2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
kanaman devam ediyormuş Allah korusun acil bir durum olsa yetişemezsin bence bu durumda gitme bir yere. sonra insan vicdan azabı çekiyor

Aa bende Aydın'da oturuyorum

Ben de çok zorlanıyorum mide bulantısının yanı sıra bacaklarım kollarım hiç tutmuyor Pazartesi randevuydu yarına çektim çok zor geçiyor benim için inşallah yarın sıkıntısız olur bebeğim sağlıklı olur kalp atışları için de pazartesine vermişti randevuyu kızlar duyarız değilmi sat 25 Mayıs .

Ben 8+5 te duydum canım fetüs daha küçükse duyamasan bile canını sıkma

Benim de işim gereği malesef telefonla sık iletişim kurmak zorundayım ilk kızımda bu kadar değildi mesela günde kaç saat elinizde oluyor telefon ?

Canım ben yarın duyamazsam çok paniklerim eminimki ama pazartesinide bekleyemiyorum çok zorlanıyorum yarın 8 +1

Herkese selam, dün akşam 7 gibi ateşim çıktı 37.7 gece sabaha kadar sıtma tuttu, eklem kas ağrısından bahsetmiyorum bile. Covid olmuşum.. ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından, ilaç kullanmak istemekce ilaçlık bişry oluyo, çevrenizde varmı covid atlatan ilaçsız nasıl ateşimi düşürebilirim 38.3 şuan korkuyorum bişey olur diye kendinizi çok sıkı koruyun ölüyorum ağrıdan ,hırıltılı öksürük var iyice midemi bulandırıyo ben yakalandım siz dikkat edin ve 3 aşılıyım

Çok geçmiş olsun. Turşu suyu iç, süte sarımsak katabilirsiniz ve çok su için. İnanın Bi kaç güne rahatlayacaksınız

Çok çok geçmiş olsun . İçinizi ferah tutun bende çok üşüyorum dün biraz araştırdım bebeğe kovid zarar vermiyormuş fakat bu süreçte yiyecek içecek vitaminler çok önemli .

Kızlar merhaba bende kayitliyom topige ama bir kaç kez yazbaildim ancak.. bende mide bulantısı yok ama yemek de yiyemiyorum canım istemiyor sizde çocuğa zararı olur mu
Hoşgeldiniz Mide bulantınızın olmaması ne güzel Ben ne yesem içsem direk çıkıyor . Sizde ceviz , muz , et, bunları yemeye zorlayın bebiş artık beslenecek.

Canım ben yarın duyamazsam çok paniklerim eminimki ama pazartesinide bekleyemiyorum çok zorlanıyorum yarın 8 +1
Gittiğinde benim gittiğim gün kadar falan olacak heralde duyarsın inşallah içini ferah tut ben önceki gittiğimde bebek görünmüyordu bile sadece küçücük kese vardı seni anlıyorum , eminim ki boşuna endiselenmisim diycen sadece o anın tadını çıkar

Kızlar ben ultrason kağıdıma baktım da 1.07 mm miş ense şimdi de çok ince mi dedim tövbe yarabbim neden böyle her şeye takılıyorum ya cumartesi başka dra gidicem sizin ense kalınlıkları neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…