2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Tam aciklikla bile sezeryan yapilabiliyomus dinledigime gore
Evet arkadaşımın bebeğinin kalp atışları çok düştü çatalda ıkınırken bebek gelmeyince çok acil sezaryene aldılar. Bence de onla alakası yok. Tutup çekiyorlar merak etmeyin her türlü Ben de 8cm ile girdim sezaryene.

Alınır canım sıkıntı yok ama sezeryan kesi yeri kanal kısmına yakın bebeğe zarar vermemek adına kanala girmesini pek istemiyorlar. Haaa girsede daha dikkatli yapıyorlar ameliyatı
Sana da çok geçmiş olsun canım çok yordun kendini, artık biraz dinlen bence.

Aralık annelerinde bebenin kafası çıkmış şekilde sezeryana alındığını okumuştum galiba. Sezeryan her türlü olur ya, mecbur olacak bebe nasıl doğsun yoksa

Sana da çok geçmiş olsun canım çok yordun kendini, artık biraz dinlen bence.
Sağol güneşim yoruldum ama dinlenemiyorum ki yat desen yatamam evde durmak beni daha çok yoruyor işe geliyorum. Hatta patronum acıdı adam dedi evden çalışmaya başla doğuma kadar diye dedim rahatsız hissedersem gelmicem.

Aralık annelerinde bebenin kafası çıkmış şekilde sezeryana alındığını okumuştum galiba. Sezeryan her türlü olur ya, mecbur olacak bebe nasıl doğsun yoksa
Evet bebeğin hayatı riske girdi mi hiç acımıyor doktor çat çat kesiyo. Benim sezaryena alınmam 15 dk bile olmamıştı yani öyle diyeyim. Hele ki daha hızlı alınan var. Basıyorlar anesteziyi

Ne güzel açık kapı bırakmış ya gitme bence dinlen canım. Az daha dursun bebişler.

İçim rahatladı normal deneyebilirim o zaman

İnşallah ölçümler hatalıdır benimde kafa çapım küçük dr sana benzemii olabilir dedi kızlar sağ olun Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebelerimize
benimkinin de 2 hafta büyük çıkıyor kafası. ama bu bi hastalık olsa çok net görülürmüş bu zamana kadar o yüzden takma hiç. doktor da babasına çekmiş demişti

kiz senin bebe 1’hafta erken gelse haftaya gelecek
Ben de haftaya gelecekmis gibi hissediyorum nedense ama bugun biraz agrilar kasilmalar costu gibi dolaniyorum simdi evin icinde ordan oraya kasilmalar karnimi delecek eşim evdeydi cok canin yaniyo mu karnin yirtilacak gibi oluyo diyo cok aciyo askim diye ajitasyon yapiyorum

Rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine korktuklarından emin eylesin, sağ Salim vaktinde doğsun yavrun inş canım ama doktor bilip de konuşmuştur. Korkulacak bi şey olsa direkt alalım bile diyebilirdi sonuçta. Hiç sıkma canını

Hastaneden sonra serumlar igneler ilaclar benim kasilmalar nerdeyse bitti gibi oldu kuzu ilaclari 36 da biraktim ama bidaha oyle kasilmalarim hic olmadi
Sen sonuna geldin çok şükür darısı bize tatlım
Bana verdi canım perşembe günü tansiyonum yüksek çıkıyor sancılarım da çok o yüzden. Günde 3 kere ama 5 gün kullan bırak falan demedi hiç.
Yan etki yaptımı tatlım ? Benim ki daha küçük ya 34+2 inşallah bekler kilosu güzel dedi ama umarım ilaç iyi gelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…