.. ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından, ilaç kullanmak istemekce ilaçlık bişry oluyo, çevrenizde varmı covid atlatan ilaçsız nasıl ateşimi düşürebilirim 38.3 şuan korkuyorum bişey olur diyekendinizi çok sıkı koruyun ölüyorum ağrıdan ,hırıltılı öksürük var iyice midemi bulandırıyo ben yakalandım siz dikkat edin ve 3 aşılıyım
Ya zaten şöyle bişey var ki gitsem kesin bişey olur ama gitmesem sorunsuz geçer. Ah be çocuğum şimdiden kısıtlıyorsun anneni , ben de ilerde arkadaşının evine gitmene müsade etmicemCanım geçmiş olsun, merak etme kanama alanın haftaya gittiğinde tamamen bitmiş olurKanama olmayınca rahim içinde kan kendi kendine emiliyormuş bu da biraz uzun sürüyor. Ben kanamam varken hep alttan bakıldı hatta ilk defa pazartesi günü karından bakıldı. Belki sen de mevcut kanama alanı dışarı akmıştır. Ama hiç takılma bu duruma. Seyehat için de benim de kanama alanım azalmıştı gidebilir miyim tatile dediğimde çok net bir hayır almıştım. tatilimi iptal etmiştim. Fikir olması açısında söylüyorum karar senin ,gerçekten söylemesi kolay ben çok üzülmüştüm tatil için aylardır planlıyordum. Keyfini bozma moralini yüksek tut. Anladım ki bu süreçte ne kadar olumlu düşünürsek onu kendimize çekiyoruz hiç üzülme canım
seni çok iyi anlarım çünkü ben de bugün verilen ultrason kağıdından kendi kendime ense ölçmeye çalıştım tövbe estagfurullah Allah akıl fikir versin yaKızlar ben ultrason kağıdıma baktım da 1.07 mm miş ense şimdi de çok ince mi dedimtövbe yarabbim neden böyle her şeye takılıyorum ya cumartesi başka dra gidicem sizin ense kalınlıkları neydi?
Aman allahımü
seni çok iyi anlarım çünkü ben de bugün verilen ultrason kağıdından kendi kendime ense ölçmeye çalıştım tövbe estagfurullah Allah akıl fikir versin yabenimki daha ölçülmedi ölçülünce yazarim
Geçmiş olsun canım parol içebilirsin aslında hem ağrı keser hem ateş düşürürHerkese selam, dün akşam 7 gibi ateşim çıktı 37.7 gece sabaha kadar sıtma tuttu, eklem kas ağrısından bahsetmiyorum bile. Covid olmuşum.. ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından, ilaç kullanmak istemekce ilaçlık bişry oluyo, çevrenizde varmı covid atlatan ilaçsız nasıl ateşimi düşürebilirim 38.3 şuan korkuyorum bişey olur diyekendinizi çok sıkı koruyun ölüyorum ağrıdan ,hırıltılı öksürük var iyice midemi bulandırıyo ben yakalandım siz dikkat edin ve 3 aşılıyım
ben hastaneye değil özel doktora gidiyorum canım ücreti için 300 lira dedi. Seninki ikili test mi sadece?Valla ben de düşünüyorumdum yaptırsam mı yaptırmasam mı. Doktorum hemen randevu verdi perinatoloji doktorumuz bakıcak dedi ben de yan odada olucam falan filan. Özel hastane tabi her testi yaptırmak istiyolarlar fiyatı da çok yüksek geldi bayılcaktım telefondaama yaptıracağım, gerçekten bir tarama testi tam anlamıyla bir netliği yokmuş. Ultrasonda detaylı baktıkları için yaptırmak istiyorum. Çevremde yüksek riskli çıkıp sağlam bebekler dünya getiren 2 kişi var o yüzden sonuca çok takılmam diye aldım randevu.
Kuzum benim de 23 MayısBen de çok zorlanıyorum mide bulantısının yanı sıra bacaklarım kollarım hiç tutmuyorPazartesi randevuydu yarına çektim çok zor geçiyor benim için inşallah yarın sıkıntısız olur bebeğim sağlıklı olur kalp atışları için de pazartesine vermişti randevuyu kızlar duyarız değilmi sat 25 Mayıs .
Oyyy maşallahKuzum benim de 23 Mayıs
7 temmuzda duyduk biz. Allah’ın izni ile duyarsınız
Güzel haberlerini bekliyorumOyyy maşallahhadi inşallah yarın olsun bi an önce.
ben yeditepe üniv hastanesine gidiyorum istanbulda. Çok pahalı özel sağlık sigortam da yok. Şaka gibi fiyatlar inanamazsınız ne fark var diyorum kendi kendime ama doktrum çevremdeki bi çok kişiyi doğurttu. Riskli gebeliklerde önceden tanıda bulundu falan bağlandım da bi yandan doktora .Senin çok uygunmuş.ben hastaneye değil özel doktora gidiyorum canım ücreti için 300 lira dedi. Seninki ikili test mi sadece?
Aynen valla benim plansızdı .bi de bu yaz gezer sene sonu hamile kalırım falan diyordum. Al sana gezmek dendi resmenYa zaten şöyle bişey var ki gitsem kesin bişey olur ama gitmesem sorunsuz geçer. Ah be çocuğum şimdiden kısıtlıyorsun anneni , ben de ilerde arkadaşının evine gitmene müsade etmicem
Arzumsunn M Meltemavc inanın ikiniz içinde çok dua edicem ama öncelikle bişey söylemek istiyorum 6 senelik evliyim 5 sene uğraştım 2 aşılama sonuç hüsran tam dedim ki eylül de tüp bebek yapıcam , haziran da hamile olduğumu öğrendim üstelik ne sigara ne alkol bıraktım arttırarak devam ettim.Hiç bir ek takviye almadan , yani lütfen umudunuzu kaybetmeyin , amh 0.01 di bana dr demişti ki tüp bebek olmadan olmaz ! Ve imkansız doğal olarak hamile kalamazsın ! Ve şimdi Allah kısmet ederse ikiz bekliyorumhiç bir zaman lütfen umudunuzu kaybetmeyin tüm dualarım sizlerle allah gönlünüze göre versin
O kadar içten dua etmişsiniz ki çok samimi geldi bana da edin lütfenArzumsunn M Meltemavc inanın ikiniz içinde çok dua edicem ama öncelikle bişey söylemek istiyorum 6 senelik evliyim 5 sene uğraştım 2 aşılama sonuç hüsran tam dedim ki eylül de tüp bebek yapıcam , haziran da hamile olduğumu öğrendim üstelik ne sigara ne alkol bıraktım arttırarak devam ettim.Hiç bir ek takviye almadan , yani lütfen umudunuzu kaybetmeyin , amh 0.01 di bana dr demişti ki tüp bebek olmadan olmaz ! Ve imkansız doğal olarak hamile kalamazsın ! Ve şimdi Allah kısmet ederse ikiz bekliyorumhiç bir zaman lütfen umudunuzu kaybetmeyin tüm dualarım sizlerle allah gönlünüze göre versin
Çok geçmiş olsun benim de yeni bitti karantinam o kadar yükselmedi ateşim ama parol içtim titremem ve ağrılarım geçti doktor da.kullanabilirsin demişti ayrıca ıhlamur limon karabiber tükettim 1 fincan gündeHerkese selam, dün akşam 7 gibi ateşim çıktı 37.7 gece sabaha kadar sıtma tuttu, eklem kas ağrısından bahsetmiyorum bile. Covid olmuşum.. ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından, ilaç kullanmak istemekce ilaçlık bişry oluyo, çevrenizde varmı covid atlatan ilaçsız nasıl ateşimi düşürebilirim 38.3 şuan korkuyorum bişey olur diyekendinizi çok sıkı koruyun ölüyorum ağrıdan ,hırıltılı öksürük var iyice midemi bulandırıyo ben yakalandım siz dikkat edin ve 3 aşılıyım
Bir de ayrıca coraspirin kullan covid olan hamilelere veriliyor bu süreçte pıhtılaşma yapıyor covid çünküHerkese selam, dün akşam 7 gibi ateşim çıktı 37.7 gece sabaha kadar sıtma tuttu, eklem kas ağrısından bahsetmiyorum bile. Covid olmuşum.. ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından, ilaç kullanmak istemekce ilaçlık bişry oluyo, çevrenizde varmı covid atlatan ilaçsız nasıl ateşimi düşürebilirim 38.3 şuan korkuyorum bişey olur diyekendinizi çok sıkı koruyun ölüyorum ağrıdan ,hırıltılı öksürük var iyice midemi bulandırıyo ben yakalandım siz dikkat edin ve 3 aşılıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?