2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hadi ya ben bildirmedim gitmedim hatta hiç son zamanlarda. Bildirmek mi gerekiyor kızlar
Bildirmeniz gerekiyor. Gerekli aşılarınız falan olacak. Onlar takibini yapıyorlar
Bildirmediğimiz zaman sanırım onlara ceza gidiyormuş sağlık bakanlığı tarafından neden takip yapmadınız diye ben öyle duymuştum

Burası olmasa bi haber olucam herşeyden bugün gideyim bari çok sağol bilgi için

Bana doktorum ebegümeci hurma ve adayacayi kesinlikle tuketmiyorsun dedi ama son aylarda doğuma yardımcı olduğunu duymuştum birkaç video izledim hatta ama bir taneden bişey olmaz bence

Bana doktorum ebegümeci hurma ve adayacayi kesinlikle tuketmiyorsun dedi ama son aylarda doğuma yardımcı olduğunu duymuştum birkaç video izledim hatta ama bir taneden bişey olmaz bence
Düşük tehlikeniz yada kanama alanınız mı var. Benim listemdede hurma aşırı olmamak kaydı ile tüketilebilir yazılmış. Tehlike yoksa ilk aydan tüketiliyor diye biliyordum bende. Kişiye ve duruma göre değişiyor sanırım

Düşük tehlikesi veya kanama ile ilgili bişey yok çok şükür ama onlar hariç her şeyden kusmayacak kadar yiyebilirsin demişti bende bı bildiği vardir diye ağzıma bile sokmadim zaten çok aramam

Düşük tehlikesi veya kanama ile ilgili bişey yok çok şükür ama onlar hariç her şeyden kusmayacak kadar yiyebilirsin demişti bende bı bildiği vardir diye ağzıma bile sokmadim zaten çok aramam
Tabi öyle dediyse yemeyin vardır bir bildiği benimde aklıma takıldı valla bende yedim neredeyse her sabah musli ile ama toplasan 5tane falandır 10gün içinde. Bende yine de sorayım içime kurt düştü

Selam kızlar

Özel hastaneye giden arkadaşlarım sağlık ocağına hamile olduğunuzu bildirdiniz mi ?
Ben bildirmedim ama kendileri öğrenmişler nasıl olmuşsa. Aradılar Çarşamba günü çağırdılar. Özel hastaneden de sisteme düşüyor demek ki diye düşündüm.

Hadi ya ben bildirmedim gitmedim hatta hiç son zamanlarda. Bildirmek mi gerekiyor kızlar
Evet canım onlar da takip ediyorlar, emzirme doğum için bilgilendirme yapıyorlar eğer tecrübeli hemşireleri varsa. Doğumda sonra aşılar için takip ediyorlar.

Doğumun başlama meselesi biraz da bebeğin hazır olması ile ilgili. Öyle zaten 1-2 hurma yemeyle olacak iş değil. İlk kızımda son ay kilolalrca hurma yedim, doğum başlatan çaylar içtim, squat yaptım, merdiven indim çıktım, yerleri eğilip sildim. Doğum 41.haftada başladı

Üniversite hastanesine gidiyorum ben yine de gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…