- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Evet arkadaşımın bebeğinin kalp atışları çok düştü çatalda ıkınırken bebek gelmeyince çok acil sezaryene aldılar. Bence de onla alakası yok. Tutup çekiyorlar merak etmeyin her türlüTam aciklikla bile sezeryan yapilabiliyomus dinledigime gore
Sana da çok geçmiş olsun canım çok yordun kendini, artık biraz dinlen bence.Alınır canım sıkıntı yok ama sezeryan kesi yeri kanal kısmına yakın bebeğe zarar vermemek adına kanala girmesini pek istemiyorlar. Haaa girsede daha dikkatli yapıyorlar ameliyatı
Haaaaaa. Doğru.Kuzum açılma olsaydı eve göndermeden sezeryana alacaktı açılma yok diye kan idrar da temiz çıkınca eve yolladı
Aralık annelerinde bebenin kafası çıkmış şekilde sezeryana alındığını okumuştum galiba. Sezeryan her türlü olur ya, mecbur olacak bebe nasıl doğsun yoksaEvet arkadaşımın bebeğinin kalp atışları çok düştü çatalda ıkınırken bebek gelmeyince çok acil sezaryene aldılar. Bence de onla alakası yok. Tutup çekiyorlar merak etmeyin her türlüBen de 8cm ile girdim sezaryene.
Sağol güneşimSana da çok geçmiş olsun canım çok yordun kendini, artık biraz dinlen bence.
Evet bebeğin hayatı riske girdi mi hiç acımıyor doktor çat çat kesiyo. Benim sezaryena alınmam 15 dk bile olmamıştı yani öyle diyeyim. Hele ki daha hızlı alınan var. Basıyorlar anesteziyiAralık annelerinde bebenin kafası çıkmış şekilde sezeryana alındığını okumuştum galiba. Sezeryan her türlü olur ya, mecbur olacak bebe nasıl doğsun yoksa
Ne güzel açık kapı bırakmış ya gitme bence dinlen canım. Az daha dursun bebişler.Sağol güneşimyoruldum ama dinlenemiyorum ki yat desen yatamam evde durmak beni daha çok yoruyor işe geliyorum. Hatta patronum acıdı adam dedi evden çalışmaya başla doğuma kadar diye dedim rahatsız hissedersem gelmicem.
İçim rahatladı normal deneyebilirim o zamanEvet arkadaşımın bebeğinin kalp atışları çok düştü çatalda ıkınırken bebek gelmeyince çok acil sezaryene aldılar. Bence de onla alakası yok. Tutup çekiyorlar merak etmeyin her türlüBen de 8cm ile girdim sezaryene.
Kızlar kontrolden çıktım şimdi bebeğin durumu iyi fakat kafası çok geri çıktı geçen hafta 1 hafta fark vardı bu hafta 2 olmuş. Dr yapısaldır dedi çatıya girmeye başlamış kafası ölçümde çok doğru vermiyordur dedi hiç kafanı bulandırma dedi ama benim içim içimi yiyor tabii şu angeçen haftaya kadar hep uyumluydu haftasıyla son iki haftadır geri kalmaya başladı kromozom anomalim olduğu için korkuyorum allaha sığındık tabii ama yinede
benimkinin de 2 hafta büyük çıkıyor kafası. ama bu bi hastalık olsa çok net görülürmüş bu zamana kadar o yüzden takma hiç. doktor da babasına çekmiş demiştiİnşallah ölçümler hatalıdır benimde kafa çapım küçük dr sana benzemii olabilir dedi kızlar sağ olunHepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebelerimize
Benimkinijki de 10 gun buyuk ya . MasaAllah dedigim 15 dk yasamiyo karnim kasiliyoooobenimkinin de 2 hafta büyük çıkıyor kafası. ama bu bi hastalık olsa çok net görülürmüş bu zamana kadar o yüzden takma hiç. doktor da babasına çekmiş demişti
kiz senin bebe 1’hafta erken gelse haftaya gelecekBenimkinijki de 10 gun buyuk ya . MasaAllah dedigim 15 dk yasamiyo karnim kasiliyoooo
Ben de haftaya gelecekmis gibi hissediyorum nedense ama bugun biraz agrilar kasilmalar costu gibi dolaniyorum simdi evin icinde ordan oraya kasilmalar karnimi delecek eşim evdeydi cok canin yaniyo mu karnin yirtilacak gibi oluyo diyokiz senin bebe 1’hafta erken gelse haftaya gelecek
Rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine korktuklarından emin eylesin, sağ Salim vaktinde doğsun yavrun inş canımKızlar kontrolden çıktım şimdi bebeğin durumu iyi fakat kafası çok geri çıktı geçen hafta 1 hafta fark vardı bu hafta 2 olmuş. Dr yapısaldır dedi çatıya girmeye başlamış kafası ölçümde çok doğru vermiyordur dedi hiç kafanı bulandırma dedi ama benim içim içimi yiyor tabii şu angeçen haftaya kadar hep uyumluydu haftasıyla son iki haftadır geri kalmaya başladı kromozom anomalim olduğu için korkuyorum allaha sığındık tabii ama yinede
Sen sonuna geldin çok şükür darısı bize tatlımHastaneden sonra serumlar igneler ilaclar benim kasilmalar nerdeyse bitti gibi oldu kuzu ilaclari 36 da biraktim ama bidaha oyle kasilmalarim hic olmadi
Yan etki yaptımı tatlım ? Benim ki daha küçük ya 34+2 inşallah bekler kilosu güzel dedi ama umarım ilaç iyi gelir .Bana verdi canım perşembe günü tansiyonum yüksek çıkıyor sancılarım da çok o yüzden. Günde 3 kere ama 5 gün kullan bırak falan demedi hiç.
Biri 2650 biri 2350 dediydi dünRabia bebelerin kaç kilo ?
hey maşallah çok değil miBiri 2650 biri 2350 dediydi dün
Maşşalah rabia ya, neyle besledin kızım bunlarıBiri 2650 biri 2350 dediydi dün
Çok değildir ya sizinkiler aynı haftada 2900 falan demiyomuydunuz bilmiyom ki bende uygulama falan yok kaç olması gerekiyo bu haftalardahey maşallah çok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?