- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Hiç hatırlamıyorum canım ama sanırım 2 doz oluyorduk, zaten onlar seni her ay arayıp bilgilendirecekler.Kaçıncı haftada yapılıyor canım biliyor musun
Teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun öncelikleben de tüp bebekle hamile kaldım, trombofili paneli testiniz normal mi çıkmıştı ki oksaparı bıraktırdı? Benim pıhtılaşmam yok ama meyilliymişim, ben de bi umut bıraktırır diyorum belki amaa sanırım doğuma kadar kullanmak zorunda kalacağım
Yaa bende hiç bilmçyorum kii çok acemiyim hayali bile çok güzeelAyy kış bebişini hastaneden neyle çıkaracağız acaba? Astronot tulum mu gerekir minnoş minnoş 0-3 ayiçim kıpır kıpır oluyor düşününce. İnşallah sağlıkla çıkarırız da hastaneden.
İnşallah canım, haberdar et biziKizlar ben duramadim dun gece doktoruma yazdim agrilarimi falan yarin gel dedi bugun gidecem kontrole bakalim insaAllah her sey yolundadir
Bende Bursadayım canım. Şuan Doruk Hastanesinde Nurhan Hanım ile devam ediyorum. Gayet memnunum,açıklayıcı bir şekilde bilgilendirme yapıyor.Kızlar kimler hangi şehirde dr tavsiyesi almak istiyorum drumı değiştiricem sanırım ben bursadayım
Sağ ol kuzumHiç hatırlamıyorum canım ama sanırım 2 doz oluyorduk, zaten onlar seni her ay arayıp bilgilendirecekler.
YaaaAyy kış bebişini hastaneden neyle çıkaracağız acaba? Astronot tulum mu gerekir minnoş minnoş 0-3 ayiçim kıpır kıpır oluyor düşününce. İnşallah sağlıkla çıkarırız da hastaneden.
Ayy aynen işte düşündükçe ben de bi hoş oluyorum. Yumuş yumuş çıkarıcaz hastanedenYaa bende hiç bilmçyorum kii çok acemiyim hayali bile çok güzeel
İlaç yazdırma durumum olduğu için bildirdim ben. Kalp atışından sonra haber verin demişlerdi. Gidip verdim. Henüz arayan soran yokSelam kızlar
Özel hastaneye giden arkadaşlarım sağlık ocağına hamile olduğunuzu bildirdiniz mi ?
Uyyy beni bitirdin şuanAyy aynen işte düşündükçe ben de bi hoş oluyorum. Yumuş yumuş çıkarıcaz hastanedenMinik yün ya da Polar şapka filan takarız uyyy uyyy
Ay ağlicam şimdi çok güzel sağlıkla gelsinler inşallah o güzel günleri görelimAyy aynen işte düşündükçe ben de bi hoş oluyorum. Yumuş yumuş çıkarıcaz hastanedenMinik yün ya da Polar şapka filan takarız uyyy uyyy
Evet de mi hep halsizlikler, ağrılara odaklandık bu dönem. Biraz ta tatlış hayaller kuralımYaaa
Sen yazınca bir an o günü hayal ettim heyecanlandım :) cinsiyetimiz belirlense de alışverişler yapsak :)
İlaç yazdırma durumum olduğu için bildirdim ben. Kalp atışından sonra haber verin demişlerdi. Gidip verdim. Henüz arayan soran yok
Gerçekten öyle :) hamile olmadan önce daha çok bebek kıyafeti bakardım . Şimdi o bu derken bir kere bakmadım :) ben artık kendimden geçip bebeğime odaklanmak istiyorumEvet de mi hep halsizlikler, ağrılara odaklandık bu dönem. Biraz ta tatlış hayaller kuralım
Ben de haftaya filan gidip kan vermeyi düşünüyorum. Doktor kontörlüme 4 hafta var çünkü. Aile hekimim ilgili bu konudaYa ben hayatımda bir kere gittim sağlık ocağına o da nikah işlemleri içindihiç işim olmuyor . Hastanede işlerimi hallediyorum bakalım benimkiler ne diyecek . Bilgi veririm size de
Hiç sorma ya, bulantı ile başladık kusmadır kanamadır fitildir iğnedirEvet de mi hep halsizlikler, ağrılara odaklandık bu dönem. Biraz ta tatlış hayaller kuralım
Yaklaşık bir ay sonra çoğumuz cinsiyeti öğrenmiş oluruz artık başlarız alışveriş muhabbetlerineGerçekten öyle :) hamile olmadan önce daha çok bebek kıyafeti bakardım . Şimdi o bu derken bir kere bakmadım :) ben artık kendimden geçip bebeğime odaklanmak istiyorum
Ebeyle görüşsen yeterli, onlar bilgilendirme yapıyor bu konularda bildiğim kadarıylaYa ben gittim doktora ilaç yazıdrmaya hamile olduğumu da söyledim çok sevimli biri değil hiç demedi kayıt kuyut yapalım diye ben napim şimdi zorla gidip bilgi mi vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?