2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yalniz mastitken sagilan süt de bebege verilmez kizlar aklinizda olsun. Muhakkak dökün o sütü

Ebe seninkini görmüş bence Benim vaktim geldi artık bacım doğsa da yapacak bir şey yok.

Aaa geçmiş olsun canım . Benim koca da sürekli bişey olmaz rahat ol bebek zamanında gelcek diyordu bugun doktoru duyunca şimdi yataktan kaldırmıyor

Kocamla bı dışarda yemek yiyelim dedik anam yaslanmisim resmen öldüm öldüm dirildim basım ağrıdı kasılmam oldu belim ağrıdı şimdi de midem bulaniyo restoran ışıkları bile.beni pert etti kocam da diyo sen hamilelikten sonra bı yaşlandın dedim keşke sen tasiyaydin da goreydin ananinkini gıcık yaa daha gençlik ateşi sönmemiş beyefendinin arkadaşları da çağırıp 12ye kadar oturak desem tamam der

Aynısını yaşadım ve tektim. Ben arkadayım abi önümde yokuştayız arabayı kaydırdı çarptı bana ve altında 3008var otomatik araba. İnmiyor benim inmemi bekliyor. Zaten zorla binmişim arabaya göbekten neyse kemeri çözdüm indim abiye bi bağırdım abi altında 3008 var arabayı kaydırıyon şunu biz yapsak 150 sene konuşursunuz diye. Allahtan kibar biriydi sonra hemen halledelim abla felan.

Benim misafirim de sosyalliğimde ptesiye kadar eksik olmadı 34+5im ve efsane bir grip oldum. İnfluenza bile olabailir ama test yapmadı dr ilaç yazmicam zaten diye. Ama o kadar ağır geçiriyorum ki keşke bende dr umu dinleyip kalabalıktan uzak dursaydım çok pişmanım

Ya zeref plesanta lurutmaya benzemez bu iş hey yavrum hey (sanki 10 tane doğurmuş) agshshs

Benim de eşim geldi dedim bugün pertim çünkü banyoyu yıkadım. Ne dese beğenirsiniz? Sen bu kadar banyoyu yıkamazdın bu ara noldu sana?!! Baaak baaaak. El duysa ne der. Dedim önceden de aynı sıklıkta yıkıyordum ama götüm başım dağılmadığı için bu kadar dillendirmiyordum. Göte bak ya.

Banyoyu da periler yıkıyor zaten gelip deseydin

Bizim arabada bisey yok ama kadının tepkileri falan dedim herhalde biz çarptık

Benimki tam tersi adım atsam kızar otursam kızar biblo gibi oturuyorum yatıyorum evde
Benimki de geçen dışari çıkmamak için bahane olsun diye kasılmam var dediğimi iddia etti agshsg. Yürümeyi sevmem güya bana hava aldırmak istiyo ama iki adımı zor atiyodum evden çıktık ama dönemedik 2 adımlık yolda taksiye binmek zorunda kaldık dedim bı de inanmiyodun bana aq yuruyemiyom gitmiyo bu bacaklar

Canım gerçekten kimse kırılacak üzülecek diye kendini kasma küsen küssün senden değerli değil gidip gelme az kaldı ben bugün ebeye sordum niye kalabalık odalar tek kişilik değil mi dedim tek kişilik ama kimse dinlemiyor misafir geliyor dedi bir hafta sonra çocuklar hasta geliyor sarılıktan zatürreden yoğum bakıma geliyor dedi

İlaç veriyorlar ya canım ondan galiba baş ağrıları. Kg olarak 2 yi geçen her bebeğin küveze girmeme şansı var zaten sakın sıkma kendini boyu falan da çok iyi maşallah.

M mimozagerbera canım kasılman devam ediyormu ben bu üçüncü ilacı içemiycem galiba yada hastane gitsem serum takarlarmı keşke hiç içmeseydim kasılma da devam ediyor

M mimozagerbera canım kasılman devam ediyormu ben bu üçüncü ilacı içemiycem galiba yada hastane gitsem serum takarlarmı keşke hiç içmeseydim kasılma da devam ediyor
Kasılmalarım var canım ama o ilacın etkisi değil zaten. İlaç doktorun dediğine göre tansiyonu düşürecek tansiyon yükselince kasılman artar demişti dolayısıyla kasılmada azalması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…