2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Offf karnima kramplar girdi

Ulan ne karılar var. 7 yıllık evliliğinde akşm yemeğinde ilk defa kahvaltı vericem diye üzülen bir adet renkli vs ekmeği ve suyu çeşitten sayan me
Tatli niyetine kan şurubu. Gazoz niyetine gaviscon içiyoruz biz.
Bence bunlarda bir cesit

Kizlar kor talihim bana ne yapti
Benim 3. Terk ettiğim doktorum.vardi ya. Onu birakim.simdikine geçmiştim en son. Simdi benim doktorum 10 günlüğüne izne çıkacakmış. Ve yerine o terk ettiğim doktora yönlendirdi beni. Ve 3 gune bir kontrole geleceksin. Belki o yapar doğumu yada bana yetisirsin dedi bugun.
Yutkundum. 1 hafta önce adami kantinde görüp arkami dönmüştüm. Ama o beni tanimisti
Nasil gidecem simdi
Boga burcu olmaktan nefret ediyorum

Hocam ben 10 gün beklerim de

Kızlar benim tansiyon hep 10/6 9/6 falan çıkıyodu bugün 12 çıktı dr takip et dedi. Mide bulantım oluyor bi kaç gündür tansiyon aletimde yok mide bulantısı yapar mı tansiyon yüksekliği

Kızlar benim tansiyon hep 10/6 9/6 falan çıkıyodu bugün 12 çıktı dr takip et dedi. Mide bulantım oluyor bi kaç gündür tansiyon aletimde yok mide bulantısı yapar mı tansiyon yüksekliği
Yapar nefes darlığıda yapar baş ağrısıda yapar bence imkanın varsa bir tansiyon aleti edin

Tansiyon mide bulantısı yapar da 12 çok yüksek bir tansiyon değil ama yani normalde.

Bende oğlak istiyordum mavi düzenli çalişkan oluyorlar tanıdıklarım hep öyle
Kova zekidir ama çalışkan olur mu sanmam
Ben oğlağım ve oğlak olsun çok isterdim bir ay önce gebe kalaydım bı çocuğun oğlak olduğunu hemen anlarım yetiskin gibidir eşim ise kova ellerinden her iş gelir ama biraz iteklemek gerekiyor herşeye meraklidirlar, doktordan daha doktor, mühendisten daha muhendistir, bizim detayliyi çeken doktor kadın oglakti eşim beni şikayet edecekti meğer kadının kocası da kovaymis dedim eşimin doğuma girmesini çok isterdim eşimi tanimazken ama şimdi korkuyorum orada beni de doktoru da sinir eder diye yok söyle mi yapsak böyle mi olsa diye karışır diye korkuyorum

Kg kötü değil aslında boyu da öyle inşallah sağ salim 37 haftaya ulaş da kavuşun
Gerçekten herkes dökülüyor bu grupta anlamadığım şekilde sağ salim doğurup bebelerle eve gelelim parti verelim şurada

Bende senin gibi düşük tansiyonla yaşıyorum 11-12 tansiyon beni çok sarsıyor mesela benim de doktorum takip et kötü hissiyat yaratıyorsa gel bekleme demişti yazdığımda sonra buradan biri limonlu su iç bakalım düşecek mi demişti içtim düştü
Sende dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…