- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
De mi ya atsınlar azıcık bize de pozitif olur, kuru kuru doğurduk deyip kaçıyor doğuran vallaAyy evettttt yaaaa pembik pembik
Bence yemek yapmak nevresim değiştirmekten kolay neden kolayı yapmayıp zoru yapıyon renkliBen dört gündür eski ben aslaaaa değilim. Evde yemek bile yapamaz oldum. Ağrım da daha fazla, 82 kg olmuşum zaten. Sürekli yorgun hissediyorum. Sürekli uzansam keşke tek derdim bu.
Tabi bunu yazmadan, nevresim değiştirip yıkayıp iki makine çamaşır serdim
Nasıl kem gözlü Şevket profil çizdiysek grupçaDe mi ya atsınlar azıcık bize de pozitif olur, kuru kuru doğurduk deyip kaçıyor doğuran valla
Göbeğin hiç tezgaha çarpmamış, sırtın eğilmekten ağırmamış gibi kötüsün ecooooBence yemek yapmak nevresim değiştirmekten kolay neden kolayı yapmayıp zoru yapıyon renkli
Ahahshs sorma ya zaten hepimiz çürük, kimsenin kimsede gözü kalmaz vallaNasıl kem gözlü Şevket profil çizdiysek grupça
Valla onu da yapamicaktim da burda kurumuyor çamaşır iki gün net, nem var, kalorifer de yok.Bence yemek yapmak nevresim değiştirmekten kolay neden kolayı yapmayıp zoru yapıyon renkli
Haha merak etmeyin vericem gazı vericem gazı doğuma giderken kafanda mehter marşı çalacak o derece yaniSalıdan itibaren artık anasın, ne demek gücüm yerinde olursa. Olacaksalı randevum var çarşamba alırsa ya beni? Dicen salo günü ekocum süper geçti doğum. Harikaydı yüz kere doğururum.
Ama benim tansiyonum gayet iyiydi kuzum anladığım kadarıyla kasılmaya tansiyon ilacı veriliyor çok illet bi baş ağrısı buBu tansiyon ilaci ya su da atiyo o da bas agrisi yapabilir kuzum ondan ihmal etme suyu
Canım kaç gündür içiyon sen ilaç ? Dur bakalım belki bekleyecek ben de bi 37 görsemYan etkisi yok ama tansiyonum ilaçtan sonra 12-8 aradan zaman geçiyor yine 14-9bu kız durmayacak sanki
Hiç bilmiyorum ki cnm ama çok düzenli kasılmalar var dedi alttan muane istedi yaptırmadım çok ani oldu ne bileyim inş açıklık yoktur senin alt tarafta ağrı baskı varmıCanım kaç çıkıyor nstde sancilar bana da doktor inşallah 38i görür demişti ama şuan sancılara rağmen sıfır açılma belki senin de böyle sancıyla devam edecek illa erken doğacak duye bişey yok
Aynen canim bana da kasilma icin verdiAma benim tansiyonum gayet iyiydi kuzum anladığım kadarıyla kasılmaya tansiyon ilacı veriliyor çok illet bi baş ağrısı bu
Canım kaç gündür içiyon sen ilaç ? Dur bakalım belki bekleyecek ben de bi 37 görsem
Hiç bilmiyorum ki cnm ama çok düzenli kasılmalar var dedi alttan muane istedi yaptırmadım çok ani oldu ne bileyim inş açıklık yoktur senin alt tarafta ağrı baskı varmı
Kesinlikle ilaç yaptı cnm eminim senin de o yüzden oldu var mı kasılma şuan sende ?Benimde baş ağrım çok dünden berimuhtemelen nidicard dan bari faydası olsa
Yok kuxum benim bebe dönmediği için hep yukarıdaAma benim tansiyonum gayet iyiydi kuzum anladığım kadarıyla kasılmaya tansiyon ilacı veriliyor çok illet bi baş ağrısı bu
Canım kaç gündür içiyon sen ilaç ? Dur bakalım belki bekleyecek ben de bi 37 görsem
Hiç bilmiyorum ki cnm ama çok düzenli kasılmalar var dedi alttan muane istedi yaptırmadım çok ani oldu ne bileyim inş açıklık yoktur senin alt tarafta ağrı baskı varmı
Nidicard deli gibi bir baş agrisi yapiyor kızlar bol su içinKesinlikle ilaç yaptı cnm eminim senin de o yüzden oldu var mı kasılma şuan sende ?
Doğru ama nevresimde kollar kopiyiGöbeğin hiç tezgaha çarpmamış, sırtın eğilmekten ağırmamış gibi kötüsün ecoooo
Nevresim takmak zaten erkek adam işi djdjdjdDoğru ama nevresimde kollar kopiyihem boyum da kısa sgsjha
Su an kaç kg canım bebiş günlerimiz çok yakınKizlar kral odamla vedalaşıp memur evimize geldik cok sukur.
Bu sefer kaçmadım. Şartlı tahliye oldum. 3 gune bir kontrole gidecem. Bebegin 10 daha büyük olsaydi hemen alırdım kıyamıyorum bebise dedi Gittigi yere kadar dedi birakti.
Bunu nasıl anladın güneş? Bende parmaklarını tutuyorum ama el mi ayak mı anlamıyorum meselaBenim beybi içeride parmak emiyorİlk defa denk geldim. Ortanca hep emerdi. Bunu ilk defa yakaladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?