2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yaklaşık bir ay sonra çoğumuz cinsiyeti öğrenmiş oluruz artık başlarız alışveriş muhabbetlerine
Şimdiden bir şeyler alasım var ama zor tutuyorum kendimi
Benim de tek derdim bebek arabasıymış gibi bebek arabası araştırıyorum hiç kıyafet falan bakmadım

Ahaha bende. Yalnıx ne kadar çok çeşit var. Doonalar felan el yakıyor. Eşim diyor çocuk heryere taksi tutup gitse daha az ödeme yaparız bu ne
Hahaha haklı

Doonayı çok beğenmiştim ama fiyatını görünce vazgeçtim

Şimdi bir modeli belirledim gibi ( 5 dk sonra bile vazgeçebilirim ) ona yakından bakmak istiyorum

Hanımlar merhaba 11+3 deyim bende size bi sorum olacak bende ağız kuruluğu cok arttı rahatsız ediyor artık sizde de oluyor mu? Allah korusun gebelik diyabeti vs yazıyor nette korktum biraz

Demek ki bebeyle gezme hayalleri cokk
Ay gezelim tabiii

Gelecek ay bu zamanlar kısmet olursa 6 aylık falan olacak . Bir şeylerden anlıyor olur , oturmaya başlar , yavaştan ek gıdaya başlar belki takılırız bebeğimle /bebeklerimizle

O konularla eşim ilgileniyor neyse ki
O değil de daha isim bulcaz bebeklere
Var mı aklınızda bir şeyler
Eşim , seçsem de nasıl olsa bir şeyler bulacaksın diyip bu konuda direk topu bana attı . Hem ona bırakırsam doğuma giderken alabiliriz arabayı

İsim konusunda biz tamam gibiyiz ama ben çok kararsız bir insan olduğumdan değişebilir

Selams güzeller
Doktordan geldik. İkili testimiz yapıldı. Kıbrıs’ta olduğum için, 10 güne Türkiye’den gelecek sonuçlar denildi.
Agrıları sordum ama doktor önemsemedi. Enfeksıyon kaynaklı olabilir dedi sadece. Doktora da yüzde yüz güvendiğimden ses etmedim açıkçası. Ama 1 aya ikinci doktora da başlarım
Kolu bacağı oynuyordu yavrumun. Şükür bi sıkıntı yok şimdilik. Darısı size olsun inş

Ay ağlicam şimdi çok güzel sağlıkla gelsinler inşallah o güzel günleri görelim
Amin amin inşallah sağlıklı olarak kucağımıza alalım.
Gerçekten öyle :) hamile olmadan önce daha çok bebek kıyafeti bakardım . Şimdi o bu derken bir kere bakmadım :) ben artık kendimden geçip bebeğime odaklanmak istiyorum
Evet ya artık kötü haber olmasın lütfen, güzel şeyler konuşulsun
Hiç sorma ya, bulantı ile başladık kusmadır kanamadır fitildir iğnedir ay kadın olmak ne zor inşallah oğlum olur. Yavrum bi sünnetle uğraşsın tamam
Ahaha ben de iki kız olunca erkek olsun istiyorum şimdi bakalım nasip.
Hanımlar merhaba 11+3 deyim bende size bi sorum olacak bende ağız kuruluğu cok arttı rahatsız ediyor artık sizde de oluyor mu? Allah korusun gebelik diyabeti vs yazıyor nette korktum biraz
Canım açlık tokluk şekeri bakıldı mı?
O konularla eşim ilgileniyor neyse ki
O değil de daha isim bulcaz bebeklere
Var mı aklınızda bir şeyler
Ben kız olursa Doğa, erkek olursa Doruk düşündüm ama bakalım ya değişede bilir
Ne olacak peki isim?
Hadi gözün aydın canım

Selam kızlar,
Annelerin hissettiği çıkarmış cinsiyette, ilk bebişi olanlar hissetmiş miydiniz cinsiyeti öğrenmeden önce
Ben ilkinde kız hissettim kız çıktı, ikinciye de kız hissediyordum yine kız. Üçüncü de kız olacak gibi hissediyorum bakalım

Benim de tek derdim bebek arabasıymış gibi bebek arabası araştırıyorum hiç kıyafet falan bakmadım
ben de öyle tek derdim bebek arabası ama sanırım asla karar veremeyeceğim çok zor
doonayı birinde görmüştüm ama onunki belli bir aya kadar kullanılıyordu daha sonra başka alacaktı, ben büyüyene kadar tek bir araba kullanmak istiyorum nasıl bir şey seçmeliyiz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…