Benim de tek derdim bebek arabasıymış gibi bebek arabası araştırıyorumYaklaşık bir ay sonra çoğumuz cinsiyeti öğrenmiş oluruz artık başlarız alışveriş muhabbetlerine
Şimdiden bir şeyler alasım var ama zor tutuyorum kendimi
Ahaha bende. Yalnıx ne kadar çok çeşit var. Doonalar felan el yakıyor. Eşim diyor çocuk heryere taksi tutup gitse daha az ödeme yaparız bu neBenim de tek derdim bebek arabasıymış gibi bebek arabası araştırıyorumhiç kıyafet falan bakmadım
Demek ki bebeyle gezme hayalleri cokkBenim de tek derdim bebek arabasıymış gibi bebek arabası araştırıyorumhiç kıyafet falan bakmadım
Hahaha haklıAhaha bende. Yalnıx ne kadar çok çeşit var. Doonalar felan el yakıyor. Eşim diyor çocuk heryere taksi tutup gitse daha az ödeme yaparız bu ne
Ay gezelim tabiiiDemek ki bebeyle gezme hayalleri cokk
19 -20 inci haftalarda galiba canım ilk dozKaçıncı haftada yapılıyor canım biliyor musun
Daha önce tahlil vs vermiş miydin canım ?Hanımlar merhaba 11+3 deyim bendesize bi sorum olacak bende ağız kuruluğu cok arttı rahatsız ediyor artık sizde de oluyor mu? Allah korusun gebelik diyabeti vs yazıyor nette korktum biraz
İyi daha varmış o halde19 -20 inci haftalarda galiba canım ilk doz
O konularla eşim ilgileniyor neyse kiBenim de tek derdim bebek arabasıymış gibi bebek arabası araştırıyorumhiç kıyafet falan bakmadım
Evet bi ay önce detaylı kan tahlili verdim bisey demedi doktor ama ağız kuruluğu son 1 haftadır cok arttı endişelendim bende şekerle mi alakalı diyeDaha önce tahlil vs vermiş miydin canım ?
Eşim , seçsem de nasıl olsa bir şeyler bulacaksın diyip bu konuda direk topu bana attı . Hem ona bırakırsam doğuma giderken alabiliriz arabayıO konularla eşim ilgileniyor neyse ki
O değil de daha isim bulcaz bebeklere
Var mı aklınızda bir şeyler
Kız olursa Duru ama erkekte netlik yok halaO konularla eşim ilgileniyor neyse ki
Amin amin inşallah sağlıklı olarak kucağımıza alalım.Ay ağlicam şimdi çok güzel sağlıkla gelsinler inşallah o güzel günleri görelim
Evet ya artık kötü haber olmasın lütfen, güzel şeyler konuşulsunGerçekten öyle :) hamile olmadan önce daha çok bebek kıyafeti bakardım . Şimdi o bu derken bir kere bakmadım :) ben artık kendimden geçip bebeğime odaklanmak istiyorum
Ahaha ben de iki kız olunca erkek olsun istiyorum şimdi bakalım nasip.Hiç sorma ya, bulantı ile başladık kusmadır kanamadır fitildir iğnediray kadın olmak ne zor inşallah oğlum olur. Yavrum bi sünnetle uğraşsın tamam
Canım açlık tokluk şekeri bakıldı mı?Hanımlar merhaba 11+3 deyim bendesize bi sorum olacak bende ağız kuruluğu cok arttı rahatsız ediyor artık sizde de oluyor mu? Allah korusun gebelik diyabeti vs yazıyor nette korktum biraz
Ben kız olursa Doğa, erkek olursa Doruk düşündüm ama bakalım ya değişede bilirO konularla eşim ilgileniyor neyse ki
Ne olacak peki isim?Eşim , seçsem de nasıl olsa bir şeyler bulacaksın diyip bu konuda direk topu bana attı . Hem ona bırakırsam doğuma giderken alabiliriz arabayı
İsim konusunda biz tamam gibiyiz ama ben çok kararsız bir insan olduğumdan değişebilir
Hadi gözün aydın canımSelams güzeller
Doktordan geldik. İkili testimiz yapıldı. Kıbrıs’ta olduğum için, 10 güne Türkiye’den gelecek sonuçlar denildi.
Agrıları sordum ama doktor önemsemedi. Enfeksıyon kaynaklı olabilir dedi sadece. Doktora da yüzde yüz güvendiğimden ses etmedim açıkçası. Ama 1 aya ikinci doktora da başlarım
Kolu bacağı oynuyordu yavrumun. Şükür bi sıkıntı yok şimdilik. Darısı size olsun inş
Ben ilkinde kız hissettim kız çıktı, ikinciye de kız hissediyordum yine kız. Üçüncü de kız olacak gibi hissediyorum bakalımSelam kızlar,
Annelerin hissettiği çıkarmış cinsiyette, ilk bebişi olanlar hissetmiş miydiniz cinsiyeti öğrenmeden önce
Kızımın adıKız olursa Duru ama erkekte netlik yok hala
ben de öyle tek derdim bebek arabası ama sanırım asla karar veremeyeceğim çok zorBenim de tek derdim bebek arabasıymış gibi bebek arabası araştırıyorumhiç kıyafet falan bakmadım
Aaa doğruymuş demek ne güzelBen ilkinde kız hissettim kız çıktı, ikinciye de kız hissediyordum yine kız. Üçüncü de kız olacak gibi hissediyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?