2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bunu nasıl anladın güneş? Bende parmaklarını tutuyorum ama el mi ayak mı anlamıyorum mesela tahmini 3. De anlar mıyım
Ya böyle çok minik ritmik bir hareket var. Ben de araştırıp görmüştüm nette parmak emmeymiş 2de anlarsın djdjdjd

3.gün bugün canım

Eşim geç gelecek, yemekte yapmamıştım adana söyledim. Öğlen de et döner yemiştim. Şuan içimde inek möölüyor
Öğlen yağızla yemeğe çıktık. Etli bi şeyler yedik. Eşime dedim bugün yemek yapamicam. Kahvaltı yapsak mı ? Tmm dedi. 7 yıllık evliliğimde ilk kez oluyor bu akşam kahvaltı işi düşünün ne durumdayım

Kesinlikle ilaç yaptı cnm eminim senin de o yüzden oldu var mı kasılma şuan sende ?
Kasılmam da devam ediyor. Alttan muayenede tahriş ettiler sanırım çişimi yaparken bile acıyor. Bebek haraket ettikçe çıkacak sandım bugün acayip baskı yaptı aşağıya. Hastane pert etti beni

Kasılmam da devam ediyor. Alttan muayenede tahriş ettiler sanırım çişimi yaparken bile acıyor. Bebek haraket ettikçe çıkacak sandım bugün acayip baskı yaptı aşağıya. Hastane pert etti beni
Güzelim ya çok mu yapıldı alttan muane ben kaçtım resmen yaptırmadım işte belkide açıklık var . Beni bu ilaç şimdiden pert etti inş parol bari işe yarar . Sen pantolon giyerken bacaklarını kaldırabiliyormusun peki ben onuda yapamıyorum önümüzdeki hafta bi geçse bitse de ayrılsam işe gitmekten.

Bacaklarımı kaldırma işini bir aydan fazladır asla yapamıyorum merdiven çıkmakta işkence zaten sorma hiç iki gün üst üste yapıldı kuzum ilk yapılan acıdı ama geçti ikinci yapılan resmen içimden geçti ittikçe itti sonra biraz kan da geldi zaten normal dediler. Şuan ne çiş yapabiliyorum ne peçeteye silebiliyorum sabaha kadar s..... Seler böyle olmazdı bence

Birilerinin canı seks istiyor

Ulan ne karılar var. 7 yıllık evliliğinde akşm yemeğinde ilk defa kahvaltı vericem diye üzülen bir adet renkli vs ekmeği ve suyu çeşitten sayan me

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…