2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bence yemek yapmak nevresim değiştirmekten kolay neden kolayı yapmayıp zoru yapıyon renkli

Bence yemek yapmak nevresim değiştirmekten kolay neden kolayı yapmayıp zoru yapıyon renkli
Valla onu da yapamicaktim da burda kurumuyor çamaşır iki gün net, nem var, kalorifer de yok. Kocam da geç gelcek diye. Yağız da saolsun dün gece göl etti yatağı el mahkumdu yani

Salıdan itibaren artık anasın, ne demek gücüm yerinde olursa. Olacak salı randevum var çarşamba alırsa ya beni? Dicen salo günü ekocum süper geçti doğum. Harikaydı yüz kere doğururum.
Haha merak etmeyin vericem gazı vericem gazı doğuma giderken kafanda mehter marşı çalacak o derece yani

Bu tansiyon ilaci ya su da atiyo o da bas agrisi yapabilir kuzum ondan ihmal etme suyu
Ama benim tansiyonum gayet iyiydi kuzum anladığım kadarıyla kasılmaya tansiyon ilacı veriliyor çok illet bi baş ağrısı bu
Yan etkisi yok ama tansiyonum ilaçtan sonra 12-8 aradan zaman geçiyor yine 14-9 bu kız durmayacak sanki
Canım kaç gündür içiyon sen ilaç ? Dur bakalım belki bekleyecek ben de bi 37 görsem
Canım kaç çıkıyor nstde sancilar bana da doktor inşallah 38i görür demişti ama şuan sancılara rağmen sıfır açılma belki senin de böyle sancıyla devam edecek illa erken doğacak duye bişey yok
Hiç bilmiyorum ki cnm ama çok düzenli kasılmalar var dedi alttan muane istedi yaptırmadım çok ani oldu ne bileyim inş açıklık yoktur senin alt tarafta ağrı baskı varmı

Aynen canim bana da kasilma icin verdi

Yok kuxum benim bebe dönmediği için hep yukarıda

Benim beybi içeride parmak emiyor İlk defa denk geldim. Ortanca hep emerdi. Bunu ilk defa yakaladım.

Su an kaç kg canım bebiş günlerimiz çok yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…