Yalniz mastitken sagilan süt de bebege verilmez kizlar aklinizda olsun. Muhakkak dökün o sütüAyy benim bir arkadaşım mastis oldu sütü sağdı bebeğe biberona vermiyir süt posetide yokmus napmis biliyormusun İCMİS ZİYAN OLMASİN DİYEayy igrencsin nasip ictin diyom gözümü kapattim içtim diyor dedim SUTLAC YAPAYDİN AKSAMA MİS GİBİ YERDİNİZ
Ebe seninkini görmüş benceya hep kızımla kıyaslıyorum işte ben de ama kilonun önemi yok ekooo yinede 3 altında doğarsa diye bi korku var bende işte
yorma canım kendini ben yorduğuma çok pişman oldum henüz doğuran yok
Ben temizlettim de noldu bacım ebeminkini gördük
Aaa geçmiş olsun canım . Benim koca da sürekli bişey olmaz rahat ol bebek zamanında gelcek diyordu bugun doktoru duyunca şimdi yataktan kaldırmıyorBugün kontrole giderken durduk yere ablanın biri bize arkadan çarptı ödüm koptu abla oturuyor sanki çarpan biz gibi surat ifadesi bi yandan yağmur yağıyor baktı eşim bişey yok bindi geri arabaya dedi boşver sen iyisen bişey yok gittik doktora diyorum bugün doğurmazsam bir daha doğurmam doktor yine bişey olmaz dedi banaadam hep bı bişey olmaz tavrında bana dedi ki kimseyi eve kabul etme kimseyle gidip gelme hastalık var dedi son zamanların tansiyon normal ama tuzu kes dedi sırt üstü yatma dedi bundan sonra daha dikkatli olacaksın dedi bende tamam dedim
Ebe benimkini görmeye çok niyetli ama bi kaçış kaçtımEbe seninkini görmüş benceBenim vaktim geldi artık bacım doğsa da yapacak bir şey yok.
Aynısını yaşadım ve tektim. Ben arkadayım abi önümde yokuştayız arabayı kaydırdı çarptı bana ve altında 3008var otomatik araba. İnmiyor benim inmemi bekliyor. Zaten zorla binmişim arabaya göbekten neyse kemeri çözdüm indim abiye bi bağırdım abi altında 3008 var arabayı kaydırıyon şunu biz yapsak 150 sene konuşursunuz diye. Allahtan kibar biriydiBugün kontrole giderken durduk yere ablanın biri bize arkadan çarptı ödüm koptu abla oturuyor sanki çarpan biz gibi surat ifadesi bi yandan yağmur yağıyor baktı eşim bişey yok bindi geri arabaya dedi boşver sen iyisen bişey yok gittik doktora diyorum bugün doğurmazsam bir daha doğurmam doktor yine bişey olmaz dedi banaadam hep bı bişey olmaz tavrında bana dedi ki kimseyi eve kabul etme kimseyle gidip gelme hastalık var dedi son zamanların tansiyon normal ama tuzu kes dedi sırt üstü yatma dedi bundan sonra daha dikkatli olacaksın dedi bende tamam dedim
Benim misafirim de sosyalliğimde ptesiye kadar eksik olmadı 34+5im ve efsane bir grip oldum. İnfluenza bile olabailir ama test yapmadı dr ilaç yazmicam zaten diye. Ama o kadar ağır geçiriyorum ki keşke bende dr umu dinleyip kalabalıktan uzak dursaydım çok pişmanımBugün kontrole giderken durduk yere ablanın biri bize arkadan çarptı ödüm koptu abla oturuyor sanki çarpan biz gibi surat ifadesi bi yandan yağmur yağıyor baktı eşim bişey yok bindi geri arabaya dedi boşver sen iyisen bişey yok gittik doktora diyorum bugün doğurmazsam bir daha doğurmam doktor yine bişey olmaz dedi banaadam hep bı bişey olmaz tavrında bana dedi ki kimseyi eve kabul etme kimseyle gidip gelme hastalık var dedi son zamanların tansiyon normal ama tuzu kes dedi sırt üstü yatma dedi bundan sonra daha dikkatli olacaksın dedi bende tamam dedim
Ya zeref plesanta lurutmaya benzemez bu iş hey yavrum heyya evet ben bebeği yatırmayı bile bilmiyorumbebeyle başbaşa kalınca napicam bilmiyorum emzirmek vs. hep doğuma odaklanmışım cidden şimdi düşününce farkettim. ve sürekli o anı beklemek ekstra panik oluşturuyor
Bunlarda hani o oyuncak sallanan kol var ya oraya çocuk elini sıkıştırır gibi geliyo bana hep
Banyoyu da periler yıkıyor zaten gelip deseydinBenim de eşim geldi dedim bugün pertim çünkü banyoyu yıkadım. Ne dese beğenirsiniz? Sen bu kadar banyoyu yıkamazdın bu ara noldu sana?!! Baaak baaaak. El duysa ne der. Dedim önceden de aynı sıklıkta yıkıyordum ama götüm başım dağılmadığı için bu kadar dillendirmiyordum. Göte bak ya.
Bizim arabada bisey yok ama kadının tepkileri falan dedim herhalde biz çarptıkAynısını yaşadım ve tektim. Ben arkadayım abi önümde yokuştayız arabayı kaydırdı çarptı bana ve altında 3008var otomatik araba. İnmiyor benim inmemi bekliyor. Zaten zorla binmişim arabaya göbekten neyse kemeri çözdüm indim abiye bi bağırdım abi altında 3008 var arabayı kaydırıyon şunu biz yapsak 150 sene konuşursunuz diye. Allahtan kibar biriydisonra hemen halledelim abla felan.
Benimki tam tersi adım atsam kızar otursam kızar biblo gibi oturuyorum yatıyorum evdeAaa geçmiş olsun canım . Benim koca da sürekli bişey olmaz rahat ol bebek zamanında gelcek diyordu bugun doktoru duyunca şimdi yataktan kaldırmıyor
Benimki de geçen dışari çıkmamak için bahane olsun diye kasılmam var dediğimi iddia etti agshsg. Yürümeyi sevmem güya bana hava aldırmak istiyo ama iki adımı zor atiyodum evden çıktık ama dönemedik 2 adımlık yolda taksiye binmek zorunda kaldık dedim bı de inanmiyodun bana aq yuruyemiyom gitmiyo bu bacaklarBenimki tam tersi adım atsam kızar otursam kızar biblo gibi oturuyorum yatıyorum evde
Canım gerçekten kimse kırılacak üzülecek diye kendini kasma küsen küssün senden değerli değil gidip gelmeBenim misafirim de sosyalliğimde ptesiye kadar eksik olmadı 34+5im ve efsane bir grip oldum. İnfluenza bile olabailir ama test yapmadı dr ilaç yazmicam zaten diye. Ama o kadar ağır geçiriyorum ki keşke bende dr umu dinleyip kalabalıktan uzak dursaydım çok pişmanım
İlaç veriyorlar ya canım ondan galiba baş ağrıları. Kg olarak 2 yi geçen her bebeğin küveze girmeme şansı var zaten sakın sıkma kendiniM mimozagerbera
@meyyke
Kilo 2400 su an bebikimin. Boyu 46 cm. Haftasından geri biraz gobek cevresi 34. Haftada. O yuzden kiyamadi bekletti doktor. 36 haftanın içindeyim. Bebek 37 lik gorunseydi alacakti sezeryana. Tansiyonum dussede bas agrim hic gecmiyor artik
Yumuşatılmış olarak gidersin iyi olurDeme yaaa valla iki haftaya bakcaklar bana da önceki günden herife mi yanaşsam
Kasılmalarım var canım ama o ilacın etkisi değil zaten. İlaç doktorun dediğine göre tansiyonu düşürecek tansiyon yükselince kasılman artar demişti dolayısıyla kasılmada azalması lazım.M mimozagerbera canım kasılman devam ediyormu ben bu üçüncü ilacı içemiycem galiba yada hastane gitsem serum takarlarmı keşke hiç içmeseydim kasılma da devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?