2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ahahah tövbeeeee. Neler oluyor bize böyle .
Cnm senin de mi ilaçtan dolayı bu ağrı ? Ben zaten migren hastasıyım hamileliğimde çok şükür geçti dedim bu tansiyon ilacı ters yaptı bugün
Tansiyon agrisi enseden başlayım.kafaya yayiliyorsa midende kramp gözünde bulanıklık varsa bittin sen
Benim enseden geliyor ama aşırı gözlerime vuruyor tansiyon ölçtüm çok yüksekte değil

Analar çocuğum eğer beklerse 1 ay daha hocam kaç kilo alır dedim 800 gram falan alır dedi 1 ay da 800 gram az değilmi sizce ?
Şuan 34+2 2.540 kg ama 1 ay beklemez böyle devam edersek 3 bari doğsa yavrum sağlıcakla

Ya agshahaha. Sen misin aşiret odasında kalıp o beşiğe doğurmayan al sana allllll

Analar çocuğum eğer beklerse 1 ay daha hocam kaç kilo alır dedim 800 gram falan alır dedi 1 ay da 800 gram az değilmi sizce ?
Şuan 34+2 2.540 kg ama 1 ay beklemez böyle devam edersek 3 bari doğsa yavrum sağlıcakla
Abla bu çocuk kaç kilo alsın 3 mi alsın abla dana mı doğsun 34de 2540 imiş 37yim ben bugün çıktı 2,5 üstüne

Deme yaaa valla iki haftaya bakcaklar bana da önceki günden herife mi yanaşsam

Bende öyle düşündüm çünkü 10/6 bile nadir çıkar genelde hep 9/6 çıkıyor

Kızlar benim tansiyon hep 10/6 9/6 falan çıkıyodu bugün 12 çıktı dr takip et dedi. Mide bulantım oluyor bi kaç gündür tansiyon aletimde yok mide bulantısı yapar mı tansiyon yüksekliği
Hamile değilken ben 9-6 tansiyonluydum ama hamilelikte kan oranımız artıyor bu nedenle daha hızlı çalışıyormuş kalbimiz %40 oranında yani bu yükseliş normal, bende hemen hamileliğin başında farketti çünkü kanım yüksekti baş ağrısı mide bulantısı yaptı çok sonra bünye alıştı, hatta bizim kurumda eskiden hemen sağlık biriminde olctururdum bana bı seferinde artık muayene gerekiyor dediler ben de kızdım kendime tansiyon aleti aldım, her seferinde muayene ücreti versem zaten 10 tane tansiyon aleti alırım diye velhasıl kelam tansiyonda su an takip etmemiz gereken sınır 14/9 Muş.. bunun olmaması gerekiyormus

Ciğer geliştirici doktorun söylemesine göre bir hafta gecerliymis eğer bir hafta ince doğum yapıldıysa sorun yok dedi ama eğer süre uzarsa tekrar yapılmalı dedi ama 34 haftayı doldurduysada hiç gerek yok dedi ben istedim ama doktorum çok tavsiye etmedi son ana kadar beklerim mecbur kalmadıkça yapmıyorum dedi

Çok sağolun

İ
Yaa bizimkisi çok işiyor sızıyor bazen geceleri bende purebaby merak ediyordum ama cesaret edip alamadım deneyeyim
Gündüze al, geceye daha kaliteli başka bir şey kullan. Benim kız gece uyumadan önce bir suluk su içiyor. Gece patlıyor bez aynen. Sen ne kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…