- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.321
Biz nelerle uğraşıyoruz millet çat diye hamile kalıyorAynen kız benimki bitince ikisini alayım bari
Yaa ne kadar olumlu güzelce anlatan bi doktorunuz varmıs takviyeleri ss aldım bir dahaki aya kalırsam ben de alıcam mutlakaKuzu sen ımprly ı dıyınce arastrdım ıcınde ınosıtol yok onun.prowomende 500 mg bunda 2000 mg var.bundan bı al dene ya.nasıl olsa doktor onerdı.aynen dedıgı şu spermın ve yumurtanın bulusmasını kolaylastırır sonrasındada rahme tutunmasını dedı.eczaneden al ama ınternete guvenmıyorum.ıkısı 840 tlye geldı.denemeye deger bence
Amin inşallah kuzucum dualarından eksik etme bizleri deAllah’ım razı olsun bundan daha güzel değerler sizinle olsun güzel arkadaşım
Kız valla Allah beni ne etmesin nerden yanlış hatirladiysam seni regl oldun yapmışımAllah’ım razı olsun bundan daha güzel değerler sizinle olsun güzel arkadaşım
Uğur getirsinler aşkım güzel haberlerini alalım senindeGeldi bebekler
İşte bizde sağlıklı 2 birey 56 kilo pcos yok herşey yolunda ama çocuk yokBiz nelerle uğraşıyoruz millet çat diye hamile kalıyorbir tanıdığım vardı kız minimum 150 kiloydu belki daha fazla. Pkosta vardı. Evlenirken çok zor, çocukları olmaz bunların diyorlardı. Kız senesini doldurmadan o kiloyla çocuğu doğurdu bir kaç sene içinde de kilo verdi şu anda 60lı kilolarda. Azim böyle bir şey demek ki
İnşallahh bebegımmm hepımızın inşallaaahhUğur getirsinler aşkım güzel haberlerini alalım seninde
Peki çok teşekkürler bakalım 12 gün oldu benimde inşallah vardır bir şeyler 9.gunde beta baktırdım negatifti ama çok erken sanırımAmin inşallahTestiniz bitmediyse çatlamayı gördükten sonra ovulasyon testi yapmaya devam edebilirsiniz.. illa şart değil tabi.. ben testim bitmediyse devam ediyodum.. bittiyse bırakıyodum............ benim yumurtlamadan 10 gün sonra gebelik testi çok çok silik çıktı ama dikkate almamıştım.. 14 gün sonra da silikti.. 17 gün sonra gayet güzel koyu çizgi çıktı.. bence 17. günü bekleseniz daha iyi olur.. ama insan merak ediyor kendini tutamıyor tabi
İşte vakit be nasip meselesi devreye giriyor burada daİşte bizde sağlıklı 2 birey 56 kilo pcos yok herşey yolunda ama çocuk yokkız ben anlamadım daha ne yapalım yani olsun diye bi ilişkiden sonra amuda kalkmadığım kaldı yakında onuda yaparım sperm akmasın diye
Evet erken baktırmışsınız.. biraz daha bekleyinPeki çok teşekkürler bakalım 12 gün oldu benimde inşallah vardır bir şeyler 9.gunde beta baktırdım negatifti ama çok erken sanırım
Aynen öyle kuzucum ya bundan sonrası nasip artıkİşte vakit be nasip meselesi devreye giriyor burada da
Ben yaptım valla diktim ayakları havaya yattım öyleama daha yumuoşum çatlamadı olsun içimdeler hala yaşıyorlarİşte bizde sağlıklı 2 birey 56 kilo pcos yok herşey yolunda ama çocuk yokkız ben anlamadım daha ne yapalım yani olsun diye bi ilişkiden sonra amuda kalkmadığım kaldı yakında onuda yaparım sperm akmasın diye
Psikolog ilac vermez ama seni yargilamayacaginj bildigin biri ile icinden geldigi gibi konusmak yardimci olabilir. Bi yokla kendini, hazir oldugunu hissedersen bi dene derim.Bana da çok dediler git ilaç verir belki daha kolay toparlarsın diye ama ben kullanmak istemediğimden gitmedim. Terapiye de aynı şekilde gitmem dedim. Neden bilmiyorum hazır değildim galiba
Ovulasyon askım ya normal test bıze gelmez
Nerdeee gun asırı ıkı hfta olcak nerdeyse ılıskı yok sımdıde hasta beyımız az bısey enerjısı varmıs onuda orda harcayamazmıs umrumda degıl , ovulasyon negatıf cıktı zaten baya yok kadar sılık canımı sıktı ıyıcene her ay her ayKuzum aynen dedigin şekilde benimde 3 gündür aşırı akıntım var uzayan akıntı çektikçe uzuyor hemde rahat 10 cm bugğn doktora gittim 16 mm ilişki günleri önerdi. Yani demek istedim o akıntı 6 gün boyunca gelip öyle çatlayanda var örnek ben canım içeri girecek sperleri canlı tutmak için o akıntı gün aşırı ilişki uygula canım
Düşüneceğim canım teşekkür ederimPsikolog ilac vermez ama seni yargilamayacaginj bildigin biri ile icinden geldigi gibi konusmak yardimci olabilir. Bi yokla kendini, hazir oldugunu hissedersen bi dene derim.
Anacim gelmedi kirmizilar daha bakOvulasyon askım ya normal test bıze gelmez
Kızlar hala benden bir şey gelmedi sanırım gece ya da yarın sabah ateş iyice düşünce gelecekimagination forever melisaa93 savascii @Safransari @Deepblues pozitifbiri T TASUU
Biri beni şubata etiket yapsın da gelem. Başlarda yapmıştım yorum ama yine de hayrınıza bir yorum bırakıverin
Kuzum ben adet oldum bıttı yenı dongumdeyımAnacim gelmedi kirmizilar daha bakpozitifbiri bin tablosunj hatirlamiyorsun adet olucam ateş düşüyor dedi sabahına ateş yükseldi test pozitif çıktı inşallah vardirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?