kanaman devam ediyormuş Allah korusun acil bir durum olsa yetişemezsin bence bu durumda gitme bir yere. sonra insan vicdan azabı çekiyorArkadaşlar doktora gittim kanama alanı azalmış hatta sen kanama alanım var demesen bu kadar incelemezdim hatta yok derdim ama sen diyince inceledim şurda olabilir felan dedi. Cuma günü arkadaşımın düğünü var uçuş için izin istedim gideyim mi sorun olur mu diye? Önce sana kalmış ben olsam tercih etmezdim dedi. Aslında bikaç olumsuz şey daha yaşadım. Kafasını tam göremiyorum dedi perinatologa yönlendirdi. O da önce karından baktı anlamadı sonra alttan baktı bana sorun var mı hocam dedim yok gibi görünüyor dedi. Ama sonra yanındaki arkadaşı ile sipida bifida oranı neydi diye tartıştılar. İçim ferahtı çünkü rizede gittiğim doktorda herşeyini gördük kaç doktora gittim kistimi bile kimse görmedi rizedeki doktor gördü. Neyse. Eve geldim herhalde alttan baktığı için yine kanama oldum. Doktora da kanamam bitti progestanı keseyim mi dedim ona bile net yanıt vermedi. Of bilmiyorum ya sağ salim atlatsam şu günleri. Haftaya ikili test için çağırdı. Uçuşu da bana bıraktı. Siz olsanız napardınız?
Aa bende Aydın'da oturuyorumCanım ben Aydın'da oturuyorum ama insta dan uzun süre takip ettiğim Ankara/Çankaya da bulunan Reyyan Özcan Temizkan isimli bir doktor var kendisi çok şeker ve iyi birisi bence bir araştır derim hiç değilse arayıp bilgi alabilirsin
Aaa ne güzel içinden misin yoksa ilçelerinden miAa bende Aydın'da oturuyorum
Geçmiş olsun canım bal zencefil zerdeçal iyi gelebilirkızlar yardımınıza ihtiyacım var boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum. içebileceğim bitki çayları neler
Ben 8+5 te duydum canım fetüs daha küçükse duyamasan bile canını sıkmaBen de çok zorlanıyorum mide bulantısının yanı sıra bacaklarım kollarım hiç tutmuyorPazartesi randevuydu yarına çektim çok zor geçiyor benim için inşallah yarın sıkıntısız olur bebeğim sağlıklı olur kalp atışları için de pazartesine vermişti randevuyu kızlar duyarız değilmi sat 25 Mayıs .
Benim de işim gereği malesef telefonla sık iletişim kurmak zorundayım ilk kızımda bu kadar değildi mesela günde kaç saat elinizde oluyor telefon ?kızlar son zamanlarda telefonda farkında olmadan çok zaman geçiriyorum. bugün artık yoruldum başım ağrıdı da öyle dank etti. şimdi de vicdan azabı çekiyorumsizin önceki gebeliklerinizde telefon kullanımınız nasıldı?
Ben 8+5 te duydum canım fetüs daha küçükse duyamasan bile canını sıkmaCanım
Ben de senin gibi buralarda aynı soruyu sormuştum. Şükür 7+1 de duydum. Korkma duyarsın güven banaGeçmiş olsun canım bal zencefil zerdeçal iyi gelebilir
Çok geçmiş olsun. Turşu suyu iç, süte sarımsak katabilirsiniz ve çok su için. İnanın Bi kaç güne rahatlayacaksınızHerkese selam, dün akşam 7 gibi ateşim çıktı 37.7 gece sabaha kadar sıtma tuttu, eklem kas ağrısından bahsetmiyorum bile. Covid olmuşum.. ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından, ilaç kullanmak istemekce ilaçlık bişry oluyo, çevrenizde varmı covid atlatan ilaçsız nasıl ateşimi düşürebilirim 38.3 şuan korkuyorum bişey olur diyekendinizi çok sıkı koruyun ölüyorum ağrıdan ,hırıltılı öksürük var iyice midemi bulandırıyo ben yakalandım siz dikkat edin ve 3 aşılıyım
Hayırlısıyla sağlıcakla duyalım canım inşallahBen de senin gibi buralarda aynı soruyu sormuştum. Şükür 7+1 de duydum. Korkma duyarsın güven bana
Allah bin kere razı olsunÇok geçmiş olsun. Turşu suyu iç, süte sarımsak katabilirsiniz ve çok su için. İnanın Bi kaç güne rahatlayacaksınız
Çok çok geçmiş olsun . İçinizi ferah tutun bende çok üşüyorum dün biraz araştırdım bebeğe kovid zarar vermiyormuş fakat bu süreçte yiyecek içecek vitaminler çok önemli .Herkese selam, dün akşam 7 gibi ateşim çıktı 37.7 gece sabaha kadar sıtma tuttu, eklem kas ağrısından bahsetmiyorum bile. Covid olmuşum.. ağlaya ağlaya çıktım doktorun yanından, ilaç kullanmak istemekce ilaçlık bişry oluyo, çevrenizde varmı covid atlatan ilaçsız nasıl ateşimi düşürebilirim 38.3 şuan korkuyorum bişey olur diyekendinizi çok sıkı koruyun ölüyorum ağrıdan ,hırıltılı öksürük var iyice midemi bulandırıyo ben yakalandım siz dikkat edin ve 3 aşılıyım
HoşgeldinizKızlar merhaba bende kayitliyom topige ama bir kaç kez yazbaildim ancak.. bende mide bulantısı yok ama yemek de yiyemiyorum canım istemiyor sizde çocuğa zararı olur mu
Gittiğinde benim gittiğim gün kadar falan olacak heralde duyarsın inşallah içini ferah tut ben önceki gittiğimde bebek görünmüyordu bile sadece küçücük kese vardı seni anlıyorum , eminim ki boşuna endiselenmisim diycen sadece o anın tadını çıkarCanım ben yarın duyamazsam çok paniklerim eminimki ama pazartesinide bekleyemiyorum çok zorlanıyorum yarın 8 +1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?