Sağ ol canımGittim ordan sirami aldim girdim kuzum ebem bilgilerimi doldurdu kilomu boyumu olctu bilgilendirme yapti bidaha ne zaman gelmem gerektigini konustuk ciktim
Bildirmeniz gerekiyor. Gerekli aşılarınız falan olacak. Onlar takibini yapıyorlarHadi ya ben bildirmedim gitmedim hatta hiç son zamanlarda. Bildirmek mi gerekiyor kızlar
Aynen tetanoz falan vurulcazBildirmeniz gerekiyor. Gerekli aşılarınız falan olacak. Onlar takibini yapıyorlar
Bildirmediğimiz zaman sanırım onlara ceza gidiyormuş sağlık bakanlığı tarafından neden takip yapmadınız diye ben öyle duymuştum
Ben daha bildirmedim arayan da olmadıSelam kızlar
Özel hastaneye giden arkadaşlarım sağlık ocağına hamile olduğunuzu bildirdiniz mi ?
Burası olmasa bi haber olucam herşeydenBildirmeniz gerekiyor. Gerekli aşılarınız falan olacak. Onlar takibini yapıyorlar
Bildirmediğimiz zaman sanırım onlara ceza gidiyormuş sağlık bakanlığı tarafından neden takip yapmadınız diye ben öyle duymuştum
Bana doktorum ebegümeci hurma ve adayacayi kesinlikle tuketmiyorsun dedi ama son aylarda doğuma yardımcı olduğunu duymuştum birkaç video izledim hatta ama bir taneden bişey olmaz benceİştah ne zmn açılıcak acaba gerçi bu acıkmayla bi de iştah gelirse 180 kg olurum benbi de hurma yiyeniniz var mı hiç? Ben bi tane yedim ama sonra okudum ki ilk üç ay iyi değilmiş bi taneden bişi olmaz dimi
Ne demekBurası olmasa bi haber olucam herşeydenbugün gideyim bari çok sağol bilgi için
Düşük tehlikeniz yada kanama alanınız mı var. Benim listemdede hurma aşırı olmamak kaydı ile tüketilebilir yazılmış. Tehlike yoksa ilk aydan tüketiliyor diye biliyordum bende. Kişiye ve duruma göre değişiyor sanırımBana doktorum ebegümeci hurma ve adayacayi kesinlikle tuketmiyorsun dedi ama son aylarda doğuma yardımcı olduğunu duymuştum birkaç video izledim hatta ama bir taneden bişey olmaz bence
ben deBurası olmasa bi haber olucam herşeydenbugün gideyim bari çok sağol bilgi için
Düşük tehlikesi veya kanama ile ilgili bişey yok çok şükür ama onlar hariç her şeyden kusmayacak kadar yiyebilirsin demiştiDüşük tehlikeniz yada kanama alanınız mı var. Benim listemdede hurma aşırı olmamak kaydı ile tüketilebilir yazılmış. Tehlike yoksa ilk aydan tüketiliyor diye biliyordum bende. Kişiye ve duruma göre değişiyor sanırım
Tabi öyle dediyse yemeyin vardır bir bildiği benimde aklıma takıldı valla bende yedim neredeyse her sabah musli ile ama toplasan 5tane falandır 10gün içinde. Bende yine de sorayım içime kurt düştüDüşük tehlikesi veya kanama ile ilgili bişey yok çok şükür ama onlar hariç her şeyden kusmayacak kadar yiyebilirsin demiştibende bı bildiği vardir diye ağzıma bile sokmadim zaten çok aramam
Ben bildirmedim ama kendileri öğrenmişler nasıl olmuşsa. Aradılar Çarşamba günü çağırdılar. Özel hastaneden de sisteme düşüyor demek ki diye düşündüm.Selam kızlar
Özel hastaneye giden arkadaşlarım sağlık ocağına hamile olduğunuzu bildirdiniz mi ?
Evet canım onlar da takip ediyorlar, emzirme doğum için bilgilendirme yapıyorlar eğer tecrübeli hemşireleri varsa. Doğumda sonra aşılar için takip ediyorlar.Hadi ya ben bildirmedim gitmedim hatta hiç son zamanlarda. Bildirmek mi gerekiyor kızlar
Beni kimse aramadı , bugün için randevu aldım . Söyleyeyim de benden sorumluluk gitsin artıkBen bildirmedim ama kendileri öğrenmişler nasıl olmuşsa. Aradılar Çarşamba günü çağırdılar. Özel hastaneden de sisteme düşüyor demek ki diye düşündüm.
Üniversite hastanesine gidiyorum ben yine de gerekir miBildirmeniz gerekiyor. Gerekli aşılarınız falan olacak. Onlar takibini yapıyorlar
İyi yapmışsın canım tetanoz aşısı filan da vurulacak çünkü sağlık ocağında.Beni kimse aramadı , bugün için randevu aldım . Söyleyeyim de benden sorumluluk gitsin artık
Gerekli diye biliyorumÜniversite hastanesine gidiyorum ben yine de gerekir mi
Kaçıncı haftada yapılıyor canım biliyor musunİyi yapmışsın canım tetanoz aşısı filan da vurulacak çünkü sağlık ocağında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?